Mot fire nye år med Donald Trump -leder på Joe Biden i viktige nøkkelstater

Fire nye år med Donald Trump i det hvite hus vil etter alt å dømme bli resultatet etter høstens valg, tross nedturen og Corona pandemien. Amerikanske velgere har registrert at Donald Trump gjennom krisen har utvist lederskap og aktivt tatt del i krigen mot Corona gjennom å stille opp på de daglige pressebriefingene. Selv om Trump har kommet med retoriske utspill som gammelmedia her hjemme har latterliggjort, har Trump utvist et langt tydeligere lederskap i krisen, enn det vi har sett eksempelvis fra vår egen Erna Solberg. I følge de siste meningsmålinger leder Donald Trump nå på meningsmålingene i de viktige nøkkeldelstatene hvor valget vil bli avgjort.

Skuffede Bernie Sanders tilhengere tyr til sosiale medier for å fortelle at de aldri vil stemme på Joe Biden

President Trump har mer støtte enn Joe Biden blant velgerne i viktige «slagmarkstater» for å avgjøre utfallet av presidentvalget i november. Tallene kommer frem i en meningsmåling foretatt mellom 15. mai og 17. mai – publisert av Change Research på vegne av CNBC onsdag. Den inkluderer 5.408 sannsynlige velgere i «slagmarkstatene» Arizona, Florida, Michigan, North Carolina, Pennsylvania og Wisconsin, og viser at presidenten har en liten ledelse over Demokratenes sannsynlige presidentkandidat. Trump fikk 48 prosent oppslutning, mens Biden hadde 46 prosent – med en feilmargin på 1,9 prosent. Meningsmålingen viser også at Trump har betydelig mer støtte blant uavhengige velgere i disse «slagmarkstatene» enn Biden, og slår den tidligere visepresidenten med 41 prosent mot 32 prosent i denne velgergruppen. Desperasjonen i det demokratiske partiet over sin egen kandidat er til å se og føle på. Stadig flere erkjenner at de er sjanseløse med den halvsenile Joe Biden og unge Bernie Sanders tilhengere er så frustrerte over at deres kandidat gav opp og gav seieren til Joe Biden og på sosiale medier skriver profilerte Bernie Sanders tilhenger at de føler seg sviktet av Bernie Sanders og at de aldri vil stemme på Joe Biden.

2 tanker om “Mot fire nye år med Donald Trump -leder på Joe Biden i viktige nøkkelstater

  1. Dette virker som en temmelig troverdig undersøkelse. Den evinnelige propaganderingen som media og andre aktivister dro i gang ved forrige valgkamp ser det derimot ut til å ha blitt tatt lite lærdom av. Forsøket på å skape et narrativ der det ville være håpløst å stemme på Trump fordi han var en lost case uansett bakfyrte så det smalt. Det førte bare til at folket mobiliserte enda mer i mot etablissementet og deres maktmisbruk.

    Det ser likevel ut til at den samme forfeilede strategien skal brukes om igjen, og godt er det. Disse kampanjepregede mediene og aktivistene burde heller forsøkt å finne frem noen vinnersaker som de kunne promotere Biden på. Selvsagt en vrien jobb, da Biden selv ikke har klart å finne frem noen politisk vinnersak, men likevel. Hvis man ikke har noen gulrot å lokke med, er det kun pisken igjen. Og folket har allerede vist at de ikke lar seg piske til å stemme i mot sin egen overbevisning. Det er sånn demokratiet fungerer.

    Folket måtte i tilfelle overbevises om at Biden var et bedre alternativ før de hadde skrotet Trump. Der har disse aktivistene en stor jobb å gjøre om de skal komme noen vei. Men så lenge de i det hele tatt ikke gidder å påbegynne den og i stedet bruker all sin energi på Trump, får den sittende Presidenten dobbel drahjelp i stedet. Desto flere som engasjerer seg i Trump fremfor Biden, desto bedre.

    Det går mot en solid seier og fire nye år i den hvite kåken for mannen som mer enn noen annen har vist at det oransje skiftet er langt å foretrekke fremfor det grønne.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=naYYhkp4deI&feature=emb_logo

Det er stengt for kommentarer.