Nå er det vanlige folks tur: “I morgen vil det bli strømpriser opp mot 6 kroner inkl mva kwh.

I morgen vil det bli strømpriser opp mot 6 kroner inkl mva kwh. Den som tier samtykker. Inviter og del så vi blir fler. Flertallet bestemmer, skriver advokat Olav Sylte i gruppen “Vi som krever billige strøm”. Skyhøye strømpriser og frykt for at det vi nå ser bare er en forsmak på hva det vil koste når temperaturene kryper ned mot minus 15-20 i store deler av landet, får mange til å frykte for at de ikke har penger til å holde mat på bordet til familie og barn. Norske velgere har nylig gitt sin stemme til politikere og partier som ikke vil løfte en finger for å hjelpe de mange som kommer til å slite økonomisk i vinter på grunn av strømprisene.

Klukke-Vedum og Pride-Jonas ser ikke ut til å bry seg om at velgere nå skriker etter oppmerksomhet og handling i forhold til de skyhøye strømprisene. “Nå er det vanlige folks tur” uttalte Jonas Gahr Støre etter at det ble klart at han vant valget. Støre som går under navnet “Tåkefyrsten” er selv mangemillionær og kan nyte en godt oppvarmet statsministerbolig på skattebetaleres regning mens pensjonister, vanlige lønnstakere, uføre og arbeidsledige må fryse seg gjennom vinteren. “Regjeringa gjør ingenting de kjem til å spare store summer på pensjon når gamle og syke frys ihel,” skriver Tor-Inge Kjørmo.

Silje Aurora skriver dette om strømprisene: “Fy fader, hos oss ligger det på 5,23. Er kvalmt.” Ronny Nyseth skriver “De som bor i og rundt Oslo bør stå utenfor Stortinget imorgen tidlig. Bør bli ett ragnarok uten like,” Geir Magne Hoddevik mener at “desse korupte politikerene på stortinget burde vert jaga derfra.før landet vårt blir helt Rasert..” Geir Arne og Marianne Tøftum mener at “Galskapen som rår,steng alle butikker osv å ikke åpne igjen før strømmen er på normalt nivå. Går nok ikke lenge før noe skjer da håper jeg,men mest sannsynlig gir dem vell faan I det også alle idiotene. Strøm har blitt big business for di høye herrer,å straffa til oss vanlig folk er som vanlig å betale mer.” Mai Britt slår lakonisk fast at “Butikker stenges nok etterhvert som alt av midler hos folk går til strøm og det ikke blir noe til overs til forbruk 😨” Sten Håkon Løkeberg følger opp med “ja det er konsekvensene av galskapen. Konkurser og personlige tragedier. Snart har regjeringen blod på henda,blodet fra folk som trodde og stemte på dem. Håper virkelig de sover godt på natta og er tilfreds med seg selv.”  “Politikerne bryr seg ikke om velgerne deres blir flådd av høye strømpriser😤Snart blir regjeringen enig om neste års statsbudsjett med høyere formueskatt og andre skatte og avgiftsøkninger😤,” avslutter Knut Ivar Ødegården som ser ut til å skjønne hva slags konsekvenser de skyhøye strømprisene får for folk.

Facebook Comments

7 tanker om “Nå er det vanlige folks tur: “I morgen vil det bli strømpriser opp mot 6 kroner inkl mva kwh.

 1. Med å pøse på med strøm via utenlandskablene – samtidig som det er bikkjekaldt i fedrelandet og strømforbruket her er skyhøyt ; vil slikt føre til at vannmagasinene våre blir så nedtappet at man til våren må foreta utkopling av el-strøm. Jeg har nå tenkt å ta frem kalkulatoren og regne ut om det lønner seg for meg å starte aggregat. Våre politikere har undertegnet kontrakt med Europa der de frasier seg retten til å styre vår el-strøm. God jul !

 2. Norge er blitt tilknyttet ACER som er et EU-byrå for samarbeid mellom energireguleringsmyndighetene i Den europeiske union. Nei til EU forsøkte en rettsak på grunn av de mente her avstår Norge for mye suverenitet i strid med Grunnloven. Men de tapte i Høyesterett. (Som ventet.)
  Vi nordmenn har mistet råderetten over arvesølvet, vannkraften, vår. Ikke bare bare å tre ut av denne avtalen. Men det er det heller ikke politisk vilje til verken i Storting eller regjering. Dette er en villet politikk. Kvalmende at en fra FrP kommer med krokodilletårer over høye strømpriser nå.
  Lokomotivet “Agenda 2030” ruller med målet i sikte.

 3. Vår statsminister lovet oss “nå er det vanlige folk sin tur”
  “Slagsmål” Vedum bryr seg lite om “vanlige” folk på samme vis som kapitalisten Støre og verre vil det bli i tiden framover. Det kan være lurt å kjøpe seg et aggregat og gassbluss som backup, “Turestril” er allerede rede med sitt

  • Jeg var 11 år da el-strøm kom til vårt hjem. Denne dagen husker jeg godt ! Så jeg har erfaring med et liv med vedfyring og parafinlamper.
   Således går jeg tilbake til det kjente. Vi mangler nå bare kraftig jordskjelv og krig : Så er Frelserens ord om endetiden oppfylt !

 4. Det er en tøff tid. Alt blir bare dyrere og dyrere. Strøm, mat, medisiner.
  Pensjonen strekker ikke lenger til.
  Kommer til å sløyfe julen i år.
  Kjøper ingen gaver til barnebarna.
  Julelysene og julesterna blir liggende på loftet i år.
  Julematet må jeg hente hos Frelsesarmeen som i fjor jul.
  Nei, disse som styrer steller ikke godt med oss eldre.
  De tjener så godt selv, Får gratis pendlerbolig mens de leier ut sitt eget osv osv.
  Nå var ikke den forrige regjeringen noe bedre. Vi har ingen som kjemper for folk flest lengre. Kanskje Vidar Kleppe og Demokratene hadde vært bedre.
  Kanskje Partiet De Kristne hadde hatt litt nestekjærlighet.

  • Dette var trist lesning, Pensjonist.
   Har dere ikke familiesamling på julaften? Ikke gaver til barnebarna? Noe må du vel ha liggende som du kan pakke inn og gi til dem?
   Dette minner meg om en julesang; tror den heter “Julekveld i skogen”. Der sitter et eldre, ensomt, fattig og trist ektepar i kummerlige kår og har ikke råd til julefeiring. Før det plutselig banker på døren, og deres sønn, det sorte får som de ikke har hørt fra på årevis. Han kommer fra Amerika der han har blitt rik. Så blir det en uforglemmelig feiring likevel…
   Du har ikke en slik sønn?
   Forresten koster ikke en julestjerne med ledlys mye i strømforbruk, leste jeg.

 5. Det er ønsketenkning å tro at andre politikere/partier ville vært
  bedre med oss pensjonister, de folka graver til seg selv. Borgerlige, sosialister, de bevilger seg saftige lønninger- pensjoner og bryr seg lite om oss såkalt “vanlige folk” Han som sa det arvet millioner etter sin bestefar og bryr seg “døyten” om vi fryser og får problemer med strømregningen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *