Nærmere 10 000 nye smittede i Norge tirsdag -ny rekord

Etter et år med vaksiner har det aldri blitt registrert flere nye smittetilfeller enn nå. Hele 9622 nye smittetilfeller ble tirsdag registrert i Norge, noe som er ny rekord. På tross av omfattende vaksinering og tiltak fra regjeringen er det intet som tyder på at smittetallene er på vei nedover. En rekke kommuner har i dag registrert “all time high” når det gjelder positive tester. I Agder fylke ble det tirsdag satt ny smitterekord med 688 smittetilfeller. I Kristiansand ble det registrert 298 smittetilfeller som er ny rekord. Også andre kommuner kan smykke seg med ny rekord og det er en stigende smittetrend i Norge.

31 tanker om “Nærmere 10 000 nye smittede i Norge tirsdag -ny rekord

  • Igjen dersom man nekter å ta inn hva som virkelig sies, og skaper sin egen virkelighet og sannhet så kan man argumentere i det uendelige.
   Hele Europa skal bli smittet sier helsefagfolkene!
   Og vaksinene beskytter ikke like godt mot smitte fra Delta og Omikron som det ser ut som den gjorde mot Wuhan- og Alphaviruset. Igjen er det noe som “alle” helsefagfolk påpeker og innrømmer.
   Men det er ikke problematisk å bli smittet dersom man ikke blir syk. Der ligger forskjellen.
   Og selv om Torstein Langesæter furter og gjentar gamle argumenter som for lengst er utdaterte, så tyder alle tall og sykehusinnleggelser på at vaksinene gir et mildere syksdomsforløp for de som er vaksinert.
   Men heldigvis er det slik at veldig mange, vaksinerte og uvaksinerte, får et midlt sykdomsforløp av Covid. Det er ikke til å stikke under en stol. Det kan virke som at der er skapt et inntrykk av at alle uvaksinerte som blir smittet havner på sykehus og at alle vaksinerte ikke gjør det. Det er i jo feil. Men av de som blir virkelig syke, så er de uvaksinerte i flertall.

   4
   3
  • Gransker som er tidligere Qanon , når skal du slutte å tjene satan ? når skal du slutte å fremme og forsvare narativet til denne verdens makter og myndigheter?

   Du Gransker , Qanon eller hva du en måtte kalle deg , du er og blir en satans tjener og dine frukter er at du leder folk til å ta dyrets merke .

  • Til Rune Lye. Når skal DU slutte å tjene satan? Ta et oppgjør med hatet i livet ditt. For gjør du ikke det, kanr ildsjøen bli ditt endeligt. Nå er du advart.

   6
   3
  • Jamen Rune. Bibelen hadde ikke gått i oppfyllelse om ikke han hadde fått holde på:

   “ALT som før er skrevet er skrevet til oss, til hvem de siste tider er kommet”

   Og du husker vel Shimi som løp etter kong David og kalte ham “blodhund” i 2. Samuel 16. David lot ham få holde på en tid før Shimi rettelig endte opp som evig organisk avfall til gjødsel utover marken. I våre dager er det Kristus som til slutt skal få den glederike jobben med å bli kvitt dem.

   Dette forbildet må også gå i oppfyllelse. Vi må derfor glede oss over slike som han og andre som viser at alle Bibelens detaljerte forbilder går i oppfyllelse.

   Ellers vet du vel at globalistene infiltrerer hele samfunnet – særskilt kristne og nasjonalkonservative fora. Disse galningene ønsker seg at hele verden blir like totalitært og nazistisk som nazi-nasjonen Kina. Disse er demonbesatte, men får holde på frem til Harmageddon.

   3
   6
  • Godt nyttår til deg også Rune!

   Hva tenker du at jeg skulle skrevet?

   Skulle jeg skrevet at Langesæter tar feil om smittetallene, og at fagfolkene sier at veldig få blir smittet? De gjør jo ikke det.
   Skulle jeg ikke skrevet at vaksinene ikke er så effektive mot smitte som man håpet? Den er jo ikke det.
   Skulle jeg ikke skrevet at det ikke er noe problem å bli smittet dersom man ikke blir syk? Det er jo ikke det.
   Skulle jeg ikke skrevet at også uvaksinerte kan få covid uten å bli syke? De kan jo det.
   Skulle jeg avskrevet statistikkene fra “alle” sykehus om hvem som er i flertall av covidsyke? Det er jo det som er sannheten.

   4
   3
  • Birgit, om noen her har utvist stort hat så er det deg .
   Jeg hater ikke deg eller noen andre , jeg advarer kraftig mot narativet som covid og vaksinen er og hvordan dette åpner vegen til innføring av dyrets merke.
   Som det står i bibelen : Gud sender dere en kraftig villfarelse så dere tror løgnen..

   Du Birgit blander min kjærlighet om at alle skal bli frelst og finne sinn trøst i Jesus, men du Birgir , Hannah, Gransker mf. kaller meg ond og spotter de advarsler jeg gir , som jeg gir for at alle skal søke Jesus og bli frelst…

   Jeg er trygg i Jesus og har min frelses visshet i ham , Jesus kjenner mitt hjerte og han har gitt meg det løfte at ingen kan rive meg ut av hans hånd.

   Men du Birgir, Gransker, Hannah og andre forsvarer vaksinen og alt det onde den fører til , selv etter alt dere har lest her på Søkelys , så har dere gjort deres hjerter knallhardt og dere tror løgnen pga den kraftige villfarelsen som rytteren på den hvite hest i Johannes åpenbaring kapitel 6 er , og den er sendt av Gud.

   Hannah et ord til deg : Jesus kommer snart dagen og timen kjenner ingen, hva hver enkelt av oss må gå igjennom før Jesus henter oss , vet vi ikke, men Gud vil gi oss styrke , jeg fikk selv se i ett syn min egen opprykelse.
   Som sagt dagen og timen kjenner ingen, men når alt dette skjer, da skal vi vite at våres utfrielse er nære , så dvs at like som vi tolker vær teikn, kan vi tolke teikn i tiden , jeg tror at opprykelse kommer i forbindelse med at rytteren på den røde hest gir ut i verden.
   Så hvorfor Hannah? spotter du og håner meg , når det eneste jeg ønsker og gjør er og advare folk , om at tiden er knapp og at de må vende om og søke Jesus.
   Hvorfor Hannah innbyr du ulver som Gransker tidligere Qanon , som kun har ett mål og det er å få flest mulig til å følge satan . Hvorfor Hannah, sier du ikke til Gransker at han først må vende om også kan han følge Jesus. Ser du ikke Hannah, at du blir medskyldig i Gransker tidligere Qanon sine forførelser?

  • Du er ikke lite frekk og freidig Rune Lye. Du sier du ikke hater meg. Allikevel LYVER du på meg, og sier jeg forsvarer vaksinen. Gi meg bsre ETT eksempel, Rune. Bare ETT.
   Nei du. Det ligger noe annet bak enn at du har ditt forhold til i orden. Det er HAT som får deg til å LYVE. Ingenting annet. Du tjener ingen andre enn DEG SELV. Det vet du så inderlig godt selv.

  • Rune Lye

   Det er jo helt flott at disse djeveldyrkerne oppfyller Bibelens profetier. Hvorfor tror du myndighetenes disipler drepte Jesus og apostlene? Fordi de go’snakket med dem? Selvsagt ikke!

   Nå har de kuppet de store trossamfunnene, og håper på en like billig suksess med de sanne kristne. Derfor vil de kjøre på frem til Harmageddon.

   Da vil de stive av skrekk kaste seg ned til marken og be om nåde. Men “den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier Jehovah, hærskarenes Gud”. “Det blir ikke mange mennesker tilbake”, selv om “hvert kne skal bøye seg”.

   Åhh som jeg gleder meg til å se det trøstesløse synet av de som så stolte forfulgte sanne kristne. For disse lærte aldri av historien hvor plutselig alt kan snu seg. Yippiee!

   5
   10
  • Til Rune,

   det kan se ut som at du mener at den eneste måten jeg kan blir frelst på (noe jeg allerede er), er å fornekte at det finnes et virus som har spredd seg til mange land.
   Alle andre uttalelser jeg kommer med mener du er falsk lære.
   Selv om jeg sier at ikke alle uvaksinerte blir syke av covid, selv om jeg sier at der er bivirkninger av vaksinene, selv om jeg sier at noen til og med dør av vaksinene, selv om jeg sier at vi ennå ikke kjenner om der er langtidsbivirkninger, selv om jeg sier at jeg er i mot bruk av koronapass og selv om jeg sier at jeg er i mot vaksinetvang.
   Er det dette du mener er narrativet til myndighetene som jeg støtter?

   Legg merke til at i min bibel står det IKKE at:
   “For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, fornekter at covid finnes og ikke blir vaksinert, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.”

   9
   4
  • Til Kristi Bror

   Jeg sier heller:
   “Åhh som det plager meg til å se det trøstesløse synet av de som så stolte forfulgte sanne kristne. For disse lærte aldri av historien hvor plutselig alt kan snu seg. Jeg skulle ønsket jeg kunne hjulpet dem til Jesus og den rette vei i tide!”

   Det er trist å se din manglende omsorg og nød for dine ufrelste medmennesker.

   8
   3
  • Himmel og hav. Rune Lye kaller løgnen sin og hatet sitt for kjærlighet. Det man kan si om deg, Rune Lye, er:
   Med falske forklaringer av Guds Ord, gir du et falskt bilde av Gud.

   7
   3
 1. Intoleransen ser ut til å halda fram.

  https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/canadisk-provins-innf%C3%B8rer-egen-skatt-for-uvaksinerte/ar-AASGuYM?ocid=msedgntp

  Canadisk provins innfører egen skatt for uvaksinerte
  Den nye helseskatten skal være på plass i løpet av de kommende ukene.

  – Vi jobber med en ordning for voksne som nekter å la seg vaksinere, fordi de utgjør en økonomisk byrde for alle innbyggerne i Quebec, sier provinsens førsteminister François Legault.

  • Jeg skal ikke forsvare en slik skatt, men det er vel omtrent som når vi i Norge har ekstraavgifter på tobakk, alkohol, flyseter, plastposer eller biler som forurenser mye. Det er en skatt som skal dekke ekstrautgifter samfunnet får for å behandle de som drikker eller røyker eller for å behandle plager som forurensning skaper. Det foreslås jo til og med ekstraavgifter på usunn mat.

   8
   5
 2. “Vaksinene er dårlige nyheter. Femten lik ble undersøkt (alle døde fra 7 dager til 6 måneder etter vaksinasjon, i alderen 28 til 95 år). Rettsmedisinerene eller statsadvokatene inkluderte ikke vaksinen som dødsårsak i noen av sakene. Imidlertid avslørte ytterligere undersøkelser at vaksinen var involvert i dødsfallene til 14 av de 15 tilfellene.”, rapporteres det. Mike Yeadon, tidligere forsker i emnet er bekymret

  Pesten fortsetter og alle skal med

  • Australia innrømmer vaksineskader, vil betale erstatning til ofre
   Bivirkninger øker i omfang, hva med å ta en pause før for mange er skadet?
   Australia erkjenner bivirkninger etter Covid-vaksinasjoner og vil gi erstatning til noen av ofrene. Når vil vi se det samme i Norge og andre vestlige land? Kommer innrømmelsene i 2022?

  • Det at friske, sunne mennesker velger å ta en uutprøvd vaksine, er sikker på at selv en apekatt hadde skjønt dette bedre.

   Det er så ille dette, at det bryter fullstendig imot all sunn logisk tenkning.

   Tenk, for et år siden sa de at Corona var borte når de fikk vaksinen,

   Vaksinen kom, nå er det rekord smitte.

 3. Ja da, det er min skyld at det nå er smitterekord. Jeg er uvaksinert. Jeg legger meg flat og ber om nåde. Tenk at jeg kunne stelle det slik til….

  • Akkurat. Som om vaksinen hindrer smitte.. Denne kvaksinen er det største lureri noensinne. Sauene forstår rett og slett ikke at de er bedradd og lurt trill rundt.
   Først skulle vaksinene gi et normalt liv slik at folk kunne slippe å gå rundt med munnbind. Resultat: Nå løper dobbelt og trippelvaksinerte rundt med munnbind, spriter seg som aldri før og går langt unna hverandre fordi de er redd for å bli smittet. Fakta er: De vaksinerte blir både smittet og smitter andre. Etter kvaksinen har smittetallene eksplodert. Mantraet de nå tror på er at de ikke blir så alvorlig syke dersom de er kvaksinert. De må gjerne tro på de nye sannhetene. Fakta er at de er forført, og vil nok finne ut at de blir lurt nok ei gang. Dere som har tatt kvaksinen er alle forsøksrotter for legemiddelmafiaen og bedragerske myndigheter.

 4. Man noterer seg at de fleste i dette forumet ikke vet forskjellen mellom være død og å være i live og forskjellen mellom være frisk og være syk.
  Otis, Rune Lye og denne Kjell Andersen er blandt disse som ikke har denne kunnskapen.

  Når vi nå leser at det koster 499 kroner i dagsbillett for å oppleve apekatten Julius sine ablegøyer, er det da mer økonomisk å besøke dette nettstedet for den samme type ablegøyer.
  I disse dyre strømtider er det nyttig å finne gratis alternativer til dyr moro.

  4
  2
 5. Desse tiltaka som FHI hadde så stor tiltru til tidlegare er no bortkasta. Nakstad fortalte oss når tala gjekk ned, at me var på rett veg. Omikron er mild og difor kan alle desse restriksjonane no falla vekk. Omikron vil gå sin gang, ingen kan stoppa den Tenk på bedriftene som då kunne koma seg på fote igjen. Det er trist å lesa om alle som no slit.

 6. Det er et kjent psykologisk fenomen at religiøse og ideologiske fundamentalister og kultmedlemmer blir styrket i egen overbevisning når motstanden øker.

  Når profetier uteblir, og for eksempel “utsatt dommedag” blir synlig for hele utenomverdenen, blir ofte vranglæren ytterligere styrket.

  Det er vondt å ta feil og ha satset hele eksistensen på overtro. Derfor er det bedre å tvilholde på konspirasjonsteoriene enn å vedgå grunnleggende feil og innrømme at man har blitt lurt.

  Det er også et menneskelig trekk at beleste, “intelligente” mennesker kan være enda lettere å lure: de er råflinke til å bortforklare og finne svar på sine indre feilslutninger.

  Interessant!

  Amerikanske bibelforskere påpeker forresten at profetiene i Bibelen særlig oppstod da Israelsfolket samlet seg under én konge og ikke lenger var oppdelt i stammesamfunn. Profetene opptrådte nemlig som kritikere av den utøvende makt. Profetiene ble en indirekte og tillatt form for diskusjon i sin samtid.

  Interessant det også!

  Og Jehovas vitners avskriving av helvetet fikk særlig styrket posisjon, sammen med pinsebevegelsens personlig vinkling på troen, da samfunnet fikk tryggere rammer i siste halvdel av 1800-tallet. Før mer moderne sosial omsorg og medisinske fremskritt, var man fullstendig overlatt til å stole på kirkens hjelp og trengte skremmende dogmer i en ekstremt utrygg verden.

  Interessant interessant interessant!

  Vi får takke sekulariseringen og opplysningstiden for materielle og helsemessige fremskritt!

 7. Er det sånn at du indirekte draps truer meg ?
  Og skrive som du gjør er alvorlig og jeg vil be Kjell å frembringe din opplysninger også vil jeg politi anmelde det.

 8. Dere må da forstå at Rune Lye ikke finnes. En fantasifigur, oppfunnet for å more oss og provosere de lettlurte🤣

Det er stengt for kommentarer.