Nettsiden Inyheter nede for telling -har store tekniske problemer -fortsatt problemer søndag

Søndag 13/7: Har fortsatt problemer; Nettsiden Inyheter som er drevet av tidligere Resett redaktør Helge Lurås er nede for telling. I går ettermiddag en gang begynte problemene og siden da har folk som besøker nettsiden fått ulike meldinger. Tidlig på kvelden ble lesere som klikket seg inn på nettsiden møtt av følgende melding: “Hei Verden!” og “hei. Skulle lese en artikkel og fikk mulighet til å lage en admin konto. Tror dere har hatt et datainnbrudd eller noe lignende. Dette er det jeg gjør med kontoen. hilsen ivrig leser.”

Inyheter opplever fremdeles tekniske problemer og er i full gang med å rette feilene. I en kommentar på Facebook sier de at de ikke ble hacket, men meldingen lagt ut tidlig torsdag kveld indikerer at noen som ikke skulle ha tilgang til å adminstrere siden har fått tilgang og i ettertid har dette skapt store problemer. Fredag ved 1230 tiden er problemene ikke løst og det arbeides med å løse problemene. Hva som egentlig har skjedd vites ikke, men Inyheter avviser at de ble hacket. Lørdag lykkes de med å gjenopprette siden, men var ute av stand til å poste nye artikler. På søndag kveld er siden igjen tømt for innhold og inneholder kun en tekst som forklarer: “Mindblown: a blog about philosophy. Hello world! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!  August 13, 2023

Én tanke om “Nettsiden Inyheter nede for telling -har store tekniske problemer -fortsatt problemer søndag

  1. Er ikke så farlig lurås driver med kontrollert opposisjon, alternativ media vill ikke en nupi forsker foreleser på forsvarets høyskole med cia pin på jakkeslagt holde på med hvis ikke det var for å kartlegge antistatlige holdninger.

    5
    1

Det er stengt for kommentarer.