Nok en seier for Jan Aage Torp -Vårt Land kryper til korset og beklager

Som Søkelys tidligere har omtalt ble avisen Vårt Land tidligere i sommer innklagd til pressens faglige utvalg etter to oppslag der Torp og Oslokirken ble omtalt uten mulighet til å komme til motmæle. De to oppslagene ble klagd inn til PFU. Tidligere i sommer gjorde Torp og Vårt Land et forsøk på å komme til enighet uten å lykkes. Imidlertid har det pågått flere samtaler og i dag ble det klart at Vårt Land velger å krype til korset og beklager de to artiklene overfor Oslokirkens pastor. “Vårt Land ved sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore beklager overfor Jan-Aage Torp ikveld og publiserer samtidig hans artikkel «Kampen for familieverdier og imot barnevernet»
Imorgen tidlig kommer beklagelsen og artikkelen også i papirutgaven,” skriver pastor Torp på egen blogg om saken. Dermed viser pastor Torp oss at det er fullt mulig å gå seirende ut dersom aviser publiserer påstander man ikke kan imøtegå.

5 tanker om “Nok en seier for Jan Aage Torp -Vårt Land kryper til korset og beklager

  • Jepp, han smiler når Torp får dårlige nyheter, faktum er at du har rett Birgir.
   Mannen han misliker fikk her en seier.

   3
   1
  • Jeg misliker Torp ikke som person, men det han gjør og står for.
   Si at jeg hater ham er så bortom alt det jeg står for, at dette du her skriver bør du fjerne.
   Jeg misliker Torp, men hater ham da aldri.
   Jeg vet ikke engang hvor han bor, hvor han har møter eller noe.
   Eneste jeg vet er at han er skilt og gjengiftet. Og hans barn har flere av dem gått ut offentlig og tatt avstand fra hans barneoppdragelse med demonutdrivelser, helvetesprat og annet!

   1
   4
  • Jan Kåre Christensen er ikke i mot gjengifte.

   For to år siden, politianmeldte Jan Kåre Christensen dette herværende forumet Søkelys fordi de hadde våget å omtale et vennepar av han som gjengiftet. Jan Kåre forsvarte helhjertet dette paret og deres gjengifte. Dette inkluderte altså en politianmeldelse av Søkelys fordi de skrev at gjengifte er hor og synd.

   Det er derfor beviselig løgn å si at Jan Kåre Christensen er i mot gjengifte. Han bare bruker dette som alibi for sitt hat og misunnelse mot kristne forkynnere.

 1. Det er riktig at det som har foregått mellom Jan Aage Torp og enkelte av hans barn ikke er bra.
  Men det blir veldig falsk når Jan Kåre Christensen angriper Jan Aage for dette. Jan Kåre har selv utsatt sine egne barn for store lidelser med sin idioti oppførsel og sin krangel med alle som krysser hans vei.
  Og i hans siste krangel med PBE viser han en grovt respektløst og grovt foraktfull holdning ovenfor sine barn. Dette er en krangel hvor alle ser at Jan Kåre overhodet ikke har en sak.
  Jeg er ikke i tvil om at Jan Kåre sine barn er dypt fortvilet over sin far og at de skammer seg. Det er ingen god følelse.

Det er stengt for kommentarer.