NATO oppfordrer Zelensky til å fortsette krigen

NATO søker en opptrapping i krigen med Russland og oppfordrer nå regimet i Kiev til å fortsette krigen. Den militære alliansen oppmuntrer president Zelensky til å fortsette å kjempe mot Russland sier den belgiske statsministeren Alexander De Croo. Etter at Tyrkias Recep Erdogan bøyde seg for vestlige press om å la Finnland og Sverige bli medlemmer av alliansen, har NATO fått et push i ryggen på å fortsette å tirre den russiske bjørn. Onsdag er Norge rammet av russiske hackerangrep og flere viktige nett-tjenester har problemer eller er nede.

Det er duket for en langvarig krig i Ukraina som har stort potensial til å spre seg. Å slåss mot Russland ved hjelp av NATO våpen og penger fra NATO land er den eneste veien fremover for Ukraina, sa den belgiske statsministeren til Zelensky. “We make it very clear that this war can only be won on the battlefield and we should continue to support President Zelensky and the Ukrainian population as much as possible to be able to win the war on the battlefield,» sa den belgiske statsministeren videre. NATO har støttet Ukraina både i forkant og nå under krigen og denne støtten vil bli trappet opp med langtrekkende våpen som kan ramme mål i Russland. For Vesten og NATO er fredsforhandlinger og kompromiss ingen farbar vei, så veikartet for konflikten virker dermed å ligge fast. NATO har trent ukrainske militære siden det væpnede kuppet i Kiev i 2014. Når Russland startet sin spesielle operasjon i Ukraina i februar var det for å hindre at NATO som Russland anser som en fiendtlig organisasjon å skaffe seg brohode i Ukraina. Et NATO så tett opp mot Moskva blir i Kreml ansett som en trussel mot nasjonal sikkerhet.

Flere og mer langtrekkende våpen fra Norge til regimet i Kiev

Norge donerer langtrekkende granatraketter og mer ammunisjon slik at Ukraina kan fortsette krigen mot Russland, melder NRK. Dermed kan krigen fortsette å legge ukrainske byer i ruiner og både sivile og militære vil fortsette å dø. Håndsrekningen fra Norge og andre NATO land kommer etter at Ukraina har lidd en rekke nederlag i Donbass mens russiske styrker befrir stadig flere områder. I går ble det kjent at Norge blokkerer for leveranser av forsyninger til det russiske samfunnet på Svaldbard og i dag ble den norske Charge d’Affaires i Moskva innkalt til det russiske utenriksdepartementet for samtaler. I følge russiske medier skal det russiske utenriksdepartementet ha anklaget Norge for brudd på menneskerettighetene siden de nekter mat, medisiner og nødvendige forsyninger til de russere som er bosatt i Barentsburg. Forholdet mellom Norge og Russland har fått varig skade som en følge av konflikten.

Facebook Comments

4 tanker om “NATO oppfordrer Zelensky til å fortsette krigen

 1. En kollektiv galskap har tatt over sinnene til styresmaktene i dette vestlige mørke. Det kan se ut som om kvaksinen har gjort noe med hjernene også til de som har fått i seg denne slangegift.
  De driver oss ubønnhørlig inn i tredje verdenskrig og har lumpske krigsånden sittene på skuldrene å lokke dem til krig.
  Forførende demoniske krefter ble sluppet løs på verden da nasjonene godtok valgjukset i USA og fikk satt inn en demonbesatt og dement president.
  Bare på et år er gode økonomiske tider erstattet med inflasjon og matmangel, freden under Trump er erstattet med krig og rykter om krig.
  Forførende ånder er virksomme og demonene jobber 24/7 med å skape død og fordervelse.
  Trengselstiden er kommet og menigheten sover bekvemt.
  Må Gud vekke dem opp av den åndelige rus.

  3
  2
 2. Søkelys har visst ikkje fått med seg at det er Russland som starta krigen. Russland har ansvar for 100 000 døde, tusenvis såra, millionar av flyktingar og stor skade. Oppfordrar Søkelys, om dei er kristne, å ta avstand frå Russland. Også cyber-angrep på Norge, samt bombing av sivile.

  3
  2
 3. Nato bryr seg ikke om hele Ukraina drepes i en krig. Så lenge Nato kan drive med proxykrigen sin mot Russland, ser de ingen problemer med at Ukraina ender opp som en rykende ruinhaug. Nato vet at Ukraina ikke kan vinne. En del av planen et å fortsette krigen slik at vesten ender i hyperinflasjon og økonomisk katastrofe. Globalistene bruker krigen til å også ramme vanlige folk i vesten. Krigen er et godt verktøy for demonbesatte ledere i vesten til å gjennomføre The Great Reset.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *