Nå spekuleres det virkelig over mulig krig mellom USA og Russland i Syria -samtidig toner USA ned trusselen

Her snakker Rick Wiles i Tru News om den siste dramatiske utviklingen og muligheten for konflikt mellom USA og Russland. Russland mener at USA står bak det siste angrepet med kjemiske våpen. Sjekk ut Tru News program om den brennhete sitiasjonen som nå bygger seg opp i Midtøsten over krisen i Syria. Sent onsdag kveld forsøker Washington å tone ned de knallharde utspillene fra Donald Trump -og Det Hvite Hus sier i kveld at “alle muligheter ennå ligger på bordet”. Dermed kan vi alle håpe at president Trumps krigerske utspill på Twitter var lite gjennomtenkte, og at et annet utfall enn konfrontasjon kan bli utfallet av den alvorlige situasjonen.

https://www.youtube.com/watch?v=HrmFXc3g8fI

14 tanker om “Nå spekuleres det virkelig over mulig krig mellom USA og Russland i Syria -samtidig toner USA ned trusselen

  • Må le av alle søkte tolkninger. Alle som har satset penger, liv og helse på dommedagsprofetiene hittil, har tatt feil. Skjønt noen selvoppnevnte profeter har nok beriket seg klekkelig på andres godtroenhet. Uansett trist når menn med makt lar seg påvirke av slik overtro.

  • Valdres-profetien er en vits. At ikke flere enn denne ene av hundretusenvis av spekulasjoner og fantasier kan tolkes dithen at den har en anelse sannhet i seg, viser at dette er rene gjetninger og tilfeldige sammentreff. Gud og alle hans budbringere er i sannhet innbilske selvbedragere og skrøpelige kommunikatører og innbilske . Kanskje Listhaug skulle tatt tåkefyrstene i skole? Eller hva med et klarspråk-kurs i statlig regi? Ha ha!

   Mundus vult decipi – ergo decipiatur. «Verden vil bedras, la den derfor bedras».

 1. Jehovah Gud forteller i Daniel kapittel 11 (“jødenes åpenbaringsbok”) at mot slutten vil Sydens konge (anglo-amerika ) storme frem mot Nordens konge (Russland & allierte) med “hestfolk og mange vogner”. Men så går det til enden med Nordens konge.

  Dersom det er dette som nå seiler opp kan det bety at vi står like foran at “skjøgen ødelegges” – religionene forbys i det offentlige. Det følger nemlig tett etter førstnevnte event.

  Neste kapittel er da den store trengsel som kulminerer i Harmageddon.

  Men dette er bare mine tanker, og Gud kan ha andre overraskelser i ermet. Men før eller siden vil dette scenariet inntreffe. Og det kan umulig være lenge til at “Gud skal ødelegge de som ødelegger jorden”. Til sist vil det bare stå levende tilbake de som tjener Skaperen og universets suverene Overherre Jehovah Gud og Hans sønn Kristus.

  Prepare for the last days.

  6
  2
 2. Lurer på om det er nå dette skriftstedet skal oppfylles ?

  Jesaja 17:1

  Se, Damaskus skal ikke lenger være en by,
  men bli til en ruinhaug.

  • Tja, hvem vet?
   Alle vi som ikke er profeter får vente å se.

   Det er derfor profetiene er satt der, som vei og tidsskilt.

   Mvh RJ

 3. Selv store amerikanske medier som Fox News er begynr i å spekulere rundt verdens ende. 23. april er siste ut:

  http://www.foxnews.com/science/2018/04/11/biblical-prophecy-claims-rapture-is-coming-april-23-numerologist-says.html

  Sanne kristne vet imidlertid at mange skulle si om det kommende Guds rike at “her er det og der er det”. Vi ser selvsagt også at tegnet eskalerer, men har i mente at “ingen kjenner dagen og timen”. Selv ikke Sønnen gjorde det da han var på jorden.

  2
  2
 4. Styrke-oppbygging pågår – ” hvor åtselet er ; skal ørnene samles…”

  Først : Jeg har ingen tro på at det er 3. verdenskrig som er på gang. Om mine utrekninger – basert på profeten Daniel – er korrekt , så starter trengselstiden kring årsskiftet 20 / 21 ( selvsagt kan jeg ta feil ).
  USA sendte krigsskip fra hjemmehavn for kort tid siden – det tar vel en uke før disse er i østlig Middelhav.
  Frankrike har krigsskip allerede utenfor Syria. GB har sendt ubåter til samme destinasjon. Russland har egen marinehavn i Syria. Vanligvis bemannet med 50 ansatte.
  Putin har ringt til Israels statsminister og advart / truet om at Israel ikke må blande seg mer inn i denne konflikten. Israel har olje- / gassplattformer nær sin kyst som er meget sårbare – og nærmest umulig å forsvare om Russland vil gå til angrep på disse. Israel er en stor militærmakt ; men Putin har nok passivisert / lammet disse styrkene.
  Vi kjenner til at mange dyr og fugler har innebygd instinkt om å ” blåse seg opp og bli store ” – når de øyner en fiende. Jeg tror det er dette som nå skjer i østlige Middelhav.
  Stridsgassen klor er ukjent for meg – slikt var ikke produsert da jeg var i aktiv tjeneste. Da var det sennepsgass ( lukter som nyslått gress ) – som gjør at lungene blir fylt av vann. Videre den langt farligere nervegassen ( Sarin mest kjent ) : Om man får en dråpe på størrelse med et knappenålshode på huden ; går man i krampe og hjertet stopper. Det fins en motgift som heter Atropin som må settes i låret umiddelbart etter et gassangrep. Jeg spurte min fastlege om han kjente til Atropin – men han ristet på hodet.

  • Problemet for Israel er at erkefienden Iran har sluttet seg til alliansen Assad/Putin i Syria og de har der generert en rekke missil-baser. Israel har allerede skutt ned ett iransk missil inne på israelsk territorium. Dette kan ikke israelittene tillate. De har allerede foretatt ett bomberaid inne på syrisk territorium mot en iransk base.

   Vi må huske på at Israel ikke er større enn Hedmark fylke. En skitten bombe er nok til å ødelegge det lille landet. På den annen side sitter jødene i følge det anerkjente militærtidsskriftet Janes Defence Weekly på et alt-ødeleggende H-bombearsenal tilstrekkelig til å utrydde alt liv på jorden 3,5 ganger.

   Og med en ytterligere eskalering vil trolig iranerne benytte anledningen til å ramme Israel mens trefningene er igang. Saudiene har jo valgt USA’s/Israels side, og dersom denne konflikten tar av, vil Gud løse flokene ved at oppmerksomheten rettes mot det religiøse aspektet.

   Det står at Han skal la “dyret” (nasjonene) “kle skjøgen (religionene) naken og brenne henne (religionene) opp med ild”.
   Jeg tror dette vil finne sted multilateralt ved at “dyret” (FN, det 8. dyret – dyrets bilde) “får makt i en time” av nasjonene. Det er Gud som “legger dem dette i hjertet for å utføre Hans vilje”.

   Dette vil gi FN muskler nok til i neste omgang å – lik Farao – gå til angrep på de sanne troende som nekter å si fra seg sin tro.

   2
   2
 5. Jeg skjønner ; Josef – at du følger med . Men det var ikke et iransk missil Israel skjøt ned – men en drone. Israelske jagerfly var i luften i løpet av noen minutter etter at dronen var nøytralisert – og gikk til motangrep.

  Det er en viktig ting man må være klar over : Israel har fått bygget 5 ubåter de siste årene. Tyskland bygget disse moderne ubåtene – og Israel fikk ca 30 % rabatt – pga de forferdelige handlingene tyskerne utsatte jødene for under 2. verdenskrig.
  Trolig er disse israelske ubåtene utrustet med raketter med A-stridshoder. Om noen prøver å utslette Israel og går til angrep på dette vesle landet ; vil disse ubåtene sørge for at en angriper blir omgjort til ” brennende radioaktiv aske ” i løpet av meget kort tid. Dette vet araberlandene meget godt.
  Ingen – unntatt Israel – vet hvor ubåtene oppholder seg til enhver tid.

Det er stengt for kommentarer.