Mot konflikt mellom USA og Russland -Russland utplasserer styrker i Douma

“Russland utplasserer styrker i den syriske byen Douma I Syria, åstedet for det angivelige kjemiske angrepet som er foranledningen for Trumps trusler om angrep,” melder avisen VG. Forholdet mellom Russland og USA har aldri vært kjøligere enn nå, og Russland virker fast bestemt på å forsvare sine allierte i mot ethvert amerikansk angrep. Russland har tidligere uttalt at de vil skyte ned amerikanske missiler og på Facebook fortsetter Trump med å hisse til konflikt. President Putin uttalte onsdag at han håper at den sunne fornuft vil gå seirende ut av den svært urovekkende situasjonen. I løpet av de siste månedene har president Trump blitt mer og mer krigersk i sin retorikk, mens Putin på sin side ser ut til å stålsette seg for en mulig krig i Syria mellom USA og Russland.

En som i dag har uttalt seg om den svært spente situasjonen som har oppstått er pastor Paul Begley. Går dette mot krig? Er denne situasjonen farlig? Her er pastor Begleys oppsummering av situasjonen

https://www.youtube.com/watch?v=q9b_jhapggg

I russisk tv får den alvorlige situasjonen stor oppmerksomhet og dette fra en 24 minutter lang diskusjon på tv kanalen RT: “Path to war”