Terror-situasjonen i Paris avklart, fire gisler og tre islamist-terrorister drept

Reuters og AFP: Fire gisler drept i det jødiske supermarkedet da franske styrker stormet supermarkedet. Samtidig melder et fransk nettsted om trusler mot Norge 

De to muslimske terroristene som var ansvarlig for onsdagens terroraksjon mot et satire magasin skal være drept i en politiaksjon nå i ettermiddag. Samtidig kommer det meldinger om at gisselsituasjonen i sentrum av Paris også skal være løst. I følge meldinger skal vitner ha sett gisler rømme det jødiske supermarkedet og i følge Le Monde skal gisseltakeren i Paris være død samtidig som gislene som ble holdt fanget i den jødiske butikken skal være trygge. Andre medier melder nå at flere av gislene i den jødiske butikken også skal være drept da politiet gikk til aksjon. I følge CNN skal de døde gislene allerede ha vært drept da politiet stormet supermarkedet.

norsk-trussel

Fra tv2.no: Det er lagt ut en trussel mot Norge på et fransk nettsted. Der står det at Norge og Danmark er neste mål. – Vi er kjent med trusselen og jobber nå med å avklare om den er reell eller ikke, sier informasjonsrådgiver i PST Siv Alsén til TV 2. Ifølge PST får de daglig inn tips som de tar på alvor og som jobber med å avklare. Flesteparten blir avklart som ikke reelle.