Nord Korea trosser Donald Trump og har avfyrt missil

Det nord-koreanske regimet trosser de amerikanske truslene om en større konflikt med USA og har i følge nyhetsbyråer i kveld avfyrt en ballistisk missil. Det Sør-Koreanske forsvaret sier ifølge nyhetsbyrået Yonhap at Nord-Korea har avfyrt et ballistisk missil. Oppskytingen skjedde nord for hovedstaden, og rakettypen som ble brukt er ikke kjent. Dermed trosser Nord Korea advarslene fra president Donald Trump og fortsetter å provosere ved å avfyre ballistiske raketter. Med dette rykker en mulig krig med USA et skritt nærmere og mange frykter at vi om kort tid vil se en større krig bryte ut i regionen.

5 tanker om “Nord Korea trosser Donald Trump og har avfyrt missil

 1. Jeg hører rykter om at president Kim er meget imponert over Jan Kåre Christensens kvaliteter. Han vurderer å hente ham til Nord-Korea og utnevne ham til propagandaminister. Han vil da få det overordnede ansvaret for å styre det nasjonalt begrensede internettet i landet.
  Hans vakre hustru er tiltenkt en sentral rolle i embedsverket i utdannelsesministeriet.

  Dette til orientering.

  • Dette er skremmende nyheter. Dette skumle ekteparets inntreden i det nord-koreanske skrekkregimet, vil sette en støkk i verdenssamfunnet. Jan Kåre Christensen som innformasjons/propagandaminister, vil høyst sannsynlig føre til ytterligere sanksjoner mot det lutfattige landet. Christensen vil dermed være medvirkende til at store deler av menneskene i landet, vil sulte i hjel.

 2. Sadoks sønn/Sadoks søvn er så forblindet av sine egne religiøse følelser og innbilte klokskap at han ikke innser det mest elementære: endetidsfantasiene i bibelen blir ikke mindre usanne selv om de tolkes av sprenglærde teologer.

  Illusjonister og kvakksalvere kjenner godt til dette faktum: at det kan være lettere å lure og å finne støtte hos folk med høy utdannelse enn hos andre. Akademikere er like følelsesstyrte som alle andre, men har i tillegg lang trening i å reflektere, tenke og resonnere; dermed vil disse ofte komme med mer velformulerte rasjonaliseringer for å begrunne sine egne vrangforestillinger og for å bortforklare meningsløsheter. Når noen ikke tør å innrømme at deres egen hjerne og deres egne opplevelser er upålitelige og selvbedragerske, lurer de faktisk lettere seg selv (“Ingen kan narre meg som er så belest!”) Tenk litt på det 😉

  Dette er forklaringen på at selv Paven, som slett ikke er uintelligent eller uskolert, faktisk kan tro som han gjør. Selvmotsigelsene i Bibelen er mange. Og mange virkelighetsbeskrivelser er hårreisende feil. Likevel vil selvforelskede klerker, muftier og seere avfeie alle opplagte motforestillinger og manglende bevis med henvisning til sine personlige følelser og opplevelser. Dette forklarer også hvorfor barnetro er så avgjørende for valg av religiøst livssyn.

  De allerede overbeviste skriftlærde vil selvsagt avfeie denne kritikken med flere bibelsitater og forvirrede metaforer. La dem gjøre så. Men måtte de ikke få makt til å ødelegge andre menneskers liv.

  “Salig” og “silly” har samme rot. En religiøs person kan være dummere enn et lite barn. Barnet innser i det minste at det kan la seg lure.

  Amen.

 3. Interesting article! Thank you for sharing them! I hope you will continue to have similar posts to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article!

Det er stengt for kommentarer.