Mihael Snyder: Vi befinner oss i de siste dager med et normalt liv slik vi er vant med

Livet slik vi er vant med er nå i ferd med å gå mot sine ende. Bare de siste få årene har michael-snyder-2dagliglivet blitt radikalt forandret blant menneskene på vestlige halvklode. Forandringene har vært enorme både åndelig, menneskelig, sosialt og ikke minst teknologisk. “Jeg tror vi nå opplever de siste dager med normalt liv i Amerika. Måten tingene blir gjort på vil bli dramatisk endret, og det vil skje dramatiske ting som kommer til å påvirke hverdagslivet dramatisk,” sier Michael Snyder. Også innenfor den kristne kirke blåser nå forandringens vinder.

Selv respektable pastorer har adoptert den nye endetidsdoktrinen som har feid inn over kristenheten, den såkalte “herske doktrinen” som er en ny religiøs tenkning, som i korthet går ut på at tingene vil bli bedre og bedre og bedre, og at kirken vil ta over stadig mer og mer av samfunnet, inntil Guds rike hersker over alle ting, slik at vi fredfullt ønsker Jesus velkommen tilbake, og innta sin rette posisjon,” sier Mihael Snyder i en samtale med Jim og Lori Bakker. “Mine og dine tanker om tingene, høres for dem ut som dumskap, -og denne ideen ser ut til å bre seg som en skogbrann ute av kontroll i visse karismatiske miljøer,” forklarer Snyder i videoen under.  -“Kingdom Now” tankegangen eller herskeideologen er ikke en klassisk kristen lære som har noen historiske røtter til bibelsk kristendom -men ideen syntes å bli fremmet av deler av den karismatiske bevegelsen. “Det ser ut til at mange kristne, spesielt her i Amerika ser ut til å skyve fra seg at vanskelige tider kommer. De sier er Gud er god hele tiden -noe som er sant, men skyver dermed fra seg tanken om at Gud er en Gud som utfører dom,” sier Snyder videre.

https://www.youtube.com/watch?v=bmWJevcc-Pw

En som ikke deler tankegods med denne type “hersketeologi” er Jonathan Cahn hvis budskap er det stikk motsatte av hva Kingdom Now ideologiens menn og kvinner står for. USA som har vært verdens ledende nasjon har gjennom lovverket jaget Gud ut av skole, lovverk og ekteskapet. På bare få år har USA blitt en frafallen nasjon som ofrer sine barn for Baal, som overprøver Guds forordninger om ekteskapet og skitnet til regnbuen som opprinnelig var et bevis på en pakt mellom Gud og Noah. Hvem har gitt USAs regjering, høyesterett og presidenten autoritet til å overprøve den allmektige Gud?