Normisjons seniorstevne krever at alle møtedeltakere har tatt vaksinen -uvaksinerte ikke velkommen

Den religiøse organisasjonen Normisjon arrangerer den 14 til 18 juni arrangere seniorstevne på Haugetun folkehøyskole for aldersgruppen 60+ og for første gang i nyere tid opplever vi at ikke alle er velkommen. Som kjent bruker religiøse forsamlinger og avslutte sine annonsetekster “med alle velkommen i Jesu navn” eller noe lignende. Men slik er det ikke lengre. Når Normisjon nå arrangerer sitt seniorstevne er slett ikke alle velkommen i Jesu navn, for nå er det vaksinen som gjelder. I følge annonseringen for stevnet er “alle som har fått minst en dose med Covid-19 vaksinen” velkommen til stevnet. Dermed betyr det at Normisjon ønsker å ekskludere en gruppe mennesker, nemlig dem som ikke har tatt de kontroversielle vaksinene.

Eldre ikkevaksinerte er ikke velkommen til Normisjons seniorstevne

I endetids-beretningen i åpenbaringsboken kapittel 13, vers 18 heter det at “ingen kan kjøpe eller selge” uten dem som har merket” og dermed ser vi at endetidens antikrist-system åpner opp for diskriminering av dem som ikke har merket. På Normisjons seniortreff møter vi den samme diskriminering. De som har tatt denne potensielt dødelige vaksinen er velkommen, men alle de andre, de som ikke ønsker eller av helsemessige årsaker ikke kan ta vaksinen, er ikke velkommen. Normisjon er en luthersk organisasjon innenfor den norske folkekirke. En organisasjon som nå åpner for diskriminering på basis av helse eller vaksine. En stor gruppe mennesker som av forkjellige grunner ikke kan eller vil ta dette Covid-19 medikamentet blir med andre ord nå diskriminert av den religiøse lutherske organsasjonen. Normisjon bør gå i skammekroken for slik diskriminering for det er ikke en Jesu Kristi kirke verdig og diskriminere mennesker slik.

12 tanker om “Normisjons seniorstevne krever at alle møtedeltakere har tatt vaksinen -uvaksinerte ikke velkommen

 1. Viser hvor dypt Normisjon har falt.
  En Guds menighet som ekskluderer ikkevaksinerte?
  Kun medlemmer av Covid-19 sekta er velkomne til denne religiøse organisasjonen.
  Det er skremmende at “kristne” forsamlinger så lett lar seg kue av Antikrists ånd.
  Det er antikrists ånd som fyller Normisjon. Det er bare å holde seg unna denne skjøgekirke som lar verdens ånd kontrollere hva de gjør.
  Det vil komme en tid da kirkene vil avkreve dyrets merke av dem som skal besøke deres gudstjenester.
  Normisjon går foran å viser vei inn i mørket.
  Dette er preludet til dyrets merke. Guds barn må ikke ta denne vaksinen.
  Tar de den vil Ånden forlate dem og de blir fylt med Jesabel og andre religiøse demoner i stedet.
  Må Gud forbarme seg over de arme sjeler som lar seg merke av denne slangegift.
  Bibelen lærer at “Jeg er Herren deres læge” -og Guds folk søker til pharmakeia eller trolldom i stedet for til Herren.
  Mange farer vill fordi de verken kjenner Guds Ord eller Guds Ånd. Når kristne kommer med åndsåpenbaring skriker de opp i protest og kaller predikanter og pastorer stygge ting. Det er nok å se noen av kommentarene i saken om den nigerianske pastoren. Anne, Birgir Hermansen, Berge Berg Bergesen, Henrik Røråsen, Hans Henrik, Ivan Sølvsten -alle skriker opp slik Jesabel gjorde mot Herrens profeter. Det er lett å gjenkjenne Jesabel-ånden i folk.
  Jesabel besetter også nominelle kristne, fordi de i hjertet allerede har tatt dyrets merke. Det er vondt og trist å se at frafallet griper om seg, men ikke overraskende. Det store frafall skjer på alle områder, Det sekulære samfunnet har falt fra de kristne verdiene som er bygd omkring de 10 bud.
  Derfor godtar de abort og homofili. Kirkene følger gradvis etter, og det begynner med hver og enkelt troende som stoler mer på verden enn på Herrens ord.
  Når Herren flytter lysestaken og trekker sin Hellige Ånd bort fra et menneske, da overtar religiøse åndsmakter.
  La oss gå utenfor leiren og bære Kristi vanære selv om vi blir spottet og foraktet av fariseere og troende som er overtatt av religiøse åndsmakter.

  13
  2
  • De kan jo ikke være vel bevart disse “kristelige” som krever at folk tar vaksinen. Dette skriver en kvinne som et spørsmål på en facebookside for folk med kroniske smerter:
   “Hei, fredag den 4/6-21 fikk jeg korona sprøyte (Moderna) og jeg fikk streke bivirkninger pga den og har hvert hos legen og på legevakta og de sier at korona sprøyten har gjort symtopmene mine fra sykdommene mine verre og de smertene har ennå ikke gikk seg. Jeg har utrolig sterke smerter i Venstre side av ryggen og inn mot magen. Har fått smertestillende sprøyter og nobligan men de hjelper ikke noe særlig. Så jeg lurte på om noen av dere har peiling på noen smertestillende som faktisk funker? Pinex forte og nobligan/ tramadol funker ikke på meg og akkurat nå er jeg helt desperat etter å få noe som faktisk funker. Skal til legen imorgen så tenkte å prøve noe andre smertestillende”
   Normisjon krever at folk skal være villig til å gå gjennom dette for å komme på seniorstevne. De må være fullstendig gale og uten sann kristen nestekjærlighet
   Kvinnen som skriver dette er heldig dersom hun overlever. En “vaksine” som gjør folk sykere og gjør at de må ha sterke narkotiske midler for å dekke over elendigheten er ikke av det gode.
   At Normisjon krever at folk skal ha tatt dødssprøyta for å komme på møte er et stort stort frafall fra troen.

   Disse kristne vaksine-kult medlemmene får gjøre som de selv vil, men aldri om denne vaksinen skal inn i min kropp.

   11
   2
 2. Underlig av kristne å skulle være så forblindet. Ikke mye barmhjertighet og nestekjærlighet å spore i en sånn kunngjøring. Er det noe nytt kristne har begynt med,-å kun innvie folk i varmen på egne bestemte betingelser?

  Jesus forlot de 99 for å redde den ène, -slik jeg tenker utsatte han samtidig de 99 øvrige for en viss fare ettersom de trolig var uten ettersyn inntil det siste lammet ble funnet. Men i dette tilfellet tar man ingen sjanser.

  Og hvilken sjanse er det å ta for folk som har valgt å motta denne gen-terapien, -skulle ikke disse da være beskyttet? Ser poenget med at alle ikke nødvendigvis er fullvaksinerte, og derav ikke tror de er 100% trygge. Jesus selv gav til og med sitt liv for å redde verden. Har vi han som forbilde?

  Joh. 5:13- Ingen har større kjærlighet enn denne at han setter sitt liv til for sine venner.
  Nå mener ikke jeg at Normisjon skal ofre liv, men å leve med en viss risiko vil alltid være gjeldene så lenge vi er i live. Å kreve vaksinasjon forut for et kristent møte, er så drøyt at man blir overrasket at de ikke ser det selv. Kjærligheten skal bli kald hos de fleste. Så vanker det trolig kaffe og vafler på innsiden av «himmelporten» for de som blir funnet verdige.

  Hva med eldre/syke som ikke kan motta den såkalte vaksinen? Får assosiasjoner til H.C. Andersens eventyr om « piken med svovelstikkene».

  Gjennom tidene har det vært en kristen dyd å ta seg av de syke & vanskeligstilte. Tenker den barmhjertige samaritan trolig utsatte seg selv for fare, han kunne jo selv både bli potensielt smittet av noe og overfalt? Tenk på alle nonner etc som har valgt et liv fullt av smitterisiko. Er det slutt på den tiden?

  Nei, Normisjon. Slutt med det religiøse, og stol på Herren.

  Er dette i det hele tatt juridisk lovlig? Selv har jeg ikke greie på sånt, men skulle vært interessant å ha prøvd dette opp mot lov om diskriminering.

  13
  • Sitat:
   «men å leve med en viss risiko vil alltid være gjeldene så lenge vi er i live».

   Så fra en barnemunn:

   Lærerinnen i en kristendoms time. Det er ikke farlig å dø.
   Barnets svar: Jo det å dø, det er livsfarlig det.
   Denne barnemunnen, er min søster.

   Mvh RJ

  • Ja, det er farlig å leve, RJ. Livsfarlig, som din søster så godt sa det.

   Tenker det vesentlige er innholdet vi fyller tiden mellom fødsel og død med. Underlig det der at vi har blitt så redde for å dø.

   Til arrangør’s forsvar kan jeg forestille meg at disse ofte består av eldre mennesker, og at brorparten av disse fortsatt får mesteparten av sin informasjon via MSM, (Nrk, vg etc) og derav ikke «trenes» i å tenke kritisk. Du blir hva du spiser, også åndelig, ideologisk og politisk sett.

   Jeg tror det er ekstremt lett å gå seg vill når MSM er «eneste» informasjonskilde. Mye av motforestillingene mot dagens covid-narrativ omtales kun i alternative media , og disse må man oppsøke selv, og er derav ikke like tilgjengelige for de eldre.

   Men uansett, å dra det SÅ langt som Normisjon gjør her, da er det virkelig åndelig mørkt. Det å velge overdreven sikkerhet fremfor å tilby en mulighet for frelse og åndelig samfunn for disse potensielle stevnebesøkende er det ikke mye heroiske takter over. Glad det ikke er jeg som skal svare for det på hin dag, -at nei.. vi slapp ikke de uvaksinerte inn for vi var så redde for egen sikkerhet. Når det er sagt har jeg sikkert en hel del annet jeg må svare for.

  • Har vi ikke alle «svin» på skogen.

   Paulus sier:

   Men for meg betyr det ingen ting om jeg blir dømt av dere eller i det hele av noen menneskelig domstol. Jeg er heller ikke min egen dommer.

   Den strengeste og hardeste domstolen vi står ovenfor er vår egen domstol der vi dømmer oss selv nord og ned.

   Det fine med Jesus er dette:

   Salige er de som har fått sine overtredelser tilgitt og sine synder skjult. Salig er det menneske som Herren ikke tilregner synd.

   Men vi skal alle inn for Kristi domstol, og der handler det ikke lengre om overtredelser og synd for alt det er tilgitt.

   Da gjenstår det bare å få igjen for alt det gode vi har gjort.

   Men det er ikke så bra med de kristne som bruker harde ord, og fordømmer sine medmennesker, fordi vi skal også dømmes etter de ord vi bruker og skriver.

   Mvh RJ

  • Smertestillende snarveier blir fort til smertefulle omveier. Noen ganger gjør det vondt å gjøre godt.

   Det vet Jesus alt om, og derfor kan han lide med oss. Dette er vår smertestillende sannhet.

  • Vel den barmhjertige samaritan var hverken jøde, eller kristen. Han var samaritaner… (egen religion.)

  • Haha,-godt poeng,Roperid. Det har du helt rett i.
   Uansett var samaritanen forbildet i historien, et eksempel til etterfølgelse vi hørte om på søndagsskolen.
   Levitten og presten er vel gode eksempler på hvordan man ikke burde opptre, og etter min oppfatning kan dette være sammenlignbart med Normisjons opptreden om ekskludering i denne historien.

 3. Her bøyer Normisjon seg for myndighetenes nyeste avgud ja. Den såkalte vaksinen.

  6
  1

Det er stengt for kommentarer.