Levi Fragell: Religiøs fyllefest i regi av Dionny Baez på Visjon Norge -Levi Jensen “drunk in the spirit”

Blant dem som tok del i den religiøse fyllefesten var Levi Jensen som her har mottatt “kundalini-kraft” av Dionny Baez under lørdagens seanse

Kundalini kraft i Visjon Norge regi “Bli fylt av Den Hellige Ånd,” heter det som kjent i Skriften. Imidlertid er det å bli fylt av Den Hellige Ånd noe helt annet enn det som blir presentert på Visjon Norge. “Skandinavias største og mest populære kristne TV-kanal, Visjon Norge, avviklet igår igjen et ny-evangelisk mirakelmøte, med profetier, spådommer og påståtte helbredelser knyttet til predikanten Dionny Baez’ åpenbaring om tallet 12. Møtet minnet meg på rystende vis om alkohol og fyllefester jeg husker fra tidlige ungdomsår. Det begynte nå som den gang med sexy dans til suggererende rytmer, skrik, skrål og latter,” skriver Levi Fragell på sin Facebook side. Levi Fragell har gjentatte ganger utfordret “seriøse” kristne organisasjoner som Normisjon og Norsk Luthersk Misjonssamband til å bryte båndene til den religiøse tv kanalen, men forgjeves.

“Levi Jensen er like skummel som resten av gjengen, om ikke verre. Aldri sett noen så rusa på andres vippskonto noen gang i mitt liv,” skriver Magnus Fossum

“Og etterhvert som «fylla» igår tok overhånd (Jan Hanvolds betegnelse for fylden av Den hellige ånd) falt berusede deltakere overende på gulvet. Hvordan kan kirker og kristne organisasjoner overse – og endog støtte – dette????? Slå på kanalen ikveld, menighetsledere, så kanskje dere også får en søvnløs natt, som jeg fikk. (På gulvet: den populære evangelist og Visjon Norges nye partner Levi Jensen.), skriver Levi Fragell på sin Facebook side. Levi Jensen ser ut til å lime seg stadig tettere opp mot fremgangsteologi og religiøse fyllefester i regi av Visjon Norge. Levi Jensen som når et forholdsvis stort publikum av unge mennesker fordi han anses som “vittig”, “kul”, sprø og “rett frem”. “Hvorvidt unge mennesker får et virkelig møte med den Hellige Gud gjennom sin virksomhet er et åpent spørsmål.” Stadig flere uttrykker dyp skepsis til det som skjer, og stadig flere stiller spørsmål med hvordan Norsk Luthersk Misjonssamband og Normisjon i det hele tatt samarbeider med Visjon Norge. “Kristenfolket som støtter kanalen kunne og burde ha stoppe det for lenge siden. Det gjelder legitimerende partnere som pinsemenighet og misjonsorganisasjoner,” skriver Levi Fragell med tydelig adresse til Normisjon og Norsk Luthersk Misjonssamband som gjennom sitt tette samarbeid med Visjon Norge gir slike religiøse “fyllefester” legitimitet.

Flere får øynene opp for hva Levi Jensen presenterer

I de siste ukene har Levi Jensen fått oppmerksomhet i avisen Norge i Dag i form av at det skrives hvor mange som har signalisert at de har blitt frelst ved Levi Jensens virksomhet. Imidlertid begynner nå flere å bli skeptiske og det er ikke bare Levi Fragell som ser faresignalene med galskapen. “Det er noe med massesuggesjonens natur som utløses under slike tilstelninger, d.v.s når mennesket slipper seg løs, slik som f.eks i orgasmen, kan alt skje. Det er bevist at det er mulig å få åndelig tilfredsstillelse uten fysisk berøring. Når seansen derimot suggererer seg mot Vårherre slik de driver på, gjør de skam på resten av oss som er normal troende og ønsker å fortsatt ha et rolig og stabilt forhold både til Gud og resten av verden,” skriver Hanne Perlemor Knutsdatter. “Og skal vi knytte dette nærmere an til Levi Fragell sine skildringer av alkoholens og rusens innflytelse i slike seanser, så er det nærliggende å se hen til de såkalte Dionysos-festivalene i antikken og særlig i senantikken, hvor man forsøkte “å rense seg” for apollinske elementer, d v s å rense seg for moral og kunnskap, slik at man skulle kunne enes med urgrunnen i mennesket, ja, slik at man skulle kunne bli det førkultiverte mennesket i mennesket, det ekte naturmennesket. – Dette var store festivaler hvor tusener på tusener deltok gjennom store deler av det østlige Middelhavsområdets antikke kultur-epoke. – Friedrich Nietzsche er husket for å ha gjenaktualisert denne antikke kunnskapen. – Som naiv praksis har dette i mangt overlevd i Afrika og i afrikanske miljøer, – og nå ser vi at det øver appell inn i disse skandinavisk-amerikanske Jesus-miljøene,” skriver Ole Harald Dahl. Andre igjen mener kort og godt at det som skjer er galskap og peker på at ekstreme karismatiske ledere er i stand til å manipulere sine tilhengere til å krype på bakken og spise gress.

Andre igjen får forsamlingen til å drikke bensin som angivelig skal være forvandlet til juice

 

8 tanker om “Levi Fragell: Religiøs fyllefest i regi av Dionny Baez på Visjon Norge -Levi Jensen “drunk in the spirit”

 1. Forferderlig. Flere burde nå skrive til politikerne våre om å sette en stopper for denne virksomheten. Dette er ren blasfemi og en annen ånd enn Den HELLIGE Ånd. I lys av mye skriverier om både statsstøtte til kristen virksomhet og pm muslimer så burde det være tiden for å få politikerne på banen og stoppe dette såkalte kristne sirkuset. Jeg blir syk i min ånd og HELLIG vred av å se på sånt i bare noen minutter.

  • Vær du trygg. ALL religion vil snart forbys av “dyret” worldwide. Det er begynnelsen til Harmageddon.

   7
   3
  • Skal man henvende seg til myndighetene? Tenker ikke det vil hjelpe på trosfriheten. Det er nok mye annet de bør ta tak i.

  • Enig Betina. Selv om jeg kan skjønne Eva Nilssen her, at hun blir dårlig av å på.

  • Er egentlig enig med Eva!

   Det som skjer er så sykt, så sykt!!!!!!

   Problemet er at myndighetene mest sannsynlig vil «straffe» kristenheten i sin helhet. Det gjør at jeg mener først og fremst at kristen-Norge nå må våkne og ta et oppgjør med dette vanviddet som ikke bygger Guds Rike, men river det ned stein for stein.

   Jeg er ofte og se i programmet «Pottemakerens hus» der jeg deltar med sang i gruppa Frihals. En flott programserie, men jeg får en vond bismak i munnen da dette sendes på Visjon Norge!!

   Skulle ønske det snart kom en kanal uten dette karismatiske sirkuset!

  • Ja det er akkurat det som du og Betina nevner med trosfriheten…
   Jeg tenker at (etter alt dette rabalderet som har stått på i helga) hvis ikke de som har sendetid på V.N sitter minst like fortvilet som oss her og snakker sammen nå, så er noe riv ruskende galt.

   Programmene Pottemakerens Hus er flotte. Fantastisk programleder. De kan ta over hele greia 🙂

 2. Stakkers fragelle
  Han kjemper en håpløs kamp,,men ikke gi deg Levi..
  For hva sitter vi tilbake med uten Ismaeler som deg…hehe…latterlig figur 🙂

Det er stengt for kommentarer.