Minst sju drept og mange skadd i skyting i et menighetslokale til Jehovas vitner i Hamburg -gjerningsmannen kan være blant de døde

Minst sju mennesker skal være drept og 24 skal være skadd i en skyteepisode i et menighetslokale til Jehovas Vitner i distriktet Alsterdorf nord i byen Hamburg. Det pågår sent torsdag kveld en stor politiaksjon og redningsoperasjon for å redde skadede mennesker. Gjerningsmennene er ikke pågrepet og store politistyrker leter nå etter gjerningspersoner. Videoer delt på Twitter viser politi på vei til angrepsstedet og i en annen video kan man høre flere skudd som avfyres og folk som roper.

Skytingen skal ha skjedd inne i lokalet til Jehovas Vitner. Politiet i Hamburg bekrefter via Twitter at det pågår en stor politiinnsats akkurat nå, og har også sendt ut en PLIVO-varsling (PLIVO står for «pågående livstruende vold») til innbyggerne i byen. I følge nyhetssendinger er gjerningsmannen blant de sju som er døde. Han skal ha vært et tidligere medlem av den religiøse organisasjonen.

 

7 tanker om “Minst sju drept og mange skadd i skyting i et menighetslokale til Jehovas vitner i Hamburg -gjerningsmannen kan være blant de døde

 1. De antar at gjerningspersonen er blant de omkomne. Mao. At personen har skutt seg selv.

  Personen er med ganske stor sikkerhet et nåværende, eller tidligere medlem av Jehovas vitner, (eller ihvertfall noen i nær befatning med dem.)

  • Så trist.

   Uansett hvem og hva og hvorfor, handler dette verken om demoner, Lebesbymannen, Valdresprofetien eller skjøgevin før Armageddon. Personlige tragedier og desperate handlinger kan ramme alle slags folk.

   Gjetter på at utløsende årsak er en kombinasjon av personlige forhold og usunne miljøer.

   Viktig at samfunnet forebygger med saklig informasjon, trygge ordninger og strenge våpenlover. Jeg heier på en sekulær velferdsstat.

   2
   2
  • Det er SÅ viktig at du nevner akkurat det om demoner her inne. For slikt skjer dessverre når noen har fått nok. Nok smerte, nok trakassering, nok utestengelse, nok vold, nok mobbing, nok ignorering, nok voldtekter m.m.
   Mennesker finnes i hopetall av de som har lyst til å ønske noen døde, uten at det er en demon i dem.

   Leste nettopp at det var som vi tenkte.
   En tidligere JV.

   Det finnes nok folk her inne som allerede mener han hadde en demon i seg.

  • Så i dag at det var et tidligere medlem. Kanskje blitt dårlig behandlet eller skydd av resten?
   Jeg fikk ikke fulgt opp noe etter klokken 24 da strømmen ble tatt ned her i natt.

  • Du har antagelig rett. Dessverre.

   Noen mennesker har sin misjon hele eller halve livet å heve seg over andre på sine svært så utspekulerte ufyselige måter. (Hvorfor så lite snakk om at kanskje det er DEM som er fulle av demoner?)

   De får sin straff -de også.

   Saken er bare så trist. Det finnes SÅ mange av dem som er ute av JV, Samfundet og andre som er påført enorm smerte. (skulle så inderlig
   ingen ble drept, men det overrasker meg ikke at det skjer)

 2. Det er trist og tungt for de som har mistet sine, men de døde lir jo ingen nød, ifølge Jv,
  er det det ikke liv etter døden, «er du dø, så er du dø» unntatt 144000?

Det er stengt for kommentarer.