Media skaper Omicron-frykt og behov for en fjerde boosterdose -folk er redde eller skal helst være redde

Det nye Omicron viruset sper seg med rekordfart. Den nye varianten av det fryktede Coronaviruset har nå spredd seg til et større antall land og det er bare et spørsmål om tid før Omicron vil være det dominerende viruset i Norge og Europa. Det er grunn til å forvente at viruset i god tid før jul preger nyhetssendinger og avisoppslag verden over. Den nye virusvarianten gjør at det kan bli aktuelt å sette i gang med en fjerde booster-dose tidlig på nyåret. Den nye versjonen kan være langt mer smittsom enn Delta og kanhende også langt farligere og mer dødelig.

Skremsel og virusfrykten media nå skaper har aldri vært større. Nye virusutgaver, nye navn, nye trusler, nye advarsler og nye skrekkscenarier om overfylte sykehus, utslitte helsepersonell, overfylte krematorier, mangel på kister og lik som stues sammen på fryserom tegner et grelt bilde av pandemien og massedøden som har rammet oss. Smittetallene i Europa stiger og stiger og når Omicron virkelig setter inn, vil smittetallene eksplodere helt. Vi er nå omringet forfra og bakfra og på sidene av Corona, Delta,Delta+ og nå Omicron. På hvert eneste gatehjørne ligger det virus på lur og bare venter på å flytte inn i nettopp deg. Som de andre Coronavirusene bryr det ikke seg med om du både har to eller tre vaksiner, Coronapass, munnbind og alt annet vi er fortalt som kan beskytte oss. Det ligger derfor til rette for at en vi vil trenge en ny sprøyte. En ny booster av dette genmanipulerende medikamentet som gjør blodet urent og kan endre ditt DNA. Jo flere doser du tar, jo større er sannsynligheten for at du skader ditt eget unike immunitetsforsvar eller blir rammet av forskjellige bivirkninger. Sammen med den nye mutasjonen er det grunn til å forvente mer vaksinepress, mer lockdowns og tåpelige påbud om munnbind og avstandskrav. Det er nå tid for å skremme med virus og smittetall og Covid-hysteriet vil ikke  ta noen ende. Stadig flere land vurderer nå ny nedstengning eller andre tiltak for å få kontroll på smitten. Med krigstyper kunne vi i dag lese i Dagbladet at to dansker er smittet av Omicron, det nye navnet som de vil skal være på våre lepper. Myndigheter og media har et brennende ønske for oss alle. Vi skal alle som lydige sau leve våre liv i frykt og angst for disse stadige nye virus de trekker frem. Vi nærmer oss nå den kristne julefeiringen, og hva er da mer naturlig enn å komme trekkende med et nytt virus som de kan bruke for å stenge ned arrangement og virksomheter.

 

Facebook Comments

5 tanker om “Media skaper Omicron-frykt og behov for en fjerde boosterdose -folk er redde eller skal helst være redde

 1. Vi så det kom. Vi viste de ikke var ferdige med å skremme.
  Nye virus og nye skremsler så langt øyet kan skue og se.
  Har du ikke tatt dyrets merke allerede, så skal du skremmes til å ta det gjennom vaksinen. Vi er langt inne i den store trengsel og de neste årene vil bli skremmende. Skremmende fordi folk ikke forstår hva som skjer og skremmende for de vantro kristne. La meg si det igjen.
  Ta ikke dyrets merke. La ikke vaksinen gjøre deg uren åndelig.
  Hold fast på Jesus, Han kan du stole på.
  Lytt ikke til soveputeprofetene som sier fred og ingen fare.
  Lytt ikke til djevelens forførende røster som forkynner løgn for deg.
  Du Guds barn som ikke har tatt merket. Stol på Jesus. Han vil være med deg gjennom sorger og trengsel.
  Ikke la deg skremme. Kast all bekymring på Jesus og hvile i nåden. Han har kontroll og vet alle ting.

  2
  1
 2. La oss si at lovpålagt tvangs-vaksinering kommer, og man må ha gyldig vaksinepass for å ferdes ute i samfunnet.
  Hvis ikke, så stenges man ute fra arbeidsplassen og butikker….Ja, da må dette være dyrets merke. Hva annet kan det være? Ikke noe kjøp og salg uten dette “merket”; vaksinepasset..
  Dette overrumplet vel egentlig de fleste; at vi kan være der allerede…

 3. La oss for eksempelets skyld si at vaksinen ikke beskytter mot smitte i det hele tatt, og at vi bare ser på antall sykehusinnleggelser de siste ukene.
  Nedenfor har jeg listet opp antall som er innlagt med kjent vaksinestatus, andel av befolkningen som har fått 2 vaksinedoser og regnet om til et forholdstall som viser hvor stor andel vaksinerte i forhold til uvaksinerte som ble innlagt på sykehus. Jeg har tatt med de som bare har fått en dose i tallene for uvaksinerte for å styrke uvaksinerttallene.
  Tallene er listet slik: Ukenr, vaksinerte, uvaksinerte, % befolkning med 2 doser og hvor mange ganger flere uvaksinerte som havner på sykehus:
  u46, 47v, 90u, 70%, 4,5 ggr flere uvaksinerte havnet på sykehus
  u45, 57v, 90u, 70%, 3,7 ggr
  u44, 56v, 61u, 70%, 2,5 ggr
  u43, 33v, 60u, 69%, 4,0 ggr
  u42, 25v, 37u, 69%, 3,3 ggr
  u41, 24v, 30u, 69%, 2,8 ggr
  u40, 26v, 20u, 68%, 1,6 ggr
  u39, 27v, 27u, 68%, 2,1 ggr
  u38, 20v, 32u, 67%, 3,2 ggr
  u37, 27v, 39u, 66%, 2,8 ggr

  Tallene over sier ingenting om smittespredning, alder eller underliggende sykdommer. Alt er sauset sammen i en stor pott.
  Poenget er at selv om antallet som smittes for tiden er størst blant de som er vaksinert så ser det absolutt ut som at det er mindre fare for sykehusinnleggelse når man er vaksinert. Jeg tolker det som at der er noe i vaksinen som virker.

  Oppfordringen fra meg er:
  til uvaksinerte: vær forsiktig og ta godt vare på deg selv.
  til vaksinerte: vær forsiktig og ta godt vare på deg selv. Og husk at du som vaksinert har et ekstra ansvar. Ikke alle uvaksinerte kan ta noen vaksine. Dersom du lever uansvarlig, er du med å gjøre livet vanskelig for en kroniker, kreftpasient eller andre som ikke er vaksinert.

  (alle tall er hentet fra side 3 i ukerapportene til FHI)

  • MÅ BARE legge ut denne 😕
   HVA Døde Folk EGENTLIG av i 2020 ?? 😕
   CORONA-LØGNENE, OPPHAUSINGEN, BEDRAGET,
   SVINDELEN og LURERIET blir Avslørt av FHI sine Egne Tall 😕
   Det er BARE LØGN, LØGN og Atter LØGN som Fortelles
   Folket i Mediene, og fra UREDELIGE og ONDSINNEDE
   og UÆRLIGE “Myndighets-personer” 😕 😡🤮🤮
   MÅTTE OPPGJØR, DOM og STRAFF KOMME!! 🙏💪💪🙏
   👿👹☠️☠️☠️👹👿

   Hva døde nordmenn av i 2020

   Andre sykdommer og ulykker 11474
   Kreft 10809
   Hjertesykdommer 9513
   Demens 2756
   Kols 2037
   Alzheimer 1279
   Lungebetennelse 1060
   Selvmord 639
   Covid 459
   Overdose 324
   Astma 82

   Covid er langt nede. Den plandemien har ikke preget dødstallet i nevneverdig grad. Disse 459 som er oppgitt som Covid dødsfall. De kan ha dødd av eller med Covid og det reelle tallet er vel bare omkring 200 Covid dødsfall i Norge.

  • Jeg må innrømme at jeg ikke helt skjønner hva det er du kaller løgn. Du bruker tallene til FHI som bevis for at FHI rapporterer feil dødstall? Dersom dødstallene er løgn, bør du jo ha andre kilder som viser noe annet.

   FHI skriver i sine rapporter hver uke at “Det er ikke alltid mulig å skille om pasienten har dødd av eller med covid-19”.
   Det betyr at man kan ikke med sikkerhet si om personen døde av covid direkte, eller om det var covid på toppen av andre helseplager som førte til dødsfallet. Og jeg regner jo med at det er disse rapportene du leser, og ikke de tabloide “fake-news-løgnene fra MSM”.

   Ingen har bestridt at der var underdødelighet i 2020. Det er et velkjent faktum. Og selv om pandemien ikke har ført til massedød i Norge, synes jeg likevel at det er tragisk at 459 er døde av eller med covid i 2020, og 1040 til nå i pandemien. Og når nesten 3000 personer er innlagt med alvorlige covid-plager så synes jeg synd på minst 3000 familier.
   Og når man ikke får en viktig operasjon fordi der ikke er ledige intensivsenger bryr man seg ikke om tallen på forsiden av VG er riktige eller feil. Når sykehusene fylles opp så er det harde realiteter som gjelder.

   Fra ukerapporten fra FHI for uke 46:
   “Totalt er det foreløpig rapportert om 598 fullvaksinerte, 96 delvaksinerte og 2 861 uvaksinerte som er blitt innlagt i sykehus med covid-19 som hovedårsak til innleggelsen siden begynnelsen av koronavaksinasjonsprogrammet. De fullvaksinerte som er blitt innlagt i sykehus med covid-19 som hovedårsak til innleggelsen har en høyere medianalder, og en større andel av dem har risikofaktorer som gir moderat eller høy risiko for alvorlig forløp av covid-19, sammenlignet med de uvaksinerte”

   Noen som bllir covidsyke får lette symptomer, andre blir veldig pjuske og noen blir virkelig dårlige. Jeg tror ikke at de som er lagt inn på sykehus med covid ser på innleggelsen som en unødvendig ferie. De har det virkelig vondt. Jeg har familie i helsevesenet som jobber mye mer enn vanlig for å klare å holde liv i flere av disse. Så det stemmer ikke at alt løgn.

   Du har selvfølgelig lov til å tro at det reelle tallet er omkring 200, og ikke 459, men jeg tror faktisk at helsevesenet har bedre oversikt over dødsfall enn en som sitter på kammerset og hamrer på tastaturet med CapsLocken på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *