Mente det bare er to kjønn, ble kastet ut av mesterskap

Tiktoker Sebastian Brevik -Foto fra YouTube

“Til mann og kvinne skapte ham dem” heter det i Guds Ord. Men det og mene og tro at dette er sant. At det bare finnes to kjønn, gjør nå at man risikerer å bli utestengt eller utsatt for “cansel-cultur” i det “demokratiske og frie Norge.” Det er nettsiden Document som i dag kan fortelle om Tiktokerne Sebastian Brevik og Henrik Viken som ble nektet deltagelse i NM i stein, saks og papir i Oslo 3. august, fordi de på forhånd hadde utbasunert at de trodde det bare finnes to kjønn. Dermed ble deres deltakelse kansellert: ” Årsaken var at en av dem hadde telt opp antall kjønn, og kommet til den hårreisende, sjokkerende og hatefulle konklusjonen at det kun finnes to kjønn,” skriver Document no.

Norge er virkelig ute å kjøre. LGBTQ, Pride og regnbuen har gjort det utenkelige og absurde mulig. Også på TikTok har galskapen tatt over. Videoen hvor han erklærte at det kun finnes to kjønn ble også fjernet av TikTok. – Det finnes bare to kjønn. I dag ble videoen fjernet for hatefull oppførsel, sa Brevik i en ny video som også ble fjernet. Hadde Brevik bare konkludert korrekt, og svart at det er 7 kjønn (Benestad) eller 100 ulike kjønn (BBC), så kunne radarparet sikkert få deltatt i det viktige norgesmesterskapet i stein, saks og papir. Vaksinen, boostere og den massive hjernevask vi er utsatt for har åpenbart også gjort noe med vettet til folk.

Les hele saken fra Document.no https://www.document.no/2023/08/11/mente-det-bare-er-to-kjonn-ble-kastet-ut-av-mesterskap/

36 tanker om “Mente det bare er to kjønn, ble kastet ut av mesterskap

 1. Det er EN som verken sover eller slumrer. Han ser også hver spurv som faller til jorden . Han ” så ” også hva som bygde seg opp over Østlandet – men gjorde intet med å forhindre det – syndebegeret til nasjonen Norge er nok fullt ! Blir jordskjelv neste ?

  23
  10
  • Hvis man skal bedømme statusen til ulike nasjoner i Jehovas hellige regnskap etter de velsignelser som han angivelig har skjenket de ulike befolkningene, kommer utvilsomt Norge aller øverst. «By far» som de sier i sambandsstatene 😉 Jehova har særlig straffet fattige U-land i varme soner på kloden, for deres ateisme, homoagenda, prideparader, globalisme, feminisering av det guddommelige patriarkatet, klimaalarmisme, liberalisme, sosialdemokratiske velferdsstat og sekulære materialisme… eller? 🤣

   9
   5
  • …. og skal man spekulere profetisk videre, som sprengglærde svovelpredikanter jo er eksperter i, er tegn i tiden krystallklare: Jehova avskyr særlig norske syndere som bor i flomutsatte områder på Østlandet… Hønefoss og Drammen er utvilsomt “Sodoma and Gomorra of The Month”! Valdresprofetien får virkelig en ekstra dimensjon når benker og bibler flyter avsted på Begna! For å tale de troendes språk i trengselstiden: Vannet går! Enden er nær! 😂

   PS. Og for ordens skyld: Min spøk er ikke grovere enn overtroiske endetidsfanatikete som i fullt alvor prediker at katastrofer og ulykker er den allmektige guddommens rettferdige straff for synd og usømmeliget… Gud som vet alt og kan alt gir ofrene straff som fortjent!

   🤪

   8
   4
  • Aril, siden du ” tydeligvis har svaret på alt ” og du ikke tror på noen Gud , men tror at mennesker er så god kan du da forklare meg hvorfor de er så grådige , onde osv.. er ikke dette noe som faller ett hvert menneske naturlig, å tenke mest på seg selv ? Men når jeg hører å leser alt det du skriver , så skulle en tro om bare ikke religion , ideologi osv eksisterte så hadde alt vært såre vel, men det blir bare ikke sånn, samme hvor mye du Aril babler om ditt utopia , så blir det bare ikke sånn, og det eneste svaret du klarere å komme opp med er babel, som når de bygde Babels tårn …..

   Aril , om du nå velger å være ærlig med deg selv , så må også du erkjenne at menneske har en grunnleggende ond og egoistisk natur , du trenger verken tro på Gud eller noe annet for å forstå det..
   Men Aril det er ikke din agenda her inne på Søkelys, din agenda her på Søkelys er å opptre som en djevel , en liten djevel , som vil så splid og vantro.
   Og hadde jeg vært redaktør hos Søkelys, så hadde du blitt kastet ut for lenge si.

   7
   6
  • Ja kjære Ture. Vi ser og merker at Norge allerede er under dom. Vi har flom, folk må evakuere. Hjertene er likevel forherdet. Denne verdens Gud har forblindet de vantro slik at de ikke forstår at Herren har trukket sin hånd tilbake.
   Hva blir det neste mon tro? Jordskjelv som du antyder.
   Russisk angrep?
   Nasjonen er overgitt av Gud. Syndens beger renner over.
   Gud er vred på Norge. Men hans hender kan ennå frelse.
   Frelse som gjennom ilden.
   Falske profeter florerer. De sier fred og ingen fare. Gud er ikke sint. Bortrykkelsen kommer før tingene blir vanskelige.
   Sterke forførende ånder har blitt sendt ut til sovende kristne slik at de ikke våkner. Selv drønn av hovslag vekker dem ikke.
   Folk burde vende seg til Gud i tårer og kledd i sekk og aske.
   Ve, over Norge. Ve over den døde frafalne kirke som forkynner billig nåde og et soveputebudskap.
   Ve over kirkene som velsigner det Herren forbanner.
   Ve, ve sier Herren til et gjenstridig og hardnakket folk.
   Ve de som slumrer på Zion, tar seg lærere i hopetall som klør dem i øret.
   Men Guds velsignelse være over den hellige rest av troende som urokkelig holder fast på Guds ord og den profetiske ånd.

   9
   4
  • Kjære Rune Lye!

   Jovisst kan mennesker opptre ondt. Det er hvert sekund tusen eksempler på handlinger som skader og plager og ødelegger og forderver.

   Men på samme måte kan vi finne gode gjerninger. Omsorg, samarbeid til felles beste, hjelp, støtte, kjærlighet og så videre og så videre. Du kan like gjerne se meneskets historie og hele tilværelsen som en imponerede perfekt samhandling, ikkealles kamp mot alle styrt av usynlige onde ånder og en iboende slem natur arvet fra Evas syndefall.

   De religiøse brillene dine forvrenger blikket, formørker, forstyrrer, forleder, forfører. Du ser bare synd og skam og ondskap og negative egenskaper ved menneskenaturen. Nesten slik buddhismen definerer alt som lidelse. Nei, svartsynet er verre: Kristendommen hevder at menneskene i all sin menneskelighet fortjener den gudommelige straffen. Men ingen virkelig kjærlig far, som i tillegg hadde hatt uendelig makt og magiske krefter, hadde pint eller drept sine barn for ulydighet. Han hadde tilgitt dem alt og ryddet opp! Alt annet er teologiske forvillelser og triste bortforklaringer.

   Livet er uendelig mye rikere, mer nyansert og mangefasettert enn det en kristen slavemoral og svart-hvitt-tenkning lærer de små barna.

   Ingen religiøse kan belegge eller bevise sin tro/overtro på det overnaturlige med annet enn påstander uten dokumentasjon i virkeligheten. Verden og tilværelsen er selvsagt ufattelig mer komplisert enn det vi kan fatte. Men bedre enn å være skråsikker uten god grunn er å innrømme uvitenhet. Undringen, nysgjerrigheten fører oss videre!

   Vi undersøker, erfarer og lærer, også av hverandre. Og vi forkaster misforståelser og feiloppfatninger etter hvert som vi får større innsikt. Vi tviholder ikke på feiloppfatninger og overtro. For selv om gjetningene om og forklaringene på livets gåter og mysterier er eldgamle, er det ikke sikkert de er sanne. Heller ikke om tolkningene synes behagelige eller virker sannsynlige. Grundigere undersøkelser og fornuftig vitenskap avkrefter myte etter myte; det er ikke Tor som dundrer med hammeren i tordenvær, det er ikke demoner som rir den epileptiske og det er ikke slik at jorda ble til på syv dager for seks tusen år siden.

   Jeg skriver her blant annet for å gi litt motstand mot den dummeste skrekkpropagandaen, det verste hatet og den hyppige fordømmelsen av annerledeshet. Det kan faktisk være noen som følger de religiøse dogmene og plager sine medmennesker.

   Jeg skriver nok også fordi jeg er en ertekrok med dårlig impulskontroll. All forakt og tullete konspirasjonsteorier vekker følelser. Og så er det litt gøy, da.

   Ellers må jeg gjenta at jeg er verken klokere eller mer kunnskapsrik enn noen andre. Men jeg er vitebegærlig og tror det som oftest er best å stole på det som er sant. I den grad vi kan bli enige om en felles opplevelse av en felles virkelighet. Og da er ett sikkert: De religiøse har hittil ikke klart å belegge sine fantastiske teorier med annet enn prat. Og når det blir hatpart og kriger og konflikt, bør de voksne i rommet si i fra.

   7
   4
  • … og som vanlig et lite PS, dene gang til selveste Rune Lye:

   … og selv om menneskedyrets natur nå skulle være utelukkende egoistisk og grådig, forteller dette null og niks om eksistensen av guder og magiske spøkelser. Selvfølgelig.

   Enkelte av de kristnes forklaringer på gåter som fortsatt er uløste, er kanskje sanne. Men så lenge bevisene er like fraværende som vikingenes eller de gamle grekernes, velger jeg å ikke vite.

   God kveld og natt og ny dag med vind og vær og sur og salt! Livet fortsetter!

   😘

   7
   2
  • 4 timer har gått og INGEN – ikke Kjell heller, har sagt hva de mener om Lye her.

   Det SKULLE VÆRT HANNAH SOM SA SLIKT! Å du verden, da hadde dere skrevet! Jesabel, å SOM hun banner å bla bla bla.

   Lye, du er ikke riktig vel bevart! Se å ta i bruk det lille vettet du har igjen og kom deg ut fra denne siden. Frivillig. Du er en STOR skam! Som skriver slikt til folk. Jeg sitter og kjenner reell kvalme og vil bare gråte av ordbruken din! Jeg håper du vrir deg og vrir deg og ikke får sove i natt før du angrer så inderlig at du ALDRI ALDRI NOENGANG behandler noe menneske slikt, gjør opp for deg og kommer deg bort herfra denne siden. Frivillig. Så Kjell kan slippe bryderiet med å prate til deg. Er du et barn eller??

   HVOR ER TURE? HVOR ER TORE HVOR ER DEN FRIE PINSEVENNEN ? Pinglemannfolk hele gjengen! Bjørn (du kler navnet ditt dårlig, frosk) Geir m.fl. Ikke et ord om slik Lye holder på… Jeg har ikke ord. Kristne tar til motmæle mot slikt, vet dere det?

   Og frie pinsevenn, hvis du snart kunne vurdere å droppe disse hovslagene (som har løpt her på søkelys siden 2016) og alt om dine grusomme dommer fra Gud, så vil forhåpentlig noen få klare å få øye på Gud hvis du fortalte SANNHET om Gud og ikke løgn. Hva sier Joh.3:16? Har aldri sett noe glede fra deg. INGEN -jeg gjentar INGEN vil noensinne ha lyst til å bli kjent med Gud når de hører på deg.

   Jeg spør deg bare Lye; hva i huleste GJØR du her inne?

   4
   12
  • Hannah , du spør om vitnesbyrd ,jeg har gitt vitnesbyrd og du skal få ett til av meg ..

   For mange år siden , tilbake til 1994 var jeg på Bali , der var det fult av kvinnelige selgere og de kom bort til meg , mens jeg lå på stranden og ville selge alt mulig, de formelig hev seg på meg å begynte å flete på håret mitt osv , selv om jeg hadde kort hår , uansett ei av disse kvinnene startet og skjelle meg ut og direkte forbanne meg , da fikk jeg dette ordet fra Gud : Forbannet er den som forbanner deg og velsignet er den som velsigner deg !

   Hannah du bør roe deg ned , for du skjeller og skriker uten grunn og du forbanner dem Gud har velsignet.

   For du forbanner dem som Gud har kaldt til å advare om tiden vi er og tiden vi går imot , du forbanner dem som roper til folk at de må vende om og søke Jesus.

   Jeg er ingen perfekt person og min eneste redning er Jesus, og jeg klynger meg til ham .

   7
   6
  • Hei Rune
   Har du lest to av Arils kommentarer, har du lest alle. Jeg hopper over slike kommentarer for jeg vet hva de innholder.
   Samme bla bla bla og babbel igjen og igjen.

   Han er en ikkekristen mann som har enkelte venner her inne som later som om de er Guds barn. Disse blir såre på hans vegne når noen sier klart i fra.
   Denne sårhet er blitt til en bitterhet i enkelte, et uforsonelig sinnelag som gjør at de skriker når eksempelvis du sier i fra Lye.
   Hev deg over. Disse “demoner” langs veien som skriker er plagsomme, men neglisjere dem. Det gjorde Paulus.

   Det har alltid vært slik når du leser i Skriften. Profetene advarte og møtte skrikende motsettelser fra religiøse og spottere som drar i samme åk. Jeremias ble utfordret av de falske lykkeprofetene som hadde motsatt budskap av det ham bar frem. Jeremias kunne si “så sier Herren” mens disse andre snakket ut fra sin syndige menneskenatur.
   Mitt poeng er: La de bare rumle, tomme tønner er de, skyer uten regn. Hev deg over dem. La dem bable. Ikke la deg irritere. Det er slikt Guds folk må regne med. Stevn frem på veien. Advar, gjør det rette og neglisjere disse som er spottere eller liksomkristne som skriker med dem.

   For å ta en Hannah
   Hoppla!!
   Legg det bak!!

   8
   6
  • Ord til de sovende troende

   Am 6,1-5 Ve de trygge på Sion og de sorgløse på Samarias fjell, de fornemme blandt det ypperste av folkene, dem som Israels hus pleier å vende sig til!Dra over til Kalne og se, og gå videre til det store Hamat, og stig ned til Gat i Filisterland! Er de bedre enn disse riker, eller er deres land større enn eders land? I som jager den onde dag langt bort og flytter urettens sete nær til eder*,
   I som ligger på elfenbensbenker og dovner eder på eders leier, og som eter lam av hjorden og kalver fra fjøset, som synger allslags tull til harpens toner og har uttenkt eder strengeinstrumenter, likesom David,

   7
   5
  • Rune,
   Jeg stiller meg bak det Hannah skriver, og synes det er veldig trist du ordlegger deg slik du gjør.
   Hvilket inntrykk er det Aril får av kristne (eller “kristne”) ved slik ordbruk? Hvilket bilde serverer vi Aril av Jesus Kristus igjennom en slik “tirade”?

   Aril stiller ofte gode, kristiske spørsmål, og jeg skjønner (dessverre) at han får et bilde av en gud som hater mennesker og gleder seg til den store dagen hvor mennesket skal knuses, brennes, lemlestes etc.. Igjennom div kommentarer her på søkelys, så er det ikke vanskelig å forstå at han sitter igjen med et slikt inntrykk. Hvilke frukter er det vi sprer her inne?

   Jeg har hørt folk si om kristne at “-hvis han/hun der skal til himmelen, så vil jeg overhode ikke dit. Jeg vil ikke ha noe med guden deres å gjøre”.
   Fryktelig trist når kristne skaper et slikt bilde av Gud. “For så høyt har Gud ?????? verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

   “Mine kjære, la oss ????? hverandre! For ???????????? er av Gud, og hver den som ??????, er født av Gud og kjenner Gud. Den som ikke ??????, kjenner ikke Gud, for Gud er ??????????. Ved dette ble Guds ?????????? åpenbart iblant oss, at Gud har sendt sin enbårne Sønn til verden, for at vi skal leve ved ham. I dette er ????????????, ikke at vi har ?????? Gud, men at han har ?????? oss og sendt sin Sønn til soning for våre synder. Mine kjære, har Gud ?????? oss slik, da skylder også vi å ????? hverandre. Ingen har noensinne sett Gud. Dersom vi ?????? hverandre, da blir Gud i oss, og ???????????? til ham er blitt fullkommen i oss.”

   Hvilke ord ligger bak spørsmålstegnene?

   Ja, Aril trenger å vite at både han og vi andre er i følge Bibelen syndere, “menneske har en grunnleggende ond og egoistisk natur” som du helt riktig poengterer. Se på et lite barn, denne “naturen” kommer fort til syne. Man trenger ikke lære et barn å lyve, det kommer av seg selv.

   Men å skrive til Aril slik du gjør, det hører ikke hjemme noen plass – heller ikke på søkelys.
   Han trenger å vite Hvem vi tror på, hvorfor vi tror, veien til frelse, og ikke minst se fruktene av frelse. (som jeg pleier å etterlyse)

   Vår oppgave er ikke å stenge Aril ute, vår oppgave er å være lys og salt for ham. Det er trist hvis min eller din oppførsel er grunnen til at han ikke ønsker å ha noe med Jesus å gjøre.
   “En tannkremselger med dårlig ånde gir ikke særlig god tillit til produktet”

   Når det er sagt, så synes jeg du har hatt noen gode innlegg etter du kom tilbake her på søkelys, den skal du ha!

   RT: Skulle ønske du også kunne komme med noen ord om din Frelser, fortelle Aril når og hvordan du ble frelst. Hva med et personlig vitnesbyrd som gjør han interessert i å kjenne din Gud?
   Hvor er frelsens frukter?

   4
   4
  • Hannah.
   Jeg syntes faktisk Rune Lye traff spikeren på hodet her.
   Rune skriver i den kommentaren bare det Guds ord sier om den onde menneskenatur og hva som ligger bak den babelske babling fra Aril. Han er jo en vantro og det oser av hvert ord som kommer ut av munnen på ham.
   I periferien av Guds menighet har det alltid vært spottere så jeg forstår ikke hvorfor du forteller at du blir kvalm og vil gråte over ordbruken. Det Rune skriver er jo treffende og sant.
   Du burde kanskje heller gråte over deg selv og de holdninger Aril igjen og igjen og igjen fremfører her.
   Enhver som tror på Bibelens ord må regne med å bli utsatt for hån og spott fra djevelen og hans tilhengere.
   Arils ord mot kristne dømmer ham og han vil uten en sann omvendelse tilbringe evigheten i evig pine og ild.
   Dersom ikke du også begynner å advare ham mot den brennende evighet som ligger foran ham og massene av spottere, blir du medskyldig. En sann kristen er satt til å advare. Ikke dele ut sukkersøte kjærlighetsbudskap og dekke over den skremmende siden med Gud. Det er alvorlig å falle i den levende Guds hender.

   Men jeg er ikke enig i kravet om å utestenge noen eller nekte noen å uttrykke sin mening.
   Jeg setter stor pris på Rune Lye. Jeg er ikke alltid enig i alle konklusjoner han trekker. Men likevel.
   Du ser jo ut til å ikke tåle Rune. Du lever langt bedre med hånere og spottere og de som er denne verdens barn.
   Du bør gråte over deg selv Hannah. Gråt over deg selv og denne onde slekt.

   4
   2
  • Nå seg Nick hadde kastet seg på. Makent til tilsynelatende “kristelighet og fromhet”.. En slags fremstilling av en woke Gud fullstendig uten bibelsk substans.
   Når jeg leser hva Nick skriver -så skjønner jeg at Nick er mannen som ville løpt etter den rike unge mannen som gikk skuffet bort fra Jesus -og prøve å pusse bort skarpheten i Jesu egne ord.
   Når vi leser noe av det Aril skriver, så forstår jeg at han har lest i Bibelen og tatt anstøt av Ordet. Fordi ordets Gud ikke er en slikkepinne eller kjærlighet på stang. Guds ord forteller usminket hvordan Gud er. Hans vrede over synden. Hans hellighet som vil knuse ugudelige. Jeg må si det som det er Nick.
   Du forteller ikke sannheten om Gud. Du har snekret deg en kristendom som minner om humanisme der Gud er en snill julenisse. Du formidler ikke Guds Ord slik de gamle hellige menn og kvinner gjorde. Du forkynner en woke Guddom som ikke er Bibelens Gud.
   Gud er en hellig og rettferdig Gud. Han hater synden og syndere som ikke angrer og vender om.
   Det du formidler er billig nåde. Den menneskeliggjorte Gud. Den virkelig farlige herlighetsteologien som ikke tar Guds hellighet, rettferdighet og brennende hat mot synden på alvor. Det hele blir sjelisk, sjelisk føleri. Det er tydelig at Aril har lest Bibelen og kjenner en god del av de bibelske tekster og forestillinger -og tatt anstøt. Derfor spytter han ut spott og hån.
   Dine sympatier Nick er dessverre ikke hos dem som tror og klamrer seg til Jesus, men hos alle de som spytter ut hån og spott mot Jahve Gud og dem som tror Hans ord.

   5
   3
  • Lye skriver:

   «du forbanner dem som Gud har kaldt til å advare om tiden vi er og tiden vi går imot , du forbanner dem som roper til folk at de må vende om og søke Jesus»

   Pek på forbannelsen min.

   Kopier den inn her.

  • Jeg takker for ditt innlegg Siri, som inneholdt alt av anklagelser, men som vanlig ingen henvisninger til Skriften.
   Kunne du tenke deg å vise til noen innlegg jeg har postet i dine påstander? Kunne du tenke deg å vise til noen Bibelvers også?

   Du skrev bl.a dette: “Du forteller ikke sannheten om Gud. Du har snekret deg en kristendom som minner om humanisme der Gud er en snill julenisse. Du formidler ikke Guds Ord slik de gamle hellige menn og kvinner gjorde. Du forkynner en woke Guddom som ikke er Bibelens Gud.”

   Kan jeg få se kilden til dine påstander? Eller velger du falske påstander?

   Jeg vet ikke hvor mye du har fulgt med her inne, men jeg har hatt diskusjoner med Aril opptil flere ganger. Han er ikke redd for å kalle seg ateist, som også betyr at han ikke er frelst.

   Jeg har et stort ønske om å få han med meg til himmelen, jeg har et stort ønske om at han skal få et møte med den levende Gud.
   Jeg har et stort ønske om at han skal få sine synder tilgitt og få oppleve Jesus Kristus som sin Herre og Frelser. Jeg tror han er her inne nettopp fordi han er på søken etter “livets svar”. (men møter stort sett bare hat)

   Derfor har jeg også delt evangeliet med ham, -at Jesus Kristus døde for mine og dine synder, og stod opp igjen den tredje dagen. Han er vår levende Frelser, men uten han er vi evig fortapt.

   Jeg har også delt at “For av nåde er dere frelst, ved tro. Og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave. Det er ikke av gjerninger, for at ikke noen skal rose seg.”

   Hverken jeg eller du (om du virkelig er frelst) skal kunne ha noe som helst å rose oss av, frelsen er basert på Jesus Kristus og Ham alene, vi kan ikke legge til en eneste god gjerning her.

   Jeg har fått møte en Frelser som har gjort mye i mitt liv. Jeg lever i takknemlighet over å først og fremst ha mitt navn skrevet i Livets Bok, men også for hvordan Han leder og daglig gir meg hva jeg trenger. Jeg har så uendelig mye å være takknemlig for, derfor ønsker jeg også å kunne leve mitt liv til Hans ære, og ikke minst at andre skal kunne komme til tro på Jesus igjennom meg.

   Jeg ønsker å presentere min Frelser til Aril av den grunn, jeg ønsker virkelig at Aril skal få oppleve å bli frelst. Det er også en “oppgave” slik jeg forstår Skriften.

   Ønsker du dette, Siri? Ønsker du at Aril skal få oppleve et møte med Jesus Kristus og få hans synder tilgitt? Hvis ja, hvorfor deler ikke du evangeliet med ham?

   Men jeg lurer egentlig på om du har fått et møte med Jesus, Siri..? Er du helt sikker på at Jesus har frelst deg, at du har fått dine synder tilgitt og at du har ditt navn i Livets Bok?

   Hvis du skulle sovne inn i natt, er du helt sikker på hvor du havner?

   Hvorfor har du valgt å ignorere mitt spørsmål tidligere om å dele vitnesbyrdet ditt?

   2
   2
  • Lye
   Å bruke ordet “forbanne” er vel litt sterkt her og det er vel ikke dekkende for Hannahs respons på kommentarer.
   Hun sier jo aldri “jeg forbanner” eller slik. Så det blir liksom ikke riktig å si. I praksis taler hun nedsettende, taler i mot, er full av en kritisk ånd og denne kritiske ånden farger det hun skriver.
   Det kan sikkert oppleves irriterende å få disse “hoppla” og den stadige klandringen hengende etter hver kommentar man skriver.
   Men det kloke er å overse det. Ikke la det gå inn i huden på deg.
   Guds fred og velsignelse.

   3
   1
  • Er Siri virkelig født av vann og døpt i Jesu Kristi navn? Hun har grepet et annet evangelium. Et evangelium som ikke underordner seg Gud og Hans vilje.
   For å bruke hennes egne ord.
   Når hun klarer å lire av seg kommentarer som : “Birgir viser til gamle sjeliske vitnemøter der troende uttrykket sine sjeliske følelser.”
   Og: “Han kan sitere noen følelsesladede sanger-det religiøse kaanan språket som preget datiden religiøse liv.”
   Og: “Disse sangene appeller til folks følelser men ikke til det åndelige menneske.”
   er jeg ganske overbevist om at hun mangler ALT det hun sier ANDRE mangler for å være Guds barn.

   1
   2
  • Da var det fullkomment. Fariseeren Birgir Hermansen har kastet seg på. Hans fortid her inne gjør at det er meget god grunn til å spørre: Er han frelst? Har han Jesus i hjertet? Er han født av Ånden? Hans langvarige mobbing av Randi bærer ikke preg av Jesus i hjertet. Er han virkelig født på nytt? Hvordan er det mulig at Jesus manifesterer seg i mobbing? Han siterte noen gamle sanger. Men hva når livet forteller at sangene han siterer er bare tomme ord?
   En sann kristen mobber ikke. Men det gjør Birgir. Hva forteller det?
   Løsrevne bibelsitater, strofer fra religiøse sanger og dikt dekker ikke over det vitnesbyrd Hermansen har etterlatt seg.
   Er det virkelig Bibelens Jesus ditt liv og dine ord vitner om gjennom mobbingen av Randi??
   Jeg finner det usmakelig, forkastelig og lite kristelig. Alle kan lire av seg bibelvers og sangstrofer. Selv presteskapet i homokirken gjør da det. Det betyr ikke at de er frelst eller tihører Jesus.
   Det betyr bare at de kan lese og sitere.

   2
   1
  • Siri skriver:

   «Hannah.
   Jeg syntes faktisk Rune Lye traff spikeren på hodet her»

   Rune treffer spikeren på hodet når han dikter opp at jeg, Hannah har FORBANNET ham og andre? Siri?

   Lye : «du forbanner dem som Gud har kaldt til å advare om tiden vi er og tiden vi går imot , du forbanner dem som roper til folk at de må vende om og søke Jesus»

   Jeg tar meg ikke nær av at Rune sprer løgner om meg, det er han som skal leve med det, det er han det er synd på. Han var ikke moden nok til å komme tilbake til noe kommentarfelt. Han ødelegger for at mennesker skal se Guds kjærlighet. Han ødelegger for alle kristne.

   Og du stakkars Siri ser ikke dine egne løgner så da er du heldig at jeg gjør deg obs på dem da… 😉

   Siri, du påstår Lye traff spikeren på hodet her. Så kjære Siri ; pek på forbannelsen min.

   Kopier den inn her.

   1
   2
  • Siri. Rune traff spikeren på hodet i de to første kommentarene til Aril.
   11/08/2023, kl. 18:17 sa Aril
   og
   11/08/2023, kl. 18:37 sa Aril
   Kommentaren fra Rune som jeg mener han traff godt på er denne

   11/08/2023, kl. 20:01 sa Rune Lye:
   Aril, siden du » tydeligvis har svaret på alt » og du ikke tror på noen Gud , men tror at mennesker er så god kan du da forklare meg hvorfor de er så grådige ……..
   Jeg kommenterer hans to kommentarer til Aril, og ikke hans reaksjon på din kommentar 11/08/2023, kl. 23:26 sa Hannah:

   1
   1
  • Hannah skriver om Rune; ” Han var ikke moden nok til å komme tilbake til noe kommentarfelt. Han ødelegger for at mennesker skal se Guds kjærlighet. Han ødelegger for alle kristne.”

   Jeg er kristen og han ødelegger ikke for meg. Jeg følger Jesus Kristus og har en felles frelse med Rune. Hvem tror du at du er Hannah? En slags kvinnelig guddom med rett til å tale på vegne av alle? Tror du at dine malplasserte “hoppla” sprer Guds kjærlighet eller glede? Slike utfall gjør deg fullstendig useriøs og fremstiller deg ribbet for all åndelig visdom og forstand. Rune ødelegger ikke noe som helst. Han viser at Gud er noe annet enn en kjærlighet på pinne eller pose med søtsaker.
   Søk Åndens dåp. Søk å få fornyet liv i Gud.
   Du må bli som et barn og ta i mot som et barn
   https://www.youtube.com/shorts/cdkvXikdgCQ
   Kom i hu at gleden i Herren er vår styrke
   https://www.youtube.com/watch?v=KZqqPVQXn4Q&t=421s

  • Det skulle altså ikke mere enn det til, for å få sirien til å endelig stadfeste deg jeg skrev om henne.
   Det er bare å håpe at du en dag finner fred i Gud.

   1
   1
  • Hannah skriver:
   HVOR ER TURE? HVOR ER TORE HVOR ER DEN FRIE PINSEVENNEN ? Pinglemannfolk hele gjengen! Bjørn (du kler navnet ditt dårlig, frosk) Geir m.fl. Ikke et ord om slik Lye holder på… Jeg har ikke ord. Kristne tar til motmæle mot slikt, vet dere det?

   Nei Hannah. Kristne tar til motmæle mot deg. Du er tydelig en svært kjødelig kristen som trenger noen som kan rettlede deg. Jeg trodde en gang at du var en levende kristen tross din feilaktige lære om bortrykkelsen. Du beviser her at jeg tok feil.

   “Lye, du er ikke riktig vel bevart! Se å ta i bruk det lille vettet du har igjen og kom deg ut fra denne siden. Frivillig. Du er en STOR skam!”
   Jeg tror ikke noen kristne skriver slikt til en kristen bror. Jeg finner ikke ord….

   1
   1
  • Det er flott å se Aril oppfylle det profetiske ord om endetiden.
   Sannheten er at Aril er på vei til fortapelsen og han har allerede ett bein i helvete. Gud nekter å tilgi hans synd fordi den er fastholdt.
   Slik du nå driver på Aril, risikerer du å begå den utilgivelige synd. Nemlig å synde mot Den Hellige Ånd.
   Du er allerede dømt fordi du ikke tror. Joh 3,18 Den som tror på ham, blir ikke dømt; den som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn.
   Bibelen sier også: Det er menneskets lodd å engang dø, og deretter dom. La meg si det slik: Denne natta kan bli din siste natt med nådetid. Du har ingen garanti for at du våkner opp i morgen.
   Dersom du skulle dø i denne natt. Dersom Herren kommer og krever ditt liv tilbake. Vil du neste gang du slår opp øynene være i helvete. Få her inne våger å si deg sannheten. De velger heller å tilpasse kristendommen slik at du skal like den.
   Det er det kraftløse evangeliet Paulus advarte mot.
   Alle de kommentarer du har postet mot Gud og den kristne tro kan ha vært ditt siste ord i dette livet.
   Det finnes ingen garanti på at du vil få en ny dag og en ny nåde.
   Vend om før det er for sent.
   Vend om og søk Jesus før siste tog er gått.
   https://www.youtube.com/watch?v=wz5fw4eJUjI

   1
   1
 2. Sebastian og Henrik👍👍

  De fleste tenker som dem men tør ikke si det høyt siden disse 1% (eller ok -kanskje 3 da) blir støtt. Ungdommer sier nå at jeg vil ikke i fengsel så da er det bare å holde kjeft.

  Det er DE 1% som bestemmer hva vi alle skal si og mene nå. Forresten kjenner jeg homofile som ikke er enige med disse 1%.

  Ellers er det trist å lese tull og vrøvl her om Gud straffer og har startet dommen. Denne verdens Gud er?? Hva sier Bibelen?

  EN dag blir alt fred, ingen sykdom, ulykke eller sorg. Inntil da, så lever vi HER. GUD har ikke skyld i ting.

  HAR DA FOLK INGENTING FANTASTISK Å SI OM GUD HER INNE?? Dom og dritt og jordskjelv og spredning av SKREKK OG GRU… Hester som har løpt her inne siden 2016, hva i HULESTE går det av folk??
  Kristne???
  Kom dere ned på jorda!! Det er HER dere er.🌲🐂🚙🐑🌲

  HVOR er LIVET med JESUS her inne?
  Jeg begynner snart å tvile på at DET finnes blant folk her inne🙈😥

  1
  7
  • Meget gode spørsmål du stiller her, Hannah.
   Hvor er livet med Kristus? Hvor er gleden? Hvor er freden? Hvor er kjærligheten? Hvor er fruktene som livet med Jesus gir?

   Når en spør om noen kan dele et lite vitnesbyrd, så viker en unna. Hvorfor? På frukten skal treet kjennes.
   Skriften sier at “Et godt tre kan ikke bære dårlig frukt, heller ikke kan et dårlig tre bære god frukt.”

   Dette er alvorlige ord, en sannhet en ikke kan vri seg unna.
   Hva taler mitt liv? Bærer vi preg av hvem vi tror på? Lever vi liv hvor DHÅ’s frukter er synlig? Hvis ikke, hvorfor ikke? Kan det være at en ikke har DHÅ? På frukten skal treet kjennes.

   6
   4
  • Takk Nick✝️🕯 Tenkte på deg i går og idag ang. en video, men vært så travelt.

   Du har rett, det er alvorlige ord om treet og frukten. Og HVORFOR viker man unna…(?)

   Nå har snart samtlige bedt meg, deg m.fl. «VEND OM!» og annet. Til det kjedsommelige. Har de INGENTING å dele (?) tenker jeg.

   Ja… kan det være at en ikke har DHÅ?

   «For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det som nå er eller det som kommer, eller noen makt, 39 verken det som er i det høye eller i det dype, eller noen annen skapning, skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre.» (Rom.8:38-39)

   «Ånden selv vitner sammen med vår ånd om at vi er Guds barn. 17 Men er vi barn, er vi også arvinger. Vi er Guds arvinger og Kristi medarvinger, så sant vi lider med ham, så vi også skal få del i herligheten sammen med ham.» (Rom.8:16-17) Cant wait😊👍

   Og tenk…Arvinger og medarvinger!

   3
   6
  • https://www.youtube.com/live/Jh0wI_5Ej4U?feature=share

   Denne var det. Kun rukket 1/3 selv ennå, men dere har allerede dukket opp i tankene mine flere ganger…Har lurt meg litt til å spole litt frem, og vet Amir og Jack tar opp noe som på en måte er interessant, men på en annen måte så bryr det meg litt lite -for jeg skal hjem jeg😊 ( tror faktisk ikke jeg får sett resten på flere dager)

   4
   6
  • Takk for linken, skal lytte så fort jeg får tid!
   Mye jobbing for tiden, men har heldigvis muligheten til å lytte mens jeg jobber 🙂

   3
   5
  • Bare hyggelig.
   Du ser om det er noe for deg😊
   (Det er så mye man kunne hørt på men noen ganger må man bare velge bort noe)

   2
   1
  • Dere roper stadig etter vitnesbyrd. Jeg ser vitnesbyrd fra flere. De viser gjennom sine meninger hvem og hva de tror på.
   Det å avlevere et personlig vitnesbyrd her, er å gjøre seg åpne for hogg. Det er mange fariseere som ligger på lur og søker å finne noe de kan kritisere og dømme deg for.
   Vitnesbyrdet vi leser ut fra noen av disse som stadig kritiserer de som har tydelige budskap om den kommende dom og trengselstiden -er at disse har en blankpollert kristendom uten korsets anstøt.
   En slags slikkepinne av godsaker. Noe som klør i øret.
   Grundig finslipt for korsets anstøt og ubehageligheter man møter i den kristne tro. Jeg syntes flere her inne ter seg som Herrens talerør eller profeter. De avleverer sine budskap uten å la seg dra inn i endeløs ordstrid med kranglefanter.
   Ordstrid med religiøse kranglefanter fører aldri til noe godt.
   Det er å sløse med tiden. Bruk heller tid og krefter på å gjøre det du er kalt til.
   Guds menighet er en hellig forsamling. Det er de helliges samfunn. Vi hører Guds ord og Åndens stemme.
   Det er bare å lukke ut disse kritiske røstene som er der.
   De er vår tids fariseere. De tror de har sannheten og krever stadig bibelsitater -men glemmer at summen av Guds Ord er sannhet.
   Derfor. Jeg velsigner de som taler klart her inne og opptrer som Herrens budbærere.

   8
   1
  • Geir,
   Å spørre om å dele vitnesbyrd burde være helt naturlig, jeg skjønner ikke problemet med det. Men det kommer frem at flere tar anstøt av et slikt spørsmål.
   Mange liker å sitere bibelvers og snakke om Guds dommer, men ingen vil fortelle om hva Jesus har gjort i deres liv.. noe skurrer.

   Jakobs brev forteller oss at det er fullt mulig å kjenne til Sannheten, tro på Gud, uten at man er frelst.
   Jeg kan peke på en død kropp og påstå at personen er levende, men uten uten at denne personen puster eller beveger seg, så er min påstand tomme ord.
   Et forandret liv, frukten av frelse er naturlig for en som er frelst.

   Her er en frukt av frelse: Mine kjære, la oss elske hverandre! For kjærligheten er av Gud, og hver den som elsker, er født av Gud og kjenner Gud. Den som ikke elsker, kjenner ikke Gud, for Gud er kjærlighet.

   Tenk om Aril kunne få se litt av denne egenskapen blant oss her inne. En “aroma” som ikke ødelegger for oss selv.

   2
   1
 3. Oppfordring: Prøv å holde en god tone med hverandre.
  Unngå harde ord!
  Unngå å provosere din neste til sinne eller aggresjon, men når man skriver må man regne med motsigelser.
  Er du uenig med noen. Finn de mildeste ord du kan finne.
  Forsøk å forstå hvordan motparten opplever det du skriver.
  Ikke krev at jeg skal blokkere noen. Jeg har lenge kritisert sosiale plattformer for å utestenge folk på basis av hva man mener eller sier.
  Dersom jeg begynner å stenge noen ute er jeg jo ikke anerledes enn de plattformer som utestenger kristne og konservative og som jeg kritiserer for sensur.

Det er stengt for kommentarer.