Debka: Amerikanske styrker til Syria for å forsvare kurdere mot tyrkiske styrker

President Donald Trump vil nå sende amerikanske marinesoldater til Syria for å beskytte sine kurdiske allierte mot Tyrkia. USA har nå sendt en gruppe USA Marines som er utstyrt med 8-hjul Stryker pansrede kjøretøy til det nordlige Syria for å danne en buffer mellom syriske kurdere og tyrkiske styrker. Det er det israelske nettstedet Debka som i dag kan fortelle lesere at USA har foretatt dette grepet for å beskytte sine allierte i Syria mot angrep fra NATO landet Tyrkia som blir ledet av Recep Erdogan

De amerikanske styrkene blir sendt der som en følge av at tyrkisk luftvåpen nylig drepte 20 medlemmer av den USA støttede kurdiske YPG militsen som kjemper i Syria mot IS. I tillegg ødela det tyrkiske angrepet 18 lokale kurdiske kommando hovedkvarter og i etterkant av det tyrkiske luftangrepet har det vært flere sammenstøt mellom tyrkiske styrker og kurdere. Gjennom å sende soldater som kan komme i kamp med tyrkiske styrker risikerer Donald Trump nå å forsure det allerede anstrengte forholdet som er mellom USA og sin allierte Tyrkia ytterligere. Etter det mislykkede kuppet mot Erdogan i fjor (som mange mener var regissert av den tyrkiske presidenten selv) har president Recep Erdogan (som står på mange profetigranskeres “OBS liste” over mulige antikrist kandidater)

Konvoien av amerikanske militære kjøretøy har tatt opp sine posisjoner nær den syriske landsbyen  Darbasiyah i den nordøstlige  Hasakah provinsen noen få hundre meter fra grensen til Tyrkia. Dette er andre gang pansrede amerikanske styrker har steppet inn for å skille tyrkiske styrker fra den kurdiske YPG militsen som USA anser som en viktig alliert i krigen mot IS i Syria. Den tyrkiske diktatoren er ikke spesielt fornøyd med at USA beskytter kurderne som Tyrkia oppfatter som terrorister, og den tyrkiske lederen truer med å gjennomføre flere angrep mot kurderne, også de som er beskyttet av USA. Det er på tide at Tyrkia blir kastet ut av NATO. Det tyrkiske diktaturet har ingen plass sammen med frie og demokratiske land som ellers utgjør NATO.

Les resten av artikkelen her

Én tanke om “Debka: Amerikanske styrker til Syria for å forsvare kurdere mot tyrkiske styrker

 1. Erdogan har hatt lett match og spilt ball i hatt mot et sterkt svekket, demilitarisert og femininisert Europa. Denne tyrkiske diktatoren står tross sitt NATO-medlemsskap nå så fjernt fra vestlige, demokratiske verdier som det snart er mulig å komme.

  Europeerne har tydeligvis glemt sin historielekse om hvorfra de nesten ble overvunnet i middelalderen. Den gang forsto man faren fordi paven holdt frem for de europeiske monarkene og føydalherrene Bibelens ord om at ”et hus som er i strid med seg selv ikke kan bli stående” et språk man godt skjønte den gang.

  https://www.youtube.com/watch?v=ydVFqpbIIwA

  I dag trues Europa av Tyrkia i sør og Russland i nord. Begge truer med å pushe såkalte ”flyktninger” og skjeggbarn i hundretusenvis over Europas grenser om de ikke får det som de vil. I sør dukker grekerne hver gang bølgen dukker opp og sender velferdsasylantene videre til nordligere breddegrader. Som en takk for sist fordi ikke Merkel og EU ville betale alle grekernes ”nattklubbregninger”.

  “Godhets”-apostlene skriker og bærer seg selv når de mest kriminelt belastede av nykommerne trues med utkastelse. Verdslige europeiske politikere har forlatt kristendommen og er nå som Bibelen sier ”overlatt til et sinn som intet duger” – Satan i egen person.

  Det tidligere verdensledende europeiske kontinentet er derfor konvertert til en politisk selvmordskultur, der man nå sender de ungene man ikke dreper i mors liv på kommunale kenneler for heller å vie seg mammon i vold. Selvsagt vil slike samfunn degenerere og gå til grunne. Og man fortjener egentlig ikke noe annet heller.

  Dessverre går dette ut over de siste restene av kristne, men trøsten får være at dette er vi lovt, og er heldigvis et av tegnene på verdens snarlige ende. Situasjonen nå er i Bibelen beskrevet som ”å gå fra vondt til verre inntil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”.

  Så stålsett dere – og ”bli ikke forbauset over dette som kommer over jorden” – for ”den som holder ut helt til enden SKAL bli frelst” sa Jesus.

Det er stengt for kommentarer.