Tucker Carlson mener ” Black Lives Matter” medlemmer ter seg som kultmedlemmer i religiøse kulter

Corona-reglene gjelder tydeligvis ikke for alle i disse dager

Unge må fornekte og avvise sin egen kultur, sin egen familie og sin egen identitet og hengi seg blindt til venstresidens “black lives matter” ideologi. Det minner om mennesker som er hjernevasket av religiøse eller politiske kulter, sier Tucker Carlson i en monolog. At Tucker Carlson har rett, var vi vitne til fra Oslo, Bergen og Kristiansand i går og Stavanger i dag. Disse ekstremistene som tok til gatene og suverent neglisjerte faren for å utbre Corona-smitte medvirker til å bryter ned den almenne respekt for lov og rett også i Norge. At politiet med Erna Solbergs velsignelse på forhånd bebudet at disse demonstrantenes ytringsfrihet står over smittevernlover, er rystende sett på bakgrunn at kristne stevner som Sarons Dal ikke får lov til å samle folk i grupper av 200 på forskjellige steder i stevnehallen av hensyn til smittevern-reglene. Disse reglene gjelder tydeligvis ikke for politisk korrekte “BLM” aktivister..

Her er Tucker Carlsons monolog omkring den kultlignende oppførselen til tilhengere av tilhengere og sympatisører av Black Lives Matter bevegelsen. I følge Tucker Carlson blir barn og unge i denne bevegelsen lært opp til å hate sine egne foreldre, sitt eget opphav og enkelte aktivister i denne kultlignende bevegelsen mener at hvite foreldre må la sine barn lide og oppleve utrygghet. Symbolet på BLM bevegelsen er en knyttet neve som krever at hvite underkaster seg og kneler for dem. Noe vi også ser skje både i USA, Europa og selv her i Norge…

8 tanker om “Tucker Carlson mener ” Black Lives Matter” medlemmer ter seg som kultmedlemmer i religiøse kulter

 1. Black lives matter står for det bibelen står for. Ergo hater redaktøren black lives matter. Ergo har black lives matter full støtte fra stort sett alle kristne.

  1
  13
  • Black Live Matters kjennetegnes av en knyttet neve og ikke en åpen hånd -og representerer således en ideologi oppdaterte og opplyste kristne ikke kan stille seg bak.
   Bibelske kristne står for at alle liv betyr noe og fokuserer på det og ikke en spesiell grupperings hudfarge.
   Når vi ser den vold og opprør som skjer i regi av Black Lives Matter er det selvsagt at kristne ikke kan støtte opp om volden og ødeleggelsen og plyndringen representanter for BLM demonstrerer. Alle liv betyr noe uansett hudfarge og det er noe kristne står for.

   11
  • Den kristne tro forholder seg til Bibelens ord og ikke til din humanisme..
   Du hever at Søkelys i likhet med ABB mener at AUF er en terrorist-organisasjon.
   En slik påstand må du bevise med et skikkelig sitat.
   Du kommer med en masse påstander du ikke kan fremlegge dokumentasjon på.
   Åpen hånd som en nazihilsen skriver du. Jeg vil heller si åpen hånd som i en utstrakt hånd.. Men siden du allerede har bestemt deg, så er det ganske meningsløst å argumentere med deg.
   Søkelys har igjen og igjen holdt frem at alle liv betyr noe, alle liv har verdi, uansett om de er svarte, hvite, gule, brune eller hva slags hudfarge og etniske opphav de har.
   Skriften sier dette: Apg 17,26 og han lot alle folkeslag av ett blod bo over hele jorderike, og satte dem faste tider og grenseskjell mellem deres bosteder,
   Med andre ord lærer Skriften oss at det er forskjellige folkeslag, men av ett eller samme blod, uansett hudfarge og dermed betyr svarte liv er like mye verd som hvite eller gule liv.
   Men igjen,, du får nesten legge frem dokumentasjon og bevis på hvor undertegnede skriver at AUF er en terrorist-organisasjon…

   10
  • Her ber Sverre i Søkelys om at andre legger frem beviser og fakta.
   Han selv som som selv lyver og nekter helt å legge frem beviser når andre ber om det. Det sier alt om redaktøren i Søkelys, en dilettant med en lett gjenkjennelig dobbeltmoral.
   Så hvorfor skal da andre oppføre seg så uendelig mye bedre enn han selv ?

 2. Når en islamist utfører terror er det hans egen handling og ikke islam hører vi venstresiden si, når en hvit politimann drepe en mann av en annen hudfarge er det alle hvite feil….. Hva er det som skjer i vesten?? Kan ikke alle selvhatere, muslimer, sosialister og feminister flytte til ett eget område, så kan alle andre få leve i fred

  10
  • Ja, bibelske kristne kan ikke stille seg under Black Lives Matters faner
   Dette er blant annet hva BLM kulten sier
   “We make space for transgender brothers and sisters to participate and lead.”
   Kristne regner ikke folk som lever i synd som transkjønnede som brødre og søstre.
   De kristne som støtter BLM bør ta en nærmere titt på hva den organisasjonen står for.
   https://blacklivesmatter.com/what-we-believe/
   Jeg deler Søkelys ståsted her. Kristne bør ikke ta del i slike demonstrasjoner for en bestemt hudfarge og spesielt ikke på de premisser BLM representerer:
   Bibelen sier: 2 Kor 6,14-17 Dra ikke i fremmed åk med vantro! for hvad samlag har rettferd med urett, eller hvad samfund har lys med mørke? Og hvad samklang er det mellem Kristus og Belial, eller hvad lodd og del har en troende med en vantro? Og hvad enighet er det mellem Guds tempel og avguder? Vi er jo den levende Guds tempel, som Gud har sagt: Jeg vil bo iblandt dem og ferdes iblandt dem, og jeg vil være deres Gud, og de skal være mitt folk. Derfor, gå ut fra dem og skill eder fra dem, sier Herren, og rør ikke ved urent, så skal jeg ta imot eder,
   Dette Ordet fra Den Hellige Skrift maner kristne til å ikke ha samkvem og dra i samme åk med verdens barn.
   BLM er verdens barn og står langt fra alt som smaker av kristen tro.

Det er stengt for kommentarer.