Joel Rosenberg om ekstrem islam: “Jeg tror det er en demonisk bevegelse”

JoelRosenberg1Mens Europa er lamslått av tre ville døgn i Frankrikes hovedstad og blodige kamper utspiller seg både i Irak og Syria og radikal islam brer seg utover i verden mener forfatter Joel Rosenberg at tiden er kommet til å blåse alarm

Forfatter og foredragsholder Joel Rosenberg blåser nå alarm mens radikal islam er i ferd med å bre seg ut -og dersom verdens ledere ikke bestemt håndterer dette, -er vi alle i  fare,” sier forfatteren som mener at ekstrem islam har gjort verden til et langt farligere sted. “ISIS eller islamsk stat er ikke fornøyd med å bare overta Syria og Irak,” sa Rosenberg til CBN News.“ISIS ser for seg et herredømme samt å bygge et regionalt kalifat eller et islamsk kongedømme og eventuelt også et globalt storrike -og de er villig til å drepe alle som kommer i deres vei,” hevder Rosenberg videre.  “ISIS eller islamsk stat er selve merkenavnet til radikal islam, og deres fremvekst har kommet så brått, sterkt og raskt at jeg tror vi snakker om en demonisk bevegelse,” sier han i intervjuet. Den islamistiske terrororganisasjonen gjør langt mer enn å terrorisere folk -og de er skyldige i folkemord. I både Syria og Irak forsøker de å eliminere kristendommen  med absolutt alle midler,” sier Rosenberg som dermed fastslår det vi alle ser, -at død, drap, halshugginger og terror følger i fotsporene til denne demoniske bevegelsen.

 

Én tanke om “Joel Rosenberg om ekstrem islam: “Jeg tror det er en demonisk bevegelse”

  1. Han har helt rett. Dessverre kan venstrevridd media og politikere ikke se det. Islam er den største trusselen vi står ovenfor.

Det er stengt for kommentarer.