Paul Washer rammet av massiv hjerteinfarkt mandag, stabilt og noe bedre men fortsatt alvorlig

Alvorlig men stabilt for kjent predikant: Den kjente amerikanske predikanten og lederen for Heart Cry Ministries, Paul Washer (55) som også har besøkt Norge og “tilbake til Guds Ord konferansene” skal være noe bedre etter at han mandag ble rammet av et kraftig hjerteinfarkt. Den kjente forkynneren som er kjent for sitt “Shocking Youth Message” ble mandag i all hast sendt til sykehus i kritisk tilstand.. Tilstanden skal være stabil og kritisk, melder Charisma News som også kan fortelle at det i disse dager gjøres bønner for den velkjente forkynneren over hele jordkloden. Det blir nå oppfordret til forbønn for Paul Washer og hans familie. I en siste oppdatering på Paul Washers facebook side sent tirsdag kveld heter det at det er lite nytt å rapportere men at Washer hviler vel etter infarktet.

Det er velsignet å se at menigheten nå roper ut til Herren for Paul Washer og hans helse, familie og virksomhet, skriver en person på Twitter som ber om at Gud helt og fullt skal helbrede Paul Washer. En annen skriver og oppfordrer: Vær med i bønn for broder Washer i dag og må Herren fullt og helt reise opp denne evangeliske røsten igjen. Her er Paul Washers sjokkerende budskap som ble fremført til flere tusen unge tilhørere i  Montgomery, Alabama i 2002. I sitt budskap tok Washer et oppgjør med mye av vår tids likegyldige og halvhjertede kristendom som preger vår tids Laodikea-menighet. I disse dager står vi sammen med Washer i bønn om at Gud skal reise opp igjen denne troens kjempe og røst i vår tid.

8 tanker om “Paul Washer rammet av massiv hjerteinfarkt mandag, stabilt og noe bedre men fortsatt alvorlig

  1. uff. Dette var nedslående å høre! Ber om helbredelse og for hans familie. Verden trenger en røst som hans!

    • Bønn er god egenterapi, men Gud har en plan med skaperverket og prioriterer ikke annet enn seg selv.

    • I følge en siste oppdatering går det noe bedre for Washer,og det takkes for forbønn men vi må fortsatt legge frem Paul i bønn.

  2. Gud er den største! Han gir og han tar. Og vet og kan alt. Hjerteintfarktet er uttrykk for Guds uendelige godhet.

  3. Hjerteinfarkt er sjeldent fatalt. Utblokking av årene og omlegging til en sunnere livsstil, og prognosene er gode?

    • Oi…snakk om å uttale seg om noe man ikke har kunnskaper om. Man skal ikke lyve.

Det er stengt for kommentarer.