En døende US marines og republikaners siste hilsen til president Donald Trump og visepresident Mike Pence

Dr Larry Lindsey var en av dem som kjempet for USA og det siste året han levde, brukte ham til å kjempe for at Donald Trump skulle bli president. Foto: Søkelys Kjell Andersen

Dr Larry Lindsey var en av dem som kjempet for at Donald Trump og Mike Pence skulle vinne valget. Som mangeårig republikaner var han dypt frustrert når partieliten vendte ryggen til Donald Trump tidligere i høst. Og Larry var ikke en av dem som lot partipampene fortelle seg hvem han skulle stemme på. Som tidligere marinesoldat hadde Larry tjent sitt land og bidradd til at USA skulle forbli en nasjon under Gud, og ikke under Allah som ser ut til å være den guden Barack Obama har utvist mest respekt for. Under hele høstens valgkamp forble dr Lindsey en hengitt tilhenger av Donald Trump og han stod på for å se sin kandidat vinne valget

Nå er Larry Lindsey gått over i evigheten, men hans siste video er tilegnet president Donald Trump og visepresident Mike Pence. Adressert til de to fremtidige ledere sier den nå avdøde republikaneren og veteranen at det har vært en ære å delta i kampen sammen med dem. Jeg har aldri vært stoltere av å ha vært en US marines og slik bidradd til å kjempe for mitt land og min Gud, sier Lindsey i sitt siste farvel til sine venner og spesielt til Donald Trump og Mike Pence vi antar har sett den gripende videoen. I hvert fall var hans ønske at Donald Trump skulle høre hans siste budskap noensinne.  Dr Larry Lindsey døde noen få dager etter at videoen ble spilt inn.  Han rakk aldri å se Donald Trump ble utøvende president, men han kunne likevel glede seg over å ha bidradd til å skape en positiv forandring i USA.

22 tanker om “En døende US marines og republikaners siste hilsen til president Donald Trump og visepresident Mike Pence

 1. “bidratt til å skape positiv forandring”. Det gjenstår å se…
  Naiv og enfoldig type tydeligvis, som har kjøpt at Trump skal “make America great again”. Jeg gremmes av at media utnytter slike stakkarer?

  • Merkelig kommentar av synonymet Godtfred Lund, han som ikke engang tør gå under eget navn.

   I tillegg har han nok aldri gjort militærtjeneste og sannsynlig har han gått på ufør trygd i mange år…

   At slike små mennesker skal komme med negative kommentarer om en militær helt, er kvalmende…

 2. Det heter pseudonym, ikke synonym?
  Jeg tjenestegjorde i luftforsvaret, rekruttskole på Gardermoen og deretter i militærpolitiet ved Sola Flystasjon.

  Etter endel år i forsikringsbransjen ledet jeg en prod.bedrift noen år, før jeg ble kronisk syk og uføretrygdet.
  Det er leit, men ikke overraskende at du rakker ned på uføre(i god FRP/Hagen ånd, “uføre er latsabber og snyltere”)
  Etter mange år i arbeidslivet, med høy inntekt, har jeg maks uføretrygd, med god samvittighet?

  • Det er veldig vanskelig til å forholde seg til noen som vil være anonyme. Siden du sier du gikk på rekruttskolen på Gardermoen, så må dette ha vært etter 2001. Da ble flyplassen åpnet. At det er noe luftforsvar på den flyplassen viste jeg ikke, men du er tydeligvis en ung mann, i 30 årene.

 3. Alle mennsker skal stå til ansvar for sine valg I handlingercog I valg av ord man bruker om andre. Å tilgi å beskjedne at man selv ikke er perfekt er en begynnelse alle har sine ting man kan sette fingrene på. Alle har også menInger og tanker om ting. Og det kan man alle ha uten at man trenger å kaste ski tilbake. Ydmykhet som søsken på samme tre vi er innover I Bør være på sin plass.

  • Hei Zero

   Jeg tror menneskene I seg selv ikke finner freden I Guds ord.fordi Guds rike består ikke av ord men kraft. Å forstå Guds kraft så må man forstå Guds kjærlighet og Nåde til oss mennesker. Vi mennesker er svake I vår Natur for naturen I oss vil det motsatte av det ånden vil I oss og motsatt. Hvilken del mater vi mest I våre dagelige gjøre mål er det store spørsmålet? Kjødet som er naturen eller ånden som gir liv,og kjærlighet. Vi gjenspeiler vårt eget på hvordan vi er mot andre mennesker. Å elske sin neste som seg selv. Vise seg å være vanskeligere en antatt. Hva da med å elske sine fiender det må da være håpløst. Men vi kan ingen ting fra oss selv alt er tilrettelagt I Kristus. Ondskap oppstår ved splittelse og rakke ned på sine troende. Hvem er vi som kan tale om sin neste hvis man selv sitter I samme stolen, men bare I en annen synd. Vi skal hjelpe hverandre å påminne hverandre om Hva Guds ord sier om sannhet . Ikke hva vi selv mener og tror. For visdommen ligger ikke I oss selv men I Guds Ånd som bor I oss. Ånden åpenbarer det som er sant. Men som regel overhøre vi det Ånden vil at vi skal gjøre eller vise oss. Tror det som har kommet fram her inne om enkelte personer får stå sin prøve. Og det vil ikke føre noe godt med seg å rakke ned på andre uansett hvem det er. Men å henvise til det skrevne ord. I kjærlighet fordi man bryr seg. Er den kraft som vil bærekraftig med seg frihet og velsignelse hos seg selv og andre for fruktene man har fått vil andre se. Håper du forstår hva jeg mener. Guds fred

 4. Myhren; rekruttskolen på Gardermoen ble nedlagt i 1993. Da startet de planlegging/bygging av den nye hovedflyplassen.
  Dermed må jeg være minst 43 år gammel.

  Jeg har mine grunner for å være anonym…

 5. Myhren skrev:
  “Det er veldig vanskelig til å forholde seg til noen som vil være anonyme.”

  Hvorfor det? Selv er jeg interessert i meninger. Ikke i hvem som mener noe. Da glir man over mot noe som minner mer om nysjerrighet og bygdesladder hvor det fokuseres paa at “den mener ditt og den mener datt”.

  Men ellers… . anonymitet paa nettet eksisterer praktisk talt ikke. Og det er et problem. Ting man skriver i dag kan faa uante konsekvenser i fremtiden. Noe mange erfarte etter at f. eks Hitler kom til makten.

 6. Myhren at du gidder å brukte tid og krefter på disse nettrollene.
  De vil gå fra vondt til verre, disse er mennesker ugudelige og uten håp i denne verden.
  les Judas brev, og du leser om de som skriver på Søkelys med Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut i sentrum.

  http://janchristensen.net/bibelkommentar-hoved.php?side=Bibelkommentarer-Judas-brev

  De er som skyer uten regn:

  10 Disse derimot spotter det de ikke kjenner, og det de begriper med sine sanser, likesom dyr uten fornuft, tjener bare til å ødelegge dem selv.

  En meget kjent forkynner sa at han behandlet den Hellige Ånd som en hund. De vet ikke hva de holder på med.

  Går vi inn på det åndelige område så vit det, at det må være på Herrens premisser ikke våre egne.

  Det er ille med homoseksualitet med det blir 10 ganger verre når de menneskene vil ha Guds anerkjennelse for sin synd! Slik er det også med gjengifte og andre synder. Den verste plassen en kan stille opp en gjengiftet person er på en talerstol! Det er en vederstygglighet i Guds øyne, men setter vedkommende seg på siste benk stiller det seg ikke så strengt om Gud aldri 12 De er skamflekker ved kjærlighetsmåltidene hos dere; der deltar de uten å frykte. De er hyrder som bare sørger for seg selv, skyer som driver for vinden uten å gi regn. De er trær uten frukt om høsten, dobbelt døde, ja, revet opp med rot.

  Et av de mest alvorlige ting en kan gjøre er å gjøre feil med nadverden.

  Enten å ta for lett på dette. Den dagen en tar nadverden må det aldri være noen åpenbar synd i livet, da er det uendelig mye bedre å la vær.

  Eller så må en ikke tillegge nadverden ubibelsk betydning med å si at det er frelse i den eller at dette er bokstavelig Jesu blod og legeme. Det er et minne og prøve måltid.

  Det er mange som tror de støtter Guds sak og Guds menighet men så holder en liv i de Falske Profetene. Dette vil Herren en dag at du skal stå til regnskap for.

  I realitetene er mange åndelig døde om de kan sitere et bibelvers og sitte i sitt eget studio for å messe ut sitt eget budskap som er besnærende likt bibelen sanne budskap. To ganger døde da er alt håp ute og kun dommen og døden venter.

  13 De er bølger på opprørt hav, som skummer opp sin egen skamløshet, forvillede stjerner, som det evige nattemørke venter på.

  Dommen over disse menneskene hadde ikke blitt så katastrofal hadde de summet seg og ikke blandet Gud inn på en feilaktig måte i sitt liv.

  Det underligste jeg ser er mennesker som forbanner en Gud de sier ikke eksisterer. De gjør vondt verre med å blande han inn i sitt liv. Gud krever full respekt og anerkjennelse av alt han står for eller så må du la vær å ha noe med han å gjøre.

  Jakob 4. 5 Eller mener dere det er tomme ord når Skriften sier: Med brennende iver gjør Gud krav på den ånd han har latt bo i oss? 6a Men nåden han gir, er større.
  godtar synd.

  • Myhren dette skriver Ansgar Braut om seg selv:
   «Jeg tjenestegjorde i luftforsvaret, rekruttskole på Gardermoen og deretter i militærpolitiet ved Sola Flystasjon.»

   Mannen har aldri vært på disse stedene, han har vært en taper fra barndommen av i sammen med alle de andre nettrolene.
   Hadde han vært der, så hadde han aldri skrytet over dette. Disse er noen ynkelige stakkarer som elsker å hetse, mobbe og sjikanere!

 7. Jan Kåre; Jeg syns ikke det er noe å skryte av, å ha vært i militæret. Da jeg var inne var det svært vanskelig å unndra seg tjeneste.
  Myhren påsto ting om meg, og jeg fortalte ham sannheten.
  At dere konsekvent mistror andre, forteller vel mest om DERES hjerte, sinnelag og integritet?

  • Ansgar Braut, hvorfor forsvarer ikke du og Torodd Fuglesteg Jan Aage Torp mer?

   Av Norsk bedritne støttespillere er dere de to eneste.

   Andre som støtter han er ikke Norske!

   Tenk, skal dere la den tosken ligge i stikken?

   Dårlig gjort spør du meg!

 8. Hei Jan Kåre Christensen!
  På Søkelys er det mye interessant synes jeg. Jeg liker godt å debattere med andre, spesielt de som har et helt annet syn på saker og ting enn meg. Du kaller noen for nett troll, men jeg ser det ikke slik. Jeg synes du også burde være inne på Søkelys oftere å skrive.
  Du har ditt eget nettsted som jeg er innom daglig, men nettstedet er meget smalsporet, du skriver mest om Torp og Hanvold. Blir det mer om disse nå, Christensen, så spyr jeg…
  Jeg har min egen nettside på Evangeliekirken-arendal,no. Under webpastor skriver jeg om mangt og meget. Jeg har også tenkt å gjøre klar for kommentarer fra leserne. Da kan jo du også kommentere der…og Braut og Fuglesteg…og Godtfred Lund…

  • Jeg skriver svært lite nå for tiden om disse du nevner.
   Har ikke noe akkurat liggende om Hanvold.
   Han har egentlig felt en dom over sitt liv.

   Regner med det kommer npe om Jan Aage Torp?

   Det er minst 2 forhold med han som er interessant.

   Den ene er at selv hans beste støttespillere som Ansgar Braut og Torodd Fuglestad har vendt han ryggen.

   Den andre er rettsaken i Borgarting lagmannsrett 5. april 2017.

 9. Jan Kåre; jeg syns ikke det er så veldig interessant å engasjere meg særlig angående din trakasserings-kampanje mot ekteparet Torp.

  Dette er etter mitt syn en sak med flere sider. Det ene er at du gjennom flere år har trakassert, sjikanert og mobbet ekteparet Torp og MANGE andre flotte kristne mennesker! Det er selvsagt helt forkastelig og direkte motbydelig. Det fremstår som et slags religiøst SE OG HØR, den drittbloggen din!!

  Dessuten lyver du helt usannsynlig mye. Når du legger ut saker som innbefatter løgner om meg, gir du meg sjelden anledning til å poste kommentarer. Da er det ikke så enkelt å engasjere seg.
  Du har påstått følgende ting om meg som er usant:
  1. Jeg har ikke sendt et eneste brev, verken som Jens B Jenssen eller andre.
  2. Jeg har ikke skrevet mail til din kones arbeidsgiver
  3. Jeg har ikke skrevet til din kone, på hennes private mail.
  4. Det er ikke jeg som har sendt deg innkalling til Lovisenberg sykehus
  5. Det er slett ikke riktig at jeg skriver med 40-50 nicks
  6. Det er ikke jeg som har opprettet Smyrna Oslos hjemmeside
  7. Jeg har aldri drøftet deg eller himmelske blogg med Pastor Torp. Som tidligere
  nevnt mange ganger, har jeg sendt en mail til ham, og fått et svar, men dette
  handlet ikke om deg, men om helt andre ting. Det er derfor en løgn å hevde at
  jeg er en lakei eller puddel for Torp, og at vi står i ledtog.
  8. Jeg har ikke tatt initiativ til noe gruppesøksmål mot deg, slik du påstår-

  Jeg forventer at du fremlegger bevis for disse forholdene, eller at du legger ut en beklagelse på bloggen din.

  Hvorfor jeg ikke støtter Torp lenger spør du? Torp sto opp mot deg og tok et oppgjør med din ufyselige og skammelige blogg, og jeg fant det fornuftig å stille meg bak dette, for å få stanse deg fra å bedrive en virksomhet som ikke bare sprer møkk om flotte kristne mennesker, men setter hele kristenheten i vanry!

  Når det er sagt, så har Torp gjort en del ting som gjør at jeg har problemer med å gi særlig støtte til ham.
  1. Han har ført et naivt og ensidig korstog mot barnevernet
  2. Han har brukt Ellel Ministries som et alibi for å bedrive “Deliverance ministry”
  i sin menighet. Sannheten er at personer i Ellel har gått i egen kraft, på tvers
  av retningslinjer fra Ellel International, og drevet opplæring i Oslokirken. Disse
  personene fikk, meget berettiget korreks etterpå, men på tross av dette
  benytter Torp dem som et “alibi” for denne praksisen. Det er falskt av Torp!
  3. Han tok et oppgjør med sin egen sønn i beste sendetid på NRK. Dette er ting
  som hører til i den private sfære.

  Som du forstår så har jeg ikke så mye til overs for noen av dere, og kommer ikke til å engasjere meg noe mer
  Jeg gidder heller ikke bry meg mer om du skriver aldri så mye løgner om meg. Men, dersom jeg skrev under eget navn, ville jeg for lengst ha politianmeldt deg for falske anmeldelser, dokumentforfalskning og injurier.

  Et riktig godt nytt år til deg og din vakre hustru. Måtte det nye året føre til at du omvender deg, og legger ned din ufyselige nettside.

  • Skal si du er lettfeldig med sannheten. Torps menighet hadde besøk av representanter fra Ellel Ministries og disse er vel litt fugl og fisk alt etter hvem man besøker. Jeg vil si at Ellel i Ungarn er Ellel Ministries enten du liker det eller ikke.

 10. Jan Kåre; Jeg konstaterer at du ikke forsvarer alle de konktete løgnene du har fremsatt om meg, og det er en god begynnelse. Nå venter jeg bare på at du formelt ber om unnskyldning.

  Når det gjelder Torp så klarer jeg, i motsetning til deg å ha to tanker i hodet på en gang;
  1. Han har blitt forfulgt, trakkasert og mobbet av deg gjennom flere år.
  2. Han har på flere områder oppført seg naivt, utedelig og tåpelig.

  Beklagelse imøteses innen kl 24, da mitt nyttårsforsett er å begrave Ansgar ved årsskiftet.

 11. Ja, At du og Torodd har skrevet sikkert 30.000 hatmeldinger imot meg de siste 4 årene stort sett på vegne av Jan Aage Torp.

  Mengden av stoff imot deg og Torodd Fuglesteg er overveldende. Den dagen poltiet våkner opp, så står di og Torodd Fuglesteg for mange år i fengsel!

  Se her, dette skrev Jan Aage Torp til dere, for å oppmuntre dere:

  21/11/2016, kl. 22:04 sa Jan Kåre Christensen:

  Torodd, bare dette forteller at du er en del av den onde treenigheten, du, Braut og Torp.
  Jan-Aage Torp on 20/10/2014 at 16:02 said:

  Når denne saken med JKC har nådd sin nødvendige slutt, Kjell Andersen, da tror jeg du med visdom er i stand til å modere nødvendige ordskifter om vanskelige temaer som skilsmisse og gjengifte. Jeg skal gjerne bidra så godt jeg klarer, bare jeg slipper å moderere selv

  Ellers er det interessant med Braut, Fuglesteg m.fl. som engasjerer seg tøft og nødvendig i forhold til en blogg som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom.

  Den bør stenges, kort og godt.

  https://web.archive.org/web/20141020225014/https://www.sokelys.com/?p=6252#comments

  Og det er påfallende av Torp aldri advarer imot disse nettrolene, men oppmuntrer dem til å fortsette kampen imot meg og den Himmelske blogg for å få den stengt! Dette har jeg dokumentert og sendt til politiet, men dessverre, de står helt med narresisten og den falske apostel Jan Aage Torps kamp imot meg og den Himmelske blogg der sverting av min familie er et ledd i den kampen! Noe som er tusen ganger verre enn alt det andre til sammen!

  http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1378-her-er-de-10000-hatmeldigner.html

  http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1728-torodd-fuglesteg-nsket-at-jeg.html

  http://blog.janchristensen.net/2016/12/nr-1779-han-anmeldt-et-nytt-forhold-med.html

  http://blog.janchristensen.net/2016/12/nr-1785-jan-aage-torp-destruktive.html

  http://blog.janchristensen.net/2016/12/nr-1786-jeg-kan-ikke-for-at-jan-aage.html

 12. Jeg ser i avisen Dagen i dag, at den mildt sagt kontroversiellel figuren Paula Whyte er Trumps åndelige veileder. Det har visst Kjell “glemt” å skrive om?

  • Jeg har omtalt disse karismatiske bønnemøtene med Trump og ymse velstandsforkynnere tidligere. Jeg tror likevel at Donald Trump er en langt mer skikkelig og oppriktig person enn Hillary Clinton.
   Vi bør regne med at det vil komme en etterforskning av Clinton og korrupsjonen etterhvert. Jeg har fint lite til overs for Paula Whites teologi, men jeg merker meg at det er Franklin Graham som skal stå for forbønnshandlingen for Donald Trump den 20 januar. Gledelig, for jeg antar vi da får en kristen bønn, for når Rick Warren ba for Obama, var det en interreligiøs bønn.

Det er stengt for kommentarer.