13 år gamle Venessa Romano døde av Pfizer-vaksinen -en gift som tar liv

Nok et ungt liv ble brutalt og unødvendig avkortet av den diabolske vaksinen promotert av norske, amerikanske, israelske og eruopeiske myndigheter. Den niende januar skrev jentas mor, Alice dette om sin datter. “Jeg er her for å alarmere alle mødre om at min datter er døende på grunn av vaksinen. Hun er 13 år gammel. “En vakker jente full av liv er døende på grunn av denne elendige vaksinen. Jeg ønsker ikke disse lidelsene for andre mødre. Ta en god titt på disse bildene for å se hva denne forferdelige vaksinen gjorde med min lille jente

Det var den niende januar 2021. Den tiende januar 2021 fikk vi den forferdelige nyheten at Venenessa var død. “Min datter døde bare på grunn av Pfizer vaksinen og jentas mor skrev: “Jeg har en stjerne dere oppe som symboliserer noen som forlot oss for tidlig men som alltid vil være i mitt hjerte. Daglig strømmer historiene inn om barn, unge og voksne som har tatt alvorlig skade eller dødd etter å ha blitt gitt vaksinen. Denne pushingen av den diabolske vaksinen minner mer og mer om en bevisst forbrytelse. Millioner på millioner er blitt gitt en eller flere doser av giften og blitt holdt for narr av myndigheter og godt betalte eksperter (pushere) som fortalte at vaksinen skulle hindre smitte og gjøre at folk kunne vende tilbake til et normalt liv. Alt har vist seg å være løgn. Strofen de nå gir smittede og syke trippelvaksinerte er at det kunne gått værre dersom de ikke var vaksinerte. Fortell det til Venessa og hennes mor! Fortell det til de mange som sitter med savn etter at noen av sine nære døde av vaksinen.

 

16 tanker om “13 år gamle Venessa Romano døde av Pfizer-vaksinen -en gift som tar liv

 1. Sanne kristne forstår selvsagt at slik eksperimentell djevelskap må man holde seg laangt unna. Det er bare å se de hedenske typene som promoterer denne demonismen her på Søkelys. Folk som kaller seg kristne, men som knapt siterer Bibelen.

  7
  6
  • Da har jeg sett Document-programmet.
   Interessant. Som i klima- og innvandringssaken skal det ikke stilles kritiske spørsmål ved myndighetenes koronahåndtering. Slike røster får ikke slippe til. Rettigheter og frihet er tatt fra oss.
   Befolkningen er nå så utmattet at de godtar alt myndighetene kommer med, selv om forslag og avgjørelser ikke er logiske. Mange tall og statistikker som er vanskelig å sette seg inn i.
   Det er blitt en dyp kløft mellom de vaksinerte og de uvaksinerte. Sistnevnte er i ferd med å bli det nazistene kalte “Untermench”, altså annenrangs borgere som er fritt vilt.
   Hva skjedde egentlig i Kina der viruset oppsto? WHO i lommene på Kina.
   Det må vel være konklusjoner på programmet.

   1
   2
 2. Det er vondt å sjå ei slik flott jente bli drepen av vaksinen.
  Mange foreldre sit fortvila igjen med spørsmål om kvifor nettopp deira unge måtte dø.
  https://www.youtube.com/watch?v=m_6tNJdS1B0&t=1s
  Robert W.Malone tek opp dette med å gje vaksinen til dei unge.
  Det er heilt forkasteleg og unødvendig.
  Vladimir Zelenko brukar enno sterkare uttrykk.
  https://www.youtube.com/watch?v=_rkKpN0E–Q&t=1067s
  SJÅ NRK år 2009 om svineinfluensaen. FHI vart anmeldt for løgn.
  https://www.youtube.com/watch?v=9U1JVAUIvyg&t=20s

 3. Som det ble sagt på et debattprogram på Nrk: Dessverre er det noen ytterst få som får komplikasjoner av vaksinen og dør, slik vil det alltid være. Men absolutt de fleste har god virkning av den.
  Så da så.

  3
  1
 4. Gransker – jet har last ud såpas mange bra lenker, at om du har omkring blot 100 i IQ, da finder du lett disse udtalelser. Men jeg gir dig hint: Dr Judy Mikovits, Mike Adams, Dr Zelenko, Dr Mike yeadon. Dr Fleming.
  Vær så snill! Og nej, du finder selvsagt ikke disse ting på NRK, Google eller YouTube. Nu gør jeg det endda lettere: sjekk ut snaphanen.dk og newspeek.info. .

  • Til Lennie,

   dersom dette var en svar på mitt spørsmål om hvilke eksperter du sikter til så er jeg ikke fornøyd.
   Dr Zelenco er en “vanlig” allmennlege og ikke en ekspert. Og jeg har lest en del som Micael Yeadon og Flemming har sagt, men har aldri sett at de har sagt at “millioner muligvis er døde, og det estimeres, at to milliarder vil dø af den effektfulde sprøjte. ”

   Det var hvilke eksperter som hadde sagt dette og i hvor du finner at de har sagt det jeg spurte etter.
   Jeg forventer at du forteller hvor, og ikke at det kan jeg finne selv. Det er du som sier at disse hevder at milliarder vil dø.

   1
   1
  • Du vil aldri få svar på spørsmålene dine. Lennie er en lurendreier.

  • Jeg vet det Birgir,
   Men jeg mistenker at Lennie ikke har dekning for sine påstander, og at han bare har funnet på tallene. Og at det er derfor at han ber meg lete selv. Det er slik han og flere, ikke alle, her på Søkelys gjør: kommer med oppsiktsvekkende påstander som det ikke er dekning for. Når jeg ber om referanser blir dere stille eller kommer med bortforklaringer. Jeg skal ikke si at det er barnslig, men det er i allefall ikke slik seriøse voksne debatterer på.
    

  • Trist!
   Igjen så viser Lennie at han/hun er flink til å fremsette kraftige påstander som han/hun ikke evner å underbygge på noen måte.

   Men slik er det vel: tomme tønner rumler mest.

Det er stengt for kommentarer.