Norge stenger luftrommet for russiske fly: Putin beordrer landets kjernefysiske forsvar å være i høyeste beredskap

Norsk luftrom er nå stengt for sivile russiske flyselskap og det er ventet at Russland vil svare med å utestenge norske flyselskap fra å ta i bruk russisk luftrom. Dermed følger Norge USA og store deler av Europa med å stenge for sivil russisk luftfart. Russland anser dette som en “uvennlig handling” og vil svare med å nekte norske og skandinaviske flyselskap fra å fly over Russland og Sibir. Samtidig melder den russiske tv-kanalen RT at president Putin har beordret landets kjernefysiske avskrekkelse-styrker å være i høyeste beredskap.
Det er en vanvittig farlig situasjon som er i ferd med å utvikle seg mellom Vesten og Russland. Konfliktnivået mellom Øst og Vest har aldri vært farligere enn nå, og når stadig flere land, inklusiv Norge, nå isolerer og straffer Russland både økonomisk, sosialt og militært, er dette noe president Putin neppe vil glemme. Russland er utsatt for et voldsomt internasjonalt press og det pågår en omfattende informasjonskrig. «Du ser at vestlige land ikke bare gjør fiendtlige handlinger mot landet vårt på det økonomiske området, jeg mener ulovlige sanksjoner, som alle vet. Men også de øverste tjenestemennene i de øverste NATO-landene kommer med aggressive uttalelser mot landet vårt. “Jeg oppfordrer forsvarsministeren og generalstabssjefen til å utplassere russiske militære avskrekkende midler på en spesiell måte,” sa Putin til forsvarsminister Sergei Shoigu og generalstabssjefen for de russiske væpnede styrker Gerasimov,” melder nyhetssiden WarNews 24/7 om Putins begrunnelse for å heve beredskapen på Russlands kjernefysiske avskrekkingsvåpen. I russiske medier diskuteres krigen og en mulig opptrapping heftig. “De kilder som forsøker å egge opp den vestlige befolkning er de samme som promoterte løgnene om Russiagate -Nick Sandmann -Trump Taxes -Rittenhouse -George Floyd -Jan. 6, -Ottawa protests…just to name a few…are now telling you exactly what to think about the Russia Ukraine conflict. Surely you can trust them now,” skriver en av dem som har kommentert saken på nettsiden til RT.

5 tanker om “Norge stenger luftrommet for russiske fly: Putin beordrer landets kjernefysiske forsvar å være i høyeste beredskap

 1. Jeg husker flere ” glimt ” fra 2. verdenskrig. Kan hende får jeg oppleve 3. verdenskrig også ?
  NATO starter med en stor-øvelse med utgangspunkt i NordNorge om noen dager. 30.000 soldater skal delta på denne øvelsen fra mange land. En ” rasende bjørn ” kan være meget farlig : Russlands atomvåpen-arsenal er satt i høyeste beredskap.
  POSEIDON-torpedoene har en enorm kjernefysisk sprengkraft og kan lage tsunami. Jeg holder meg unna sjø – inntil situasjonen har stabilisert seg. Kan Putin gå til stor-krig mot et stort naboland : Kan han også detonere atomvåpen.
  Det viser seg nå at det kun er kring 200 russiske soldater fra Petsjenga-dalen som er sendt i krigen mot Ukraina. De skal befinne seg i området ved Svartehavet – noen om bord i landgangsfartøyer.
  Således har Putin mesteparten av sine styrker fremdeles på Kola : Om han skulle finne på å ” besøke ” Finnmark. Kan hende venter han til øvelsen ” Cold Respons ” er over ut i april. Lebesbymannen sa at russerne vil invadere Norge om sommeren.

  • Hvor er vurderingsevnen til politikerne i Vesten ? Med de uhyre sterke straffetiltak som nå iverksettes mot Russland : Så kan dette tvinge Putin ” opp i et hjørne ” og han kan da bruke atomvåpen mot vestlige land. Russland er verdens sterkeste atom-makt – har de glemt det ? Kinzhal-missilet har komprimert atomstridshode og går med en så stor fart at Vestens våpen ikke greier å innhente det.

  • Hvem er Russlands hovedfiende ? Jo , det er NATO. Hvor er hovedkvarteret til NATO ? Jo , det er i Brûssel . Hvor blir det såkalte nullpunkt for en russisk A-bombe ? Jo , det er NATO-hovedkvarteret – tror jeg.

  • TV viste i går kveld at Norge har stor beredskap m.h.t. radioaktiv stråling – og vi fikk se fra kontrollrommet. Lederen der opplyste at de har stadig kontakt med meteorologer før å følge med på vindretning og nedbør.
   I min tid i Hæren har jeg deltatt på flere atom-øvelser. Således vil jeg fortelle hva jeg vil gjøre om et A-angrep blir virkelighet i Europa :

   – Drikkevann har jeg allerede tappet i ledige bøtter og spann
   – Kommer radioaktiv nedbør til Norge ; så får vi vite dette fra
   myndighetene. Da vil jeg holde meg inne så lenge som mulig
   grunnet såkalt sekundær-stråling fra omgivelsene.
   – Må jeg gå ut : Så vil jeg dekke meg godt til og ta av meg
   ytterklærne før jeg går inn igjen. Videre vil jeg da dusje
   umiddelbart.
   Spesielt er håret viktig å dusje.
   HVORDAN VIRKER EN A-BOMBE ?
   !. Først kommer et kraftig lysglimt
   2 Så kommer en enorm varmestråling
   3. Så kommer en uhyre kraftig vind
   4. Så kommer en like kraftig vind i motsatt retning.
   5. Så kommer den radioaktive strålingen.
   Er man selv ute når A-bomben går av ; så vil alt som kaster skygge gi ly. Jo tyngre massen er ( bly , leire , jord , betong ) som man har mellom seg og bomben ; jo bedre. Om myndighetene forteller at A-krig kan komme : Så vil jeg gå ned i kjelleren og oppholde meg i det rommet som gir best beskyttelse – mot den retningen som jeg tror at nullpunktet blir ( her er det utvilsomt Haakonsvern ).
   Med mindre du er rett under nullpunktet for bomben : Har du stor sjanse på å overleve. Ta det hele med stor ro og stol på Herren !

 2. Til Ture
  Med referanse til ditt innlegg om atomvåpen som kan skape tsunami, så vil jeg referere til Luk 21:25 ….. “og på jorden skal folkene bli grepet av angst og fortvilelse når hav og brenninger bruser”

Det er stengt for kommentarer.