Møt den falske profeten og gribben som ennå proklamerer at Hillary Clinton vil bli president

Vonda Brewer er en av flere You Tube profeter som spådde feil om valget i USA. Foto: Søkelys

Vonda Brewer hevder seg å lytte direkte fra Gud Valget er over, amerikanerne har bestemt at deres neste president vil være Donald Trump, men fremdeles finnes det enkelte falske profeter som ikke kan gi opp sin spådommer som ble fullstendig gruset den 8 november 2016. En av disse, Vonda Brewer som kaller seg det banale “Godsgirl på You Tube, er blant dem som ikke kan svelge nederlaget. og som nærmest trass holder fast på de ord hun sier seg å ha hørt av Gud, -som fortalte at Hillary Clinton ville vinne valget og at Jef Bush ville bli republikanernes presidentkandidat i 2016. Imidlertid, selv om begge deler helt åpenbart er falsk profeti da Jeb Bush var en av de første som måtte kaste inn håndkleet i nominasjonsprosessen. Når det gjelder Hillary Clinton så tapte ho så det formelig suste, og Donald Trump er allerede gått i gang med å sette sammen sin administrasjon som skal ta over når Obama forlater Det Hvite Hus om litt over tre uker.

Falske profeter går det nå mange av på dusinet, og en av disse er You Tube figuren Vonda Brewer som har sin egen spådomskanal hvor hun går under navnet “Godsgirltv”. Brewer er bare en av mange som har funnet ut at internett og You Tube er et sted hvor man kjapt kan skape seg et levebrød og en inntekt på å formidle noe som fremstilles som ord direkte fra Gud formidlet gjennom drømmer, syner og ønsketenkning. Alt man trenger er å ha snakketøyet i orden, ha et okey kamera, en egen nettside hvor man kan tigge penger eller be om kjærlighetsoffer, og vips har man skapt seg selv et levebrød enten via direkte tigging, pay pr view eller ved å formidle profetiske ord fra Den allmektige i bytte mot kontant betaling. Søkelys har sett litt på denne Vonda Brewer og den virksomheten hun bedriver, og kom første gang over henne da hun høsten 2016 ble omtalt som en av de profetiske røstene som spådde at Hillary Clinton ville vinne valget og blir USAs neste president. Denne spådommen har hun valgt å holde fast med, også etter at tapet for Donald Trump ble en realitet, fordi “jeg må stå fast på det ordet Gud har gitt meg,” sier en Brewer i en video som hun naturligvis stengt for kommentering. Mens de andre falske profetene, deriblant Brian Carn, var menn nok til å beklage at de profeterte falskt i Jesu navn, er Vonda blant dem som fastholder sin dårskap til the bitter end. I korthet er hennes budskap at Donald Trump muligens vil bli utøvende president i 10 dager, og så dumpet til fordel for Jeb Bush som velger sin sønn George Prescott Bush som sin visepresident kandidat. Imidlertid fastholder denne falske profetinnen at Hillary Clinton vil bli president.

https://www.youtube.com/watch?v=SYgcitvhl-0&t=448s

Hva det egentlig dreier seg om

Vonda Brewer er bare en av mange spåkvinner eller medium som opererer som kristne profeter på You Tube. Brewer som har rett over 4000 følgere på You Tube har også opprettet en egen nettside samt paypal side hvor givere kan gi “kjærlighetsoffer” eller “tienden” til den glupske heks som opererer i samme ånd og med samme griskhet som andre som er inspirert av “word of faith” og doktrinene til Kenneth Hagin. I tillegg til å opererer som synsk medium med drømmetydning og spådommer tilbyr Brewer sine bøker som gir tips på hvordan man skal tolke sine drømmer og omsette dette til harde kontanter, for det er nettopp penger dette dreier seg om. Vonda Brewer er bare en av mange falske profeter som opererer på You Tube med et eneste mål for øyet, nemlig penger. Det viktige er ikke hvor mange falske profetier hun fremsetter, det viktige er ikke om hennes virksomhet bringer spott eller hån til Guds rike, det viktige for henne er kontanter, grønne knitrende sedler som kan gjøres om til forbruk og finansiere egen livsstil. Denne videoen produsert av en person som gav seg ut for å være en eldre enke med 47 000 ferske dollar på kontoen viser hvem og hva vi står overfor. Vonda Brewer er bare en av mange kreftsvulster som opererer i Kristi legeme med et mål for øyet, nemlig å loppe godtroende fjols fort og effektivt og her alle midler tillat. Pengene skal inn, og hva gjør det vel om man gyver løs på eldre damer med grådighet i blikket i Jesu navn? Sjekk ut hvordan denne heksa som opererer som et slags new-age medium blir fullstendig avkledd av en You Tube bruker som effektivt avdekker hva slags kreftsvulster som opererer i Kristi kropp. (trykk på fotoet under å se den avslørende videoen)

 

 

 

17 tanker om “Møt den falske profeten og gribben som ennå proklamerer at Hillary Clinton vil bli president

 1. At du kan skrive dette når du VET at russerne og Trump har rigget valget?
  Dessuten viser jo de falske resultatene at Clinton fikk 2.9 mill flere stemmer enn Trump.

  • Det er fullstendig irrelevant om Hillary hadde flere millioner personstemmer. Tror du må lese deg litt opp på amerikansk valgssystem. Kanskje du tror at den usynlige kraften fra Putin , fikk velgerne til å slippe stemmeseddelen sin opp i boksen til Trump. Kanskje mener du Putins usynlige kraft har fått valgkretsene til å telle Hillary stemmer som Trump stemmer.

  • Jeg tror på ingen måte dette fjaset som CIA er kommet opp med.
   Wikileaks har bekreftet at det ikke var russerne som stod bak hackingen, men at det var en inside job.
   Det er forstemmende å se hvor naive mange er. Jeg har ikke sett et eneste troverdig bevis på at russerne står bak. Jeg har bare sett hvordan Obama søker å lage mest mulig trøbbel før han går av med å legge skylden på Russland, og jeg syntes også timingen er perfekt. Samme dag som det blir garantert våpenhvile i Syria bragger Obama med dette tøvet. Han har tapt krigen i Syria og Assad har beseiret både Hillary og Obama. Jeg stoler mer på Wikileaks enn på Obama administrasjonen som er så tankedumme at de ikke er i stand til å forstå at de har tapt valget. Det er snart på tide at Obama og Hillary innser at vi tapte valget, amerikanerne har sagt nei takk til Hillarys korrupsjon og nei takk til globaliseringen. Nå ser vi frem til Donald Trump og så skal vi være glad for at vi har en moden leder i Putin som ikke lar seg rive med av Obamas klovneri.

 2. Nå lager du deg dum, Kjell. Dette er blitt gransket nitidig gjennom flere uker av FBI, CIA og NSA. Konklusjonen er ENTYDIG.
  Nå gjenstår det bare å bevise at Trump har visst/eller har vært delaktig, så er han ferdig før han har begynt?

  • https://www.youtube.com/watch?v=lS4GpWdUtuw
   Dette klippet sier mer enn ord.
   Hele verden ler av Obama nå, selv i VG virker nivået blant debattantene nå å være direkte skeptiske til Obamas forklaringer.
   Man kjøper det ikke rett og slett. Akkurat like troverdig som Saddam Husseins masseødeleggelsesvåpen.
   Også det var et garantert faktum av disse forskjellige amerikanske etterretningsorganisasjonene. Beklager , jeg kjøper rett og slett ikke hva administrasjonen sier. Jeg anser det rett og slett som et meget tragisk forsøk på å bortforklare at demokratene er upopulære. Jeg må spørre, Hva slags bananrepublikk har Obama redusert USA til å være?

  • Er du ikke oppbrakt over hvordan denne falske profetinnen faktisk nærmest truer for å loppe penger fra Guds navn Godtfred? Er du ikke oppbrakt over hvordan denne kvinnen bevist gikk etter tienden og pensjonen til denne eldre kvinnen, og ikke ville profetere uten først å få penger?
   Er ikke det noe du reagerer på?
   Eller er det endel av praksisen i Ellel Ministies. Først pengene på bordet, og så spådommen eller demonutdrivelsen?
   Det som passer for denne kvinnelige utgaven av en falsk profet er dette Ord fra Herrens munn:
   Mika 3:11
   Hennes høvdinger dømmer for gaver, hennes prester lærer for betaling, og hennes profeter spår for penger, og enda stoler de på Herren og sier: Er ikke Herren midt iblant oss? Det kommer ingen ulykke over oss.

 3. Det Obama ikke har taalt er vel at velgerne har faatt informasjon om demokratenes ganske skittne spill. Obama forbeholder seg retten til aa overvaake hvem som helst i verden, men oppforer seg som en bortskjemt unge naar noen titter dem selv i kortene.

 4. Kjell; klarer du å lese det jeg skriver??? Det er CIA, FBI og NSA som i en felles og grundig etterforskning, har konstatert det faktum at russerne, på høyt nivå har manipulert valget. Dette er ikke noe Obama tror. Det er FAKTUM!

  • Og CIA og FBI og NSA er ufeilbare.
   Denne videoen nailer det virkelig: https://www.youtube.com/watch?v=_59dhVnoEcM
   Jeg kjøper ikke Obamas eventyr nå, han er sur fordi han tapte krigen i Syria mot Russland.
   Jeg stoler mer på Wikileaks enn disse etterretningsorganisasjonene som også var bombesikre på at Saddam Hussein hadde masseødeleggelsesvåpen.
   Det var også sannhetten! ved du Godtfredl
   https://www.youtube.com/watch?v=VrZgCGtokbw

   Obama forsøker å forsure klimaet mellom Russland og USA før Trump overtar, han har effektivt forsuret klimaet med Israel og hadde Obama sittet ett år til hadde vi stått foran tredje verdenskrig.

  • Det var en falsk profeti Chris, og jeg fikk rasende eposter av mannen bak profetien da jeg publiserte denne artikkelen
   https://www.sokelys.com/?p=18492

   Han var rasende over at jeg advarte mot dette å komme med datoer på spesielle hendelser.
   Jeg skrev blant annet dette
   Bringer spott over Guds navn

   Noe av det mest skadelige for Guds rikes omdømme er flommen av falske profetier som ikke slår til. Når Harold Camping ble kjendis for sin spådom om dommedag 21 mai 2011, skapte det både hånlatter og spott blant de vantro. En rekke hånlige videoer ble lagt ut på You Tube som hette “jeg overlevde dommedag” og enkelte arrangerte også “dommedags-party” på lørdagskvelden for å feire dommedag, og Harold Camping gikk med dette over i historien som selve symbolet på falsk profeti. Når dette året er lagt bak oss, når det amerikanske presidentvalget er avgjort, og de mange profetiene som er fremsagt i 2016, ikke har slått til, vil vi da våge å konfrontere disse falske profetene, eller vil vi gi dem en ny sjanse? Hva med profetiene som er fremsagt over vårt eget land? Hvor klokt er det å fremsi en profeti med dato? Vil man ikke pr definisjon bli en falsk profet dersom tiden går og intet skjer? Mange Guds menn og kvinner har opp gjennom årene advart om at det vil komme en dag da Norge skal bli stilt til ansvar for sin brøde. Imidlertid har disse avstått fra å komme med datoer og årstall fordi de vet at Gud Herren er nådig og god slik at han gjerne utsetter sine dommer for å frelse noen. Nettopp dette vet Guds sanne profetiske røster, og derfor styrer disse klokelig unna dette med å komme med noen konkret dato.
   –og fikk massiv kjeft,

 5. Det er med alt snakket om russisk hacking som med “klimakrisen”. Alle paastaar at “det er bevist”, men i praksis serveres bare paastander.

  Hvordan kan et valg Hackes? Er det velgerne som er hacket? Det verste stemmejukset jeg observerte var at Obama oppfordret folk uten stemmerett til aa stemme.

  • Tror det er lurt å ikke høre på profetiske røster i dag som kommer med budskap angående ting som ikke står i Bibelen!
   Bibelen er Guds åpenbarte Ord som Gud har overlevert til de hellige profeter, evangelister og apostler. De har fått overlevert alt vi trenger å vite.
   Vi lever i høyprofetiske tider, og vi trenger ikke å gå lenger enn inn i Guds Ord for å se det.
   Viktig at vi følger med og leser i Guds Ord.

   Føler mange av de profetiske røstene i dag tar bort fokuset vårt fra evangeliet!
   “Se, jeg kommer som en tyv. Salig er den som våker og tar vare på klærne sine, så han ikke går naken og de ser hans skam” Åp 16:15.

   For ved ett offer har Han (Jesus Kristus) for all evighet gjort dem fullkomne som blir helliget. Heb 10:14

   Og Han er selv soningen for våre synder, og det ikke bare for våre, men også for hele verdens. Joh 2:2

   viktig at vi blir i evangeliet. Er ikke frelse i noen annet navn enn Jesus Kristus!
   ” Men det er av Ham at dere er i Kristus Jesus, Han som for oss ble visdom fra Gud og rettferdighet og helliggjørelse og forløsning,
   for at, som det er skrevet: Den som roser seg, han skal rose seg i Herren.” 1.kor 1:30-31

   Vi er fortapte i oss selv. Ingen skapning har noe å rose seg for Ham. Og verdens visdom er en dårskap for Gud! Og uten Jesus Kristus kan vi intet gjøre! Så viktig at vi blir i Hans Ord (evangeliet).

   Se til at vi ikke blir ført vill!
   “Hvem er løgneren uten den som fornekter at Jesus er Kristus? Han er Antikristen, han som fornekter Faderen og Sønnen.

   Hver den som fornekter Sønnen, har heller ikke Faderen. Den som bekjenner Sønnen, har også Faderen.” 1.Joh 22-23

   Så viktig at vi heller ikke blir bedratt av synden. Guds barn lever ikke i synd! Går ikke å ha livet i Gud samtidig som man lever i synden, da har man valgt en annen vei dersom man velger å leve i synden.
   “Hver den som gjør synd, gjør også lovbrudd, og synd er lovløshet.
   Og dere vet at Han ble åpenbart for å ta bort syndene våre, og i Ham er det ikke synd.
   Hver den som blir i Ham, synder ikke. Hver den som synder, har verken sett Ham eller kjent Ham.
   Dere barn, la ingen føre dere vill! Den som gjør rettferdigheten, er rettferdig, likesom Han er rettferdig.
   Den som gjør synden, er av djevelen, for djevelen har syndet fra begynnelsen. I denne hensikt ble Guds Sønn åpenbart, ar Han skulle gjøre djevelens gjerninger til intet.
   Hver den som er født av Gud, gjør ikke synd, for Hans sæd blir i ham. Og han kan ikke synde, for han er født av Gud.” 1.Joh 3:4-9

   Så viktig at vi ikke blir ført vill at de mange falske røstene der uten. Ha blikket på Jesus (Ordet), Han som er troens opphavsmann og fullender. Uten Han kan vi intet gjøre! Og er Han som skal gjøre det!

   Jesus kommer snart igjen og er så viktig at vi er våkne i denne tid og blir i evangeliets lys.

 6. Vel Torodd. jeg ser det er din mening. Wikileaks som kanskje er å anse som en av de mest troverdige kildene sier at det var en inside job, og uansett er faktisk det viktige her hva som ble avslørt av Wikileaks om korrupsjonen i Hillary leiren, men siden det er venstresiden som ble avslørt, er åpenbart korrupsjonen og konspirasjonen mot Bernie Sanders uviktig. Jeg vil mene at Godtfred og Fulgesteg nå bør erkjenne at amerikanske velgere foretrakk Trump foran Hillary og innrømme at Hillary tapte fordi hun var mest korrupt.

 7. Så er Fuglesteg i gang igjen. Han gjør det han er best på. Nemlig å lyve. Han lyg så det renner av ham, og hans omgang med virkeligheten er preget av at han står sammen med Braut og Torp mot broder Christensen. Slike mennesker som Fuglesteg har jo en lang forhistorie på direkte sataniske fora og det er jo ikke så lenge siden at Fuglesteg ble omtalt som Norges største nettroll
  “Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg omtales som Norges verste netttroll av bibellærer”
  https://norgesavisen.no/ansgar-braut-og-torodd-fuglesteg-omtales-som-norges-verste-netttroll-av-bibellaerer/

  Vi kjenner alle lukten av Fuglebraut og hans Arne Breen. Jeg tror Jens Jensen også er ett av Fuglestegs alias. Han er og forblir netttroll nr 1 og kanhende han en eller annen gang kan bli frelst. Enn så lenge skaper han bare et falsk bilde av kristendommen, nettrollet og satanisten.

 8. Det er bra at Jan Kåre sin spesielle “venninne” står i last og brast med sin store mann. Det selv om det er hor og fysisk utroskap mot deres ektefeller.

  Da blir det et bra 2017, med all denne kjærligheten i bil og buskas.

Det er stengt for kommentarer.