Metodist-kirken melder overgang fra Jesu Kristi kirke til apostat-kirkene

Metodistkirken i Norge beklager i en uttalelse «de fordømmende holdningene og handlingene som har påført LHBT-personer krenkelser, skade og lidelse». Metodistkirken i Norge vedtok på årskonferansen i november å gi en beklagelse til LHBT-personer, skriver NTB. Metodistkirken i Norge innrømmer og beklager de fordømmende holdningene og handlingene som har påført LHBT+-personer krenkelser, skade og lidelse i stedet for verdighet. Dette er i strid med evangeliet om Guds ubetingede nåde og kjærlighet. Hvert menneske er skapt i Guds bilde og elsket av Gud», heter det videre fra årskonferansen til det apostate kirkesamfunnet som nå plasserer seg på listen over frafalne kirkesamfunn

Dermed har religionssamfunnet som lenge har vært et døende trossamfunn gått svært langt i å beklage hva Bibelen sier om homofili. Leder i Metodistkirkens hovedstyre, Audun Westad, er stolt over uttalelsen. – Jeg er stolt av årskonferansen som tar et slikt oppgjør med sin egen historie og som da tør å si at vi som kirke ikke har opptrådt godt nok, og i noen tilfeller også opptrådt sårende, sier han. “Så metodistene slutter seg til de såkalt kristne som beklager bibelen?;” skriver en av dem som har kommentert saken gjengitt av nettsiden Resett. Metodistkirken i Norge har i det senere år opplevd jevn nedgang, og har i dag 10 000 medlemmer i Norge. Det er ventet at den nedadgående trenden vil fortsette og at man til neste år vil ha et firesifret medlemstall.

Facebook Comments

1 tanke om “Metodist-kirken melder overgang fra Jesu Kristi kirke til apostat-kirkene

 1. Another one bites the dust, er nok det som er mest dekkende for religiøse kirker i disse frafallstider. Metodistkirken er som den norske kirke, en del av den store skjøge som vil bli avslørt av Den Hellige Ånd i tiden før Jesus kommer tilbake.
  Skjøgen og hennes døtre er i ferd med å samles i opprør mot Gud, og ve de medlemmer som ikke tar grep og går ut av skjøgen.
  Vi i Guds menighet har lenge stått utenfor de religiøse system med vårt budskap : Kom ut av henne mitt folk. Når et kirkesamfunn blir en del av frafallskirken, er det et must at Guds folk bryter opp og ut.
  Man kan ikke være en del av skjøgekirken og fremdeles være en Jesu Kristi etterfølger. Det er nettopp derfor Bibelen sier: “Gå ut fra henne, dere mitt folk” og grunnen til å gå ut er straffen mennesker vil få for å forbli i skjøgen

  Åp 18,4 Og jeg hørte en annen røst fra himmelen si: Gå ut fra henne, mitt folk, forat I ikke skal ha del i hennes synder, og forat I ikke skal få noget av hennes plager!

  Det å forbli i disse skjøgekirkene vil medføre først at man er medskyldige i hennes synder, og konsekvensen av å bli er å bli rammet av de samme plager som henne.
  Er du et Guds barn og ennå står i statskirken eller metodistkirken – er budskapet fra Gud dette: Bryt opp, bryt ut. Kom deg bort fra disse skjøgekirkene -flykt for ditt liv.
  Ta med deg familie og barn og røm. Bryt ut og se deg aldri tilbake.
  La de døde begrave sine døde. Forblir du tro mot skjøgen, vil skjøgen ta deg med i dommen.
  Dette er ikke en lek. Guds menighet er ikke Rema 1000. Guds menighet er et utkalt folk, et folk som er tatt ut av verden, av skjøgen -for å følge Lammet der det går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *