Mot ny konflikt mellom Israel og Hamas? Flere raketter avfyrt mot Israel lørdag kveld og Israel svarer med artilleri

Flere raketter er lørdag kveld blitt avfyrt mot Israel fra Gaza stripen. I følge Times Of Israel skal Iron Dome ha skutt ned minst to raketter mens en tredje skal ha eksplodert i Sderot. Fire personer, deriblant en 79 år gammel kvinne skal være sjokkskadd etter at en rakett eksploderte i det sivilbefolkningen var i ferd med å søke dekning i et tilfluktsrom. Dette er andre kvelden på rad at palestinske aktivister på Gaza stripen har avfyrt raketter mot Israel. Det israelske forsvaret har på sin side avfyrt flere runder med artilleri mot mål i Gaza som reaksjon på rakettangrepene

7 tanker om “Mot ny konflikt mellom Israel og Hamas? Flere raketter avfyrt mot Israel lørdag kveld og Israel svarer med artilleri

 1. Det sanne Guds Israel er IKKE den kjødelige, jordiske nasjonen Israel øst i Middelhavet. “Guds Israel skulle være et folk uten bommer og porter” og “ikke engang lære å føre krig”.

  Guds Israel er derfor de 144000 åndelige israelitter “av alle nasjoner, stammer, folk og tungemål”. Det er disse som “påkaller Jehovahs navn” og blir frelst til himmelsk liv.

  Nasjonen Israel er like mye styrt av Satan og hans demoner som resten av denne verdens nasjoner. Tiden nærmer seg for Jehovahs og Kristi store dag da de skal knuse og ødelegge nasjonene og gjenopprette paradiset på jorden. Også DU er hjertelig velkommen dit om du vender om og døper deg til Faderens navn (Jehovah), sønnens navn (Jesus Kristus) og den hellige ånd.

  4
  4
  • Kort og godt: Erstatnings teologi. Ideen er gammel. Kirken overtok Israels posisjon, men glemmer at Guds løfte til Abraham ligger fast.
   Guds plan i endetiden er å vende sin hu til Davids falne hytte.
   Derfor, etter 1948 har det vært et økt profetisk fokus på mirakelet som er staten Israel.

   3
   2
  • “Jøde er IKKE den som er omskåret på kroppen (kjødelige jøder), MEN ved hjertets omskjærelse i ånden”, slår Bibelen fast.

   På samme måte som vakttårnistene er frafalne fra den kristne lære, er de bokstavlige jødene forkastet som nasjon betraktet. Men som enkeltpersoner er de velkomne som alle andre.

   “Jøde” betyr bare rett og slett “gudsdyrker”.

   4
   1
  • Ambassadøren har valgt dødens vei, og slått inn på falske profetere vei. Derfor er han så opphengt i erstatningsteologien. Han gjør som en viss blogger. Han gjør seg selv til noe veldig stort. Større enn han i virkeligheten er. Han har vært otrolig opptatt med å gi seg selv vitnesbyrd.
   “Vi derimot tør ikke regne oss blant eller ligne oss med visse folk som gir seg selv vitnesbyrd. Men når de bruker seg selv som målestokk og sammenligner seg med seg selv, mangler de forstand.”

 2. Standard anti-semitisme fra Jehovas Vitner som går nazistene i næringen.
  Det er en av grunnene til at giften til Jehovas Vitner må bekjempes med alle midler. Deres anti-semitisme og hat mot Israel.
  En annen grunn er at Jehovas Vitner er et ormebol av pedofile og seksuelt perverterte. I Jehovas Vitner er seksuelle perversjoner og seksuelle overgrep mot barn det normale.
  Og den tredje grunnen er at deres lære leder rett til helvete for den som tror på den.

  2
  1
  • Jeg vil vel tro at det er litt overdrevet å si at seksuelle overgrep er det vanlige blant Jehovas vitner, men de har dessverre hatt en politikk med at overgrep ikke skal meldes fra til sekulære myndigheter. Grunnen til det er at ikke menigheten og “Jehovas navn” skal vanæres. Det har vært viktigere med en fin fasade utad enn at barn blir ivaretatt, og overgripere straffet.
   Som “unnskyldning” for denne politikken har vitnenes ledere hevdet at det må være minst to vitner til et overgrep for å gå videre med en sak. Men hvor ofte er det flere en barnet til stede når en overgriper går til verket?

   1
   1
 3. Og da de hadde holdt op å tale, tok Jakob til orde og sa: Brødre! Hør på mig: Simeon har fortalt hvorledes Gud fra først av drog omsorg for å få et folk av hedninger for sitt navn (menigheten).  Og dermed stemmer profetenes ord overens, således som det er skrevet:  Derefter vil jeg vende tilbake og igjen opbygge Davids falne hytte, og det nedbrutte av den vil jeg atter opbygge, og jeg vil igjen opreise den (riket for Israel eller 1000-års-riket),  forat alle andre mennesker skal søke Herren, ja alle hedningefolkene, som mitt navn er blitt nevnt over, sier Herren, som gjør dette  som er kjent av ham fra evighet av.

  Og

  For jeg vil ikke, brødre, at I skal være uvitende om denne hemmelighet – forat I ikke skal tykkes eder selv kloke – at forherdelse delvis er kommet over Israel, inntil fylden av hedningene er kommet inn, og således skal hele Israel bli frelst, som skrevet er: Fra Sion skal redningsmannen komme, han skal bortrydde ugudelighet fra Jakob, og når jeg borttar deres synder, da er dette min pakt med dem.

  Dette viser at JV er helt på ville veier. De må være en del av villfarelsen i den siste tiden før vår Herre Kristus Jesus kommer tilbake:
  “fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunde bli frelst sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen”.

  2
  3

Det er stengt for kommentarer.