Muslimske hellige krigere drepte minst 58 kristne på 24 timer i Burkina Faso

Minst 162 kristne ble drept i muslimske angrep mellom april og desember 2019 i Burkina Faso

Kristne var blant dem som var mål og ble drept da væpnede muslismske hellige krigere satte i gang tre forskjellige angrep i løpet av et døgn i Birkina Faso. Minst 58 ble drept i de muslimske angrepene. 15 ble drept da en gruppe handelsmenn, inkludert barn ble angrepet mens de var på vei fra Titao to Sollé, in Loroum provinsen den 29 mai og den 30 mai, åpnet muslimske aktivister ild på et storfe marked i Kompienga provinsen og drepte minst 30 mennesker og såret mange andre. Og på den samme dagen ble en konvoi med nødhjelps-arbeidere angrepet av ekstremister i  Barsalogho, i Sanmatenga provinsen, og her ble seks sivile og syv soldater drept. 20 personer ble skadd og flere skal være savnet etter angrepet.

En kontakt til Barnabas-Fund forteller at ut fra vitnesbyrdene til de overlevende var det primært kristne og nødhjelps-arbeidere som brakte med seg nødhjelp og mat til flyktninger i en flyktningeleir som var målet for jihadistene. Flyktningeleiren var primært bebodd av kristne landsby-beboere som har flyktet fra den muslimske volden i området. En av dem som overlevde fortalte at han satt i en ambulanse i en konvoi da den ble angrepet. Ambulansesjåføren skal ha ropt “tilgi, tilgi, vi er også etterfølgere av profeten Muhammed. En av de væpnede islamistene snudde seg så og sa til et annet jihadist medlem at disse har samme religion som oss. Da ble angrepet mot ambulansen avblåst. Voldelige handlinger utført av muslimske troende har økt i Burkina Faso i det siste året, dette har medført at tusener av mennesker har forlatt sine hjem. Økningen i voldelige angrep hvor kristne er primære mål begynte i april i 2019 i den nordre del av byen Silgadji, da en pastor og hans sønn samt fire medlemmer av hans menighet ble myrdet med kaldt blod fordi de nektet å konvertere til islam. I Vesten er det lite oppmerksomhet på det som utspiller seg mot fargede kristne i stadig større områder av Afrika.  (Kilde: Barnabas-Fund)

 

3 tanker om “Muslimske hellige krigere drepte minst 58 kristne på 24 timer i Burkina Faso

 1. Takk til Søkelys. Et av de få medier i Norge som forteller oss hvordan det egentlig er. Løgnmedia omtaler ikke drap og forfølgelse av kristne, og for antifa og kommunist-organisasjonen “Black Lives Matter” og for folkekirkens lederskap og lunkne kristne vi ser kommentere i tråden om BLM kulten, er det en overdøvende taushet når det gjelder drap av kristne. Knut og Agot som der prøver å stemple Søkelys opp mot Anders Behring Breivik med ikkedokumenterte påstander er enten Jesus-hatere som bruker nettsiden her til å spre ut sine eder og forbannelser, og kaller de seg selv kristne, er de åndelige døde på vei mot evig mørke.
  Det er trist å se det Jesushatet som enkelte representerer selv her inne.
  Søkelys har engang skrevet at det er de ekte kristne som vil bli forfulgt og ikke de falske og politisk korrekte. Vi ser sannheten i det nå.
  Stå på broder Kjell.. Gud ser og skal engang skille klinten fra hveten og klinten skal brennes opp med den evige ild som ikke slukker.

  • Jeg er også overrasket og trist over utviklingen vi ser blant nominelle grupper og medias taushet omkring det grusomme som skjer mot våre fargede brødre og søstre i afrikanske land som må slite med ekstrem islam.
   Det ser ut som om media rett og slett er for redde til å skrive om massemordene av kristne eller avdekke for den vestlige befolkning hva som skjer.
   Dermed tier de, men for lette på sin samvittighet og unnfallenhet søker de sammen med åpenbart iscenesatte demonstranter ala BLM og Antifa.

 2. Og her sviktet også Knut.
  Helt taus.. Han har ingen problemer med å angripe Søkelys med falske beskyldninger.

Det er stengt for kommentarer.