Nord-Korea kan bli første krig i Donald Trump regi -flere profeter har advart om ny krig med Nord-Korea

Nord-Korea og dens rabiate leder. Kim Jong-un kan bli den første virkelige krisen Donald Trump administrasjonen kan få å bryne seg på. Den Nord-Koreanske lederen har gjennom sine medier spyttet ut tonnevis av truende retorikk både mot sin nabo i sør, mot Japan men også mot USA som anses som Nord-Koreas virkelige fiende. I en artikkel i den nord-koreanske avisen Rodong Sinmun  signert Kang Chol Su -som utelukkende skriver hva nasjonens høye leder befaler, går regimet hardt ut mot både den amerikanske presidenten og hans utenriksminister Rex Tillerson som nylig besøkte regionen. I følge Nord-Korea er Tillerson en motbydelig idiot som lukter verre enn sine egne føtter. Under sitt besøk sa Tillerson at USA vurderer alle virkemidler, også militære å knuse det rabiate regimet i Nord-Korea.

Nord-Korea kan bli den første utenrikspolitiske krisen Donald Trump kan få å bryne seg, på, skriver Michael Snyder i en artikkel på egen blogg. En konflikt med Nord-Korea vil kunne få fokus bort fra det indre sirkus som ser ut til å prege Donald Trump administrasjonens etter den amerikanske presidentens mange tvilsomme utspill på Twitter. Som kjent gikk den amerikanske presidenten høyt ut med påstander om at Obama skal ha avlyttet han under høstens valgkamp, uten at Donald Trump har kunnet bevise sine påstander. Den nyvalgte amerikanske presidenten har så langt ikke vært i stand til å gjøre så alt for mye av det han har lovet og to ganger har han lidt nederlag om sitt omstridte innreiseforbud, og det er helt åpent om han i det hele tatt vil få gjennomført sitt innreiseforbud når saken har gått rundene i rettsvesenet. Donald Trump har så langt bare hatt begrenset suksess med å omstille amerikansk politikk. Så langt har det vært mye støy fra Det Hvite Hus og lite substans. “Det hadde vært langt enklere for president Trump og fått gjennomført sitt innreiseforbud dersom det først hadde kommet et muslimsk terrorangrep mot USA,” skriver en kristen spaltist som mener at Donald Trump burde ha prioritert flytting av ambassaden til Jerusalem fremfor å brøyte gjennom et innreiseforbud rettet mot muslimer. For øyeblikket kjemper Donald Trump i motvind og hans retoriske sleivspark på Twitter  om at han skal ha blitt avlyttet av tidligere president Barack Obama i Trump Tower, vil skape utfordringer for administrasjonen i lang tid.

Skjeller ut Donald Trump daglig

Blir kalt motbydelig idiot må regimets Twitter-konto

Vestlige medier og den demokratiske folkerepublikken i Nord-Korea har i hvert fall en ting felles, nemlig det å bruke betydelig spalteplass og tid på å skjelle ut og skandalisere den amerikanske presidenten. På regimets Twitterkonto finner vi de samme skjellsordene og spotten vi er vant til å finne i vestlige mainstream media om Donald Trump. Imidlertid er kanskje Twitterkontoen til Kim Jong-un regimet litt mer rettferdig enn vestlige aviser, for her blir det også gjort narr av Hillary Clinton og et stort antall andre vestlige ledere som omtales “syke og halvgærne” mens Nord-Koreas opphøyde leder omtales som en ufeilbar divinitet. Den siste som har fått gjennomgå på Twitter kontoen til det nord-koreanske regimet er USAs utenriksminister Rex Tillerson som omtales som en motbydelig idiot som lukter som hans egne føtter.

Krig med Nord-Korea er profetert

En rekke kristne profeter har fremsatt profetiske ord som forteller at det før eller siden vil bli en væpnet konflikt mellom Vesten og Nord-Korea. En av dem, Dr David Owuor har holdt fast på sin profeti om et angrep fra Nord-Korea mot Sør-Korea som han fikk i 2010. I profetien forteller Owuor at han har hørt det samme budskapet tre ganger. og budskapet fra Dr Owuor er kanskje mer aktuelt i dag enn det noensinne har vært. Det er nå mer enn 60 år siden den vestlige verden utkjempet krigen mot Nord-Korea i 1953 og siden da har Nord og Sør-Korea flere ganger stått på randen av krig som ville kunne få alvorlige følger. Nord-Korea har bevist utviklet sine egne kjernefysiske våpen og arbeider nå med å utvikle en ballistisk rakett som kan nå så langt som det amerikanske fastlandet. Donald Trump på sin side har gjentatte ganger understreket at han ikke kan tillate at Nord-Korea får utvikle slike intercontinental ballistic missiler som kan nå USA. “Jeg tror vi nå er i ferd med å telle ned dagene til en krig blir realitet,” sier Michael Snyder som mener at den nord-koreanske diktatoren ikke kommer til å bøye unna. Tidligere amerikanske ledere, deriblant George Bush og Barack Obama brukte begge beske ord om Nord-Korea, noe den nord-koreanske diktatoren bryskt neglisjerte. I 2016 testet Nord-Korea to atombomber og for hvert smell ble språkbruken fra nabolandene og USA mer og mer fordømmende uten at Nord-Korea lot seg skremme. I 2017 har Nord-Korea avfyrt flere missiler som har landet i sjøen utenfor Japan, som nå er svært bekymret. I klippet under snakker pastor Paul Begley om den truende situasjonen som er i ferd med å utvikle seg i Asia.

En annen som har fremsatt dystre profetier om den kommende Nord-Korea krigen er  Raymond Aguilera hvis profeti fra 1994 har ventet på sin oppfyllelse. I følge Raymond Aguilera vil krigen mellom Nord-Korea og nabolandene bli svært blodig og allerede da snakket  Aquilera om det som må forståes som en atombombe. “Se mot Nord-Korea for mange mennesker vil komme til å dø både i Sør og Nord. Det menneske som styrer i Nord, vil ha mer makt. Han vil ha alt som er urent og han bryr seg ikke om hvor mange som må dø fordi han ønsker makt,” slo den kristne profeten fast allerede i 1994. I følge  Raymond Aguilera vil krigen mellom Nord og Sør-Korea komme til å involvere mange land, inklusiv de forente stater som Nord-Korea truer med å utslette med hjelp av atomvåpen. I en annen profeti gitt til  Aguilera i 2016 heter det at ild er kommet til Sør-Kina havet. “Jehova har advart og advart, men få har lyttet..” sier den aldrende profeten som ikke akkurat fremsetter spådommer som klør i øret.

 

 

 

 

Én tanke om “Nord-Korea kan bli første krig i Donald Trump regi -flere profeter har advart om ny krig med Nord-Korea

Det er stengt for kommentarer.