Kraftig 7,2 jordskjelv rystet det sørlige Filippinene

Et kraftig jordskjelv som målte hele 7,2 har i kveld rystet det sørlige Filippinene. Skjelvet fant sted klokken 22,23 og det er sendt ut tsunamivarsel for stillehavet. Basert på foreløpige jordskjelvparametere er det en mulighet for farlige tsunamibølger for kystområder som befinner seg innenfor 300 kilometer fra jordskjelvets episenter, heter det fra PTWC. En som i kveld har kommentert jordskjelvet er pastor Paul Begley, som i likhet med andre kristne ser at jordskjelv er et tegn på at Kristi gjenkomst nærmer seg.

3 tanker om “Kraftig 7,2 jordskjelv rystet det sørlige Filippinene

  1. Den hatefulle Paul Begley er selvsagt en komisk klovn, men blir svært skremmende når vi vet hvilken makt selvforelskede ekstremister som han, Trump og Kim Jong-un har over indoktrinerte og kunnskapsløse tilhengere.

    “Den som är mycket stark, måste vara mycket snäll.”

  2. Det kan ikke lenger være tvil! Alle de synoptiske evangelienes endetegnsforutsigelser slår til på samme tid. Mennesket vrir seg i angst over det de ser komme. Mens den kristne lener seg rolig tilbake og vet at alt dette må skje før Pappa og Storebror løser kaoset med ett slag. “Det er synd om människorna”, sa forfatteren August Strindberg. Det slutter jeg meg til. Derfor svarer jeg Menneskets hån med argumenter og trøst. Det kan hedningene trenge om kort tid, når det går opp for dem at de har ført krig mot sin egen Skaper. Og skjønner at det de trodde var opium for folkene istedet var livreddende hjertemedisin! Før det svarte hullet i jorden slutter seg om dem – for evig. :=)

Det er stengt for kommentarer.