Mer uro i Kosovo: serbiske styrker er mobilsert

Det er ny spenning mellom Serbia og albanere over Kosovo. Styrker fra NATO skal ha angrepet en gruppe fredlige demonstranter i Svecan i det nordlige Kosovo.

2 tanker om “Mer uro i Kosovo: serbiske styrker er mobilsert

 1. NATO bruker stort sett alltid å støtte Kosovoalbanerne – eller Kroaterne – sjelden Serberne. Og Serbia som var i allianse med Russland – glemmer ikke hvordan NATO ydmyket de – og løy omtrent på alt, over krigen – det har så godt som ikke funnet massegraver. Det var faktisk OSSE som startet løgnkampanjen – da journalister fulgte en episode, der Serbisk militære/politi angrep terrorister. Det gikk raskt over – og de trakk seg ut. Så trakk OSSE seg inn – og så skjedde det mystiske ting – ingen vet hva – men dagen etter lå det plutselig en masse lik der, i en grøft – og det var ikke den typen folk som Serberne hadde stoppet og skutt mot.

  Så gjorde media resten – og kalte Serberne alt mulig – og hele Europa tror på den løgnen enda. Sannheten er at i eldre dager, under 2 verdenskrig – så var Serberne også USAs allierte – mens Kroaterne, som var nazivennlige, helt opp til mot 2000 tallet – og Kosovealbanerne med hjelp fra el-Husseini, Arafats mentor – forsøkte å drepte og å utrydde Serbere, jøder og Sigøynere.

  Jeg tviler på at Serberne ble onde, men jeg er skeptisk til de 2 andre, som har massakrert Serbere under krigen (det var da Kroaterne), og noen år før krigen i 1999 – men jeg vet at media vet om den makten de har – til å få folk til å tro hva som er godt og ondt, når det oftest er motsatt. De gjør det samme med Israel – løgnene er så åpenbare – også Norske medier, som er de verste i Europa, sammen med Frankrike.

  Det var løgnene om Israel på 90 tallet, som fikk vekt meg opp, og se hva media egentlig var. Jeg tenkte – når de lyver daglig på Israel – hva annet lyver de da på?

 2. Dette klippet viser lokalt politi, IKKE KFOR styrker hvis uniformer ser helt annerledes ut, som selv enhver amatør burdte kunne legge merke til.

  Men igjen og igjen bryr Søkelys seg om narrativet og sensasjoner, ikke sannheten.

  Akkurat som den åpenbare løgnen og helt åpenbare falske videoen om Lindsey Graham dere nylig publiserte.

Det er stengt for kommentarer.