Er dette gudstjeneste? Er virkelig dette hva Gud har i tankene for sin hellige menighet?

En tankevekkende video om amerikansk og sekulær kristendom anno 2023

2 tanker om “Er dette gudstjeneste? Er virkelig dette hva Gud har i tankene for sin hellige menighet?

 1. En viktig video – og det er mye lignende ting her til lands, selv om det ikke alltid er så mye show. Det viktigste ved troen, er å saumfare sitt eget hjerte – fremfor å forsøke å finne feil på alle andre tjenester. Jesus sa det så enkelt:

  3 Hvorfor ser du flisen i din brors øye, men bjelken i ditt eget øye blir du ikke var?
  4 Eller hvordan kan du si til din bror: La meg trekke flisen ut av øyet ditt! og se, det er en bjelke i ditt eget øye?
  5 Du hykler! Dra først bjelken ut av ditt eget øye! Så kan du se å dra flisen ut av din brors øye.
  Matt 7:3-5

  Når vi så har gjort opp med vårt eget hjerte, og lar Ånden få strømme igjennom våre liv – så kan vi også hjelpe andre – vel og merke, om det finnes noen som søker Herren med hele seg – når ingen andre ser dem. Har du ikke hunger etter Jesus og Hans Ord – så be – og søker Gud – helt til du får det. Det er helt grunnleggende – for å være klar når Herren kommer på skyen – for å hente oss.

 2. Ha ha! “Er det dette Gud har i tankene?” For et spørsmål! 😜

  En eller flere guddommer kan selvsagt teoretisk sett ha eksistert i det skjulte. Men i virkelighetens verden er det hittil ingen bevis eller belegg for verken Jehova, Shiva, Odin eller Zevs.

  Når noen i fullt alvor lurer på hva en mytologisk fabelskikkelse eller en ørkenånd fra jernalderen tenker om vår tid, kan vi ikke annet enn å smile.

  Ha en god dag!

  Viktigere enn dette: Måtte Russlands sadistiske terrorkrig og Afrikas religiøse dødsstraffer mot annerledeshet stoppe. Nå.

Det er stengt for kommentarer.