Jan Hanvold: Se på Candace Owens I`dont support George Floyd

Se på Candace Owens I`dont support George Floyd. “Det er godt at det finnes andre stemmer der ute. Som setter ting i rett perspektiv. Ellers er det så mange hjernevaskede der ute. Som hører på hva mainstream fake news media kringkaster. De burde lese Resett og Document, å se Fox news. Kanskje de hadde blitt litt mer opplyst, å skjønt hvor hjerne vaskede de er,” skriver Jan Hanvold i Visjon Norge i en oppdatering på Facebook. Hanvold har i likhet med mange andre fått nok av mainstream-medias hjernevask av det norske folk med ensrettede og tildels falske nyheter

“Med all Donald Trump hetsen og alt de skylder han for. Hvorfor skjeller ikke media Kina som har spredd Corona viruset. Eller all politi vold som utføres i andre land ? Selvfølgelig er vi imot rasisme og politi vold. Men det dette dreier seg om er , å bli kvitt Donald Trump. Men som Guds folk i USA, både hvite, svarte og hispanisk ber og stemmer disse på Donald Trump. At demokratene prøver å destabelisere USA, med denne tragiske saken, som gjelder politi vold. Er jo bare så tragisk dumt. Og det som er enda dummere er når nordmenn, tror at det er de som bestemmer hvem som skal være president i USA. Ja, ja verden vil bedrar. Men la oss alle stå opp imot rasisme, politi vold, å intoleranse og diskrimisering av kristne minoriteter. Da må du ha en velsignet dag, hvor du sprer velsignelse,” skriver Hanvold

Aktuelle video Hanvold sikter til er denne

6 tanker om “Jan Hanvold: Se på Candace Owens I`dont support George Floyd

 1. Søkelys har dessverre utviklet seg i en bedrøvelig retning. Konspirasjonsteorier, spredning av løgn og hylling av en gal mann som er president. Trump splitter landet. I stedet for å virke samlende, helle han bensin på bålet. Brukte soldater med tåregass og gummikuler på fredelige demonstranter, for å lage et pr stunt utenfor en kirke. At Trump vifter med en bibel er blasfemi. En mann som selv sier at han aldri har bedt Gud om tilgivelse, for han har aldri gjort noe galt. Spørs om Trump kanskje tilgir Gud, for alle Hans feil? Kanskje Trump i all din narsisistiske vesen ber FOR Gud, ikke TIL?
  Nå får han flengende kritikk fra samtlige gjenlevende presidenter, tidligere ministre Mattis, Powell og flere republikanske senatorer vil stemme Biden i November. Mikitæret tar avstand fra Trump. Mannen er fullstendig gal, og helt ute av kontroll!
  Klarer virkelig ikke søkelys å innse FAKTUM, nemlig at Trump er den mest udugelige presidenten noensinne, at det er han som sprer fake news, at han er en notorisk løgner, at han behandler folk dårlig(har du opplevd før at en amerikansk president har gjort narr av folk, skjelt ut journalister som stiller helt berettigede spørsmål, som gir folk kleine kallenavn?)
  Mener du at Trump har gjort noe for svake grupper, fattige og vist medmenneskelighet og hjertelag? Har du sett spor av ydmykhet? Har han noen gang beklaget noe han har sagt og gjort?
  De fleste, også flere og flere av hans kjernevelgere vender ham ryggen. De ser en udugelig leder. Han gjorde en mildt sagt middelmådig jobb før corona. Etter mars har alt stått til stryk.
  Han forstår dette selv. Derfor kaster han bensin på bålet, slik at han i høst kan erklære unntakstilstand og utsette valget. For han vet at han ikke har noen mulighet for å vinne.

  • Trump er en tvers gjennom ond mann, et redskap satan bruker for å skape splittelse i Amerika og uro i verden. Vi må alle troende be om at vi blir kvitt denne ondsinnede mannen?

  • Jeg kaster ikke bort tiden på en slik bønn Oddvar.
   Jeg ber heller dette “La din vilje skje” og takker Gud for at han i sin suverenitet gjør hva som er hans tanke og plan.

  • Donald J. Trump
   @realDonaldTrump
   ·
   4h
   96% Approval Rating in the Republican Party. Thank you!

   Han gjorde mye for de svake og fattige med å få økonomien på fote igjen og skapte mange arbeidsplasser -spesielt for svakere grupper.
   Men folket i USA har ikke tatt i mot muligheten til å gjenreise nasjonen og finne tilbake til grunnvollen som er troen på Gud og Bibelens lover.
   Alt USA kan håpe på er at nådetiden for nasjonen blir forlenget ved at folket velger rett, velger en mann som tross alt står nærmere kristne verdier enn det demokratene gjør. Det er merkelig, alle delstater i USA som har hatt problemer under den siste krisen er demokratisk styrte.
   Det står veldig dårlig til med de delstater som er under demokratnes kontroll, økt fattigdom, økt vold, økte sosiale problemer. Demokratene har gjort California og en rekke andre delstater om til shitholes og Guds folk begynner å evakuere disse områdene fordi kriminaliteten, volden og forfallet har tatt over. Årsaken til vanstyret i de demokratisk-styrt delstatene er at deres ledere har vært mer opptatt av å få Trump stilt for riksrett enn å se til sine egne borgere, og derfor forfaller delstatene som er under kontroll av venstresiden.
   Men heldigvis tyder alt på fire nye år med Trump og kristne velgere står ennå fast og sammen med Trump -mot svampen som disse navn du nevner er endel av.
   Powell er en krigsforbryter og Trump skal være takknemlig for at Powell ikke støtter ham.
   Dersom Powell som er endel av deep state hadde støttet Trump, hadde det virkelig vært grunn til å tenke gjennom tingene.
   I Trump har vi fått en uforsigelig Jehu som bekjemper det gamle Jesabel-systemet som Clinton, Obama, Biden osv representerer.
   Jeg har ikke forandret grunnsyn når det gjelder Trump. Jeg mener nå som tidligere at Gud i sin allmakt har latt Trump ble president for å utføre sin hensikt med USA og verden. Dette på tross av at Trump ikke er en kong David eller en helgen, men mer en uforsigelig kong Jehu, egenrådig, men likevel på parti med Guds folk.

  • Trump, Torp og Hanvold får omtale fordi de er interessante personligheter, hver på sin måte.
   Hanvold er gjennom sin tv kanal en sentral figur i det religiøse Norge.
   Torp har gjennom sitt virke som apostel stor innflytelse i det karismatiske miljøet internasjonalt, og selv om norsk kristenhet har nedgradert ham, har han gjennom sitt nettverk stor innflytelse på europeiske kristne.
   Torp og Hanvold står teologisk fjernt fra mitt eget ståsted, men jeg tror ikke vi skal undervurdere deres åndelige innflytelse på skarer av mennesker.
   Dersom du tar deg tid til å søke her på nettsiden, vil du finne en god del artikler som er kritiske til nevnte personer.
   Når det gjelder Trump så er Trump interessant fordi han er USAs president og en mann vi tror er plassert der fordi Gud i sin suverenitet har valgt å bruke Trump med alle hans svakheter og uberegnlighet for Sin egen hensikt å vilje.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.