Mye Coronasmitte i Lyngdal blant fullvaksinerte -andelen fullvaksinerte innlagte øker

“Totalt 54 personer er nå smittet av korona i Farsund. Bare i dag er det registret 20 nye. Det opplyser kommunen. Smitten er blant ansatte i kommunen, eldre innbyggere og folk som mottar helsetjenester fra kommunen. De aller fleste som har fått korona, er fullvaksinerte,” melder NRK Sørlandet. Fra Universitetssykehuset i Nord Norge meldes det nå at andelen fullvaksinerte som er innlagt med Covid er høyere enn antallet uvaksinerte.

“Nå må dere slutte å smitte de vaksinerte, hold dere hjemme,” skriver et forvirret individ på Facebook. Noen tror enda at vaksinen virker og glemmer at de vaksinerte går rundt med nese og svelg full av Covid

Det er blant de fullvaksinerte det nå er mest smitte også i Norge. Denne trenden er også registrert i andre land. Jo mer vaksine, jo mer smitte og argumenterene for å ta vaskinen blir bare færre og færre.  I tillegg til å bli både Coronasmittet, Covidsyke og innlagt, risikerer de vaksinerte også en rekke alvorlige bivirkninger og på litt lengre sikt er det ukjent om vaksinen vil ha langsiktige bivirkninger. Samtidig som det blir stadig mer synlig at vaksinen ikke ser ut til å redusere smitten, er det nå flere som ønsker at regjeringen skal vedta nye restriksjoner og gjeninnføre påbud om håndsprit, munnbind og enmeters-regelen. Mange trodde at når de fikk vaksinen kunne de slappe av og ta normalen tilbake, men slik er det ikke. I ulike facebookdebatter skriver enkelte at de akter å fortsette med å bruke munnbind, sprite hender og holde god avstand til folk. Flere skriver rett ut at de er redde for å ta kollektivtransport som buss, trikk og tog siden de risikerer å bli smittet og syke selv om de er såkalt “fullbeskyttet”.

Én tanke om “Mye Coronasmitte i Lyngdal blant fullvaksinerte -andelen fullvaksinerte innlagte øker

 1. Folk har glemt en urgammel norsk arv – å være selvtenkende. Det har vært normalt i Norge siden før Vikingtiden – men avgikk tydeligvis med døden da vi kom inn på 2000 tallet. Man burde legge sammen egne tanker – og tenke – jeg er fullvaksinert – da burde jeg ikke være redd for noe.

  Da jeg vaksinerte meg i 1991 – fordi jeg skulle til Filippinene – så gikk ikke jeg rundt og fryktet alle mulige smitter – eller uvaksinerte folk der nede. Det er noe som de har funnet på nå – i 2020 – og folk som svelger dette, må anses som overvettig dum – og temmelig blåøyd. De har tydeligvis staten og helsetoppene som sine avguder. Sier staten hopp – så hopper vi – og så er vi lykkelige – selv om de ber deg hoppe ut fra en klippe.

  Det har vært en kjent sak – at i Barnehager/skoler lærer man barn til å være avhengig av systemet – da en lærer for en god del år siden, forsøkte å få norske barn til å tenke utenfor boksen – og ga de en oppgave – men ikke en av elevene, ga annet svar, enn hva de mente læreren og systemet forventet av dem.

  Det er motsetning til en gammel film fra motstandsheltene under krigen – tror den ble laget på 60 tallet – hvor tyskerne gjennomsøkte en åker, for å finne motstandsfolk – og alle fulgte ordre prikk for prikk – og gikk side ved side – mens nordmennene som tittet på de – flirte av dem – og sa noe som dette “Typisk – ingen tenker selv – og bruker hodet” – de visste at de ikke ville klare å finne dem, med den håpløse strategien.

  På 90 tallet – hørte jeg en historie, om at russiske soldater ville ikke slåss med nordmenn – det var en HV sersjant som fortalte meg dette – fordi om man skjøt en russisk offiser – så ville soldatene flykte, ettersom ingen ga de ordre lenger. Mens om du skjøt en norsk offiser – så ville de norske soldatene fortsette å kjempe – fordi de klarte seg godt uten en offiser. De tenkte selv.

  Men når ingen tenker selv – så har vi egentlig tatt selvmord på en viktig del av vår kulturarv – og vi forakter selvfølgelig Grunnloven av 1814 – ved å overgi vår suverenitet allerede i 1993 – ved EØS avtalen.

  Og de siste 10 årene eller mer – så har flere norske foreldre foraktet eks. 16 mai feiringens hovedinnhold – de viste tegn til å forakte nasjonalsangen – men også flagget. Min kone som før jobbet i barnehagen – kunne fortelle det.

  Vi tar alt dette – som var blodig alvor for våre foreldre – til å bety ingenting – bare vi får underholdning, og penger på konto – og kan kjøpe mat så mye vi vil – så bryr vi oss døyten. Vi har blitt som Esau – som solgte sin førstefødselsrett for en linsesuppe – og mistet alt – også sin sjel. Sånn er Norge nå – og det er bare trist!

  Jeg glemmer ikke hvor stolt jeg var – eks. i 1990 – da vi feiret 17 mai i Sverige, Uppsala – de sang av full hals på morgenen og reiste det norske flagget – det var stort. Så gikk vi i tog – noen hundre stykken – og stoppet med ett eldrehjem – og sto der og sang – så stolt vi var – for å være norsk.

  Når forakter vi nasjonalismen og kaller det høyrevridd – men elsker sosialismen og globalismen – som vil ha full kontroll på deg. Da fortjener man heller ingen fri nasjon!

Det er stengt for kommentarer.