Norgesaktuelle Justin Peters om Benny Hinns hjerteproblemer: Vil Benny Hinn omvende seg fra sine falske doktriner?

justin-petersJustin Peter på Facebook: “Benny Hinn kjetterske teologi om forsoningen og helbredelse kan ikke lege ham selv eller sine etterfølgere. Vil Benny omvende seg fra hans falske lære? Jeg ber at han så gjør fordi Gud er hellig og fullkommen rettferdig og bibellærere, inkludert de falske lærere vil bli mye strengere dømt i følge Jakobs brev. Jeg ber også om at hans demoniske virksomhet må opphøre,” siterer Norgesaktuelle Justin Peter i en post på Facebook. Justin Peter vil i begynnelsen av mai besøke Rogaland og Sørlandet for å advare troende mot falske profeter og falske lærere.

Norgesaktuelle Justin Peters som vil besøke Rogaland og Sørlandet i begynnelsen av mai valgte onsdag og kommentere nyheten om at Benny Hinn hadde brukt helgen på sykehuset, ikke for å helbrede de syke som han ofte snakker høyt om, men for å motta medisinsk hjelp for hjerterelaterte problemer. I følge Charisma magazine som først benny-hinn-jakkepubliserte nyheten om helbredelsevangelistens hjerteproblemer måtte Hinn tilbringe weekenden på akuttavdelingen på et California sykehus, og etter råd fra sin eldste datter ,måtte Benny Hinn som til vanlig er å se på kristen-tv som superhelbreder som sender hundrevis av tilhengerne i bakken ved hjelp av “ånds-bomber” eller  “åndens kraft” skal i flere år ha slitt med hjerterelaterte problemer. Også på 1990 tallet skal Benny Hinn ha slitt med hjerteproblemer og skal ha bedt om helbredelse  på Orlando Christian Center. Også da uteble helbredelsen og Benny Hinn måtte søke legehjelp som fastslo at han manglet mineraler. Mange ble da overrasket over at en fyr i “helbredelses-bransjen” som angivelig opplevde tonnevis av mirakler og helbredelser -hadde behov for legehjelp, og forklaringen var da at Hinn hadde en tjeneste i “kunnskapsord” og at dermed ikke var en tros-helbreder som enkelte påroper seg å være for i følge dem som forsvarer Benny Hinn og co opereres det med flere forskjellige “salvelser” i følge dem som forsvarer Benny Hinn.

Vokt dere for de falske profeter

ulv-sauMatt 7,15 : Vokt dere for de falske profeter! De kommer til dere i saueham, men innvendig er de glupske ulver.  Matt 24,11 Mange falske profeter skal stå fram og føre mange vill. Matt 24,24 For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for om mulig å føre vill selv de utvalgte. Mark 13,22 For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre tegn og under for om mulig å føre de utvalgte vill.  Men det fantes også falske profeter i folket, og på samme måte skal det opptre vranglærere blant dere. De skal lure inn vranglære som fører til undergang, og til og med fornekte den Herre som har løskjøpt dem. Dermed fører de seg selv snart i fortapelse.  2 Pet 2,1. Bibelens advarsler om falske profeter og falske lærere er mange og skarpe. Både Jesus selv og apostlene var tydelige og direkte i sin advarsler, og som kristne gjør vi klokt i å ta lytte til de advarsler som er framsagt i Guds fullkomne ord. I vår bibelfremmede tid hopper kristne på den ene bølgen etter den andre og spør ikke hvorvidt det som skjer eller forkynnes er rett, men man er mer opptatt av å føle velvære. Spørsmålet i vår tid er ikke hva man tro, men heller at man tror, -og derfor er det heller ikke så nøye om man baserer troen på et falsk grunnlag. Nettopp på bakgrunn av dette er det noen viktige å nødvendige møter Justin Peter vil holde i Norge i begynnelsen av mai. (I videoklippet nedenfor konfronterer Justin Peter den kontroversielle og skandalebefengte forkynneren Todd Bentley midt under et møte blir Bentley konfrontert på direkten av en modig Justin Peters som forteller ham at han er en arbeider som gjør urett.  (Saken fortsetter under videoen)

Justin Peter vil holde møter i flere byer på sør og vestlandet. Søndag 3 mai besøker han Misjonshuset i Kristiansand og han vil delta under en møteweekend i Salem Stavanger fra 8 til 10 mai. Peters vil også menigheten Kilden på Jæren og flere andre forsamlinger vi ennå ikke har fått oversikt over. Peters  besøk starter i Kristiansand hvorpå han etterpå drar til Rogaland hvor han skal besøke flere forsamlinger og menigheter.

 

3 tanker om “Norgesaktuelle Justin Peters om Benny Hinns hjerteproblemer: Vil Benny Hinn omvende seg fra sine falske doktriner?

  1. Tøft av Peters å konfrontere ham. Ser ut til at Bentley er ute av bildet. Han ble jo for et års tid siden tatt inn i varmen på God-Tv, etter flere dager med alvorlige samtaler på direkten med en svært alvorlig Rory Alec. Allerede da var imidlertid Alec involvert med den andre kvinnen. For en hykler!!! Kanskje jeg tar turen for å høre Peters i Salem. Jeg setter uansett ikke min fot hos de som banker barna sine på Nærbø. Forstår ikke at Peters bruker tid i en menighet som samler et titalls tilhørere? Det er tankevekkende at han og slike typer som denne White kun blir tatt i mot i helt marginale forsamlinger?

    • Nå er vel ikke Jæren jordens navle Ansgar? Det er vel relativt mange forsamlinger der fra før og vanskelig å starte noe nytt på en liten plass. Å få til nybrottsarbeid er ikke helt enkelt. Ser bare de massive og tildels sinte reaksjonene som har møtt prosjektet med å legge en kristen bok i postkassa til over 30 000 kristiansandere. Folk som er kritiske til kristen tro går jo ut av sitt godeste skinn på grunn av at noen ønsker å dele vitnesbyrdet om Jesus. Samtidig er det vel ikke overraskende at endel reagerer sterkt på kristen propaganda. Samfunnet vil helst at kristen tro skal privatiseres å jages inn i bedehus og forsamlinger -og Guds folk skal helst sitte tyst og musestille.
      Jeg tror at vi er på vei inn i den tiden Paulus omtalte som “frafallet” eller “bortgangen” fra kristen tro.

    • White og Peters taler jevnlig i forsamlinger med både 1000 og flere tilhørere. Men også i små helt ned til 10. For sanne Guds menn betyr ikke mengden eller antallet noe, men kun det å gi ordet til den enkelte.

Det er stengt for kommentarer.