Mer enn 270 raketter avfyrt mot Israel så langt onsdag -flere skadd som følge av angrepene -Netanyahu truer med opptrapping

Foto: Twitter  Hananya Naftali

Palestinske terrorister fortsetter angrepene mot Israel onsdag. Så langt skal mer enn 350 raketter være avfyrt mot mål i Israel og IDF svarer med å angripe Gazastripen. Antallet er nå korrigert ned til rundt 270, melder Times Of Israel. I følge palestinske kilder skal fire mennesker være drept i israelske angrep onsdag. Noe som bringer antallet døde palestinere opp til 19 de siste 36 timene. De to siste dødsfall skjedde da israelske styrker angrep byen Rafah på Gazastripen. Tallet på raketter avfyrt inn i Israel vokser og vokser og befolkningen tilbringer nå tiden i bomberom og kjellere i frykt for å bli drept eller skadd av en rakett som eksploderer. Statsminister Netanyahu truer med å trappe opp og har kalt inn sikkerhetskabinettet til drøftninger.

Hananya Naftali som nylig var i Norge hvor han deltok i Oslo Symposium skriver på Twitter at Tel Aviv er under angrep av palestinske raketter. “BREAKING: Tel Aviv comes under rocket attack from Gaza.Over 90 rockets were launched in the last minutes. Iron Dome has been intercepting many of the rockets. Pray for Israel. 🇮🇱,” twitret Hananya Naftali for en time siden. Nå er tallet på raketter over ett hundre og vil fortsette og øke,” skrev Søkelys for kort tid siden. Nå er tallet på raketter skutt mot Israel økt til mer enn 350, melder Times Of Israel. Den israelske statsministeren Benyamin Netanyahu truer med å trappe opp angrepene på Gaza. I følge israelske kilder vurderer nå Israel og kalle opp reservister til tjeneste. I norske religiøse medier som “Norge i Dag” og Dagen er det intet å lese om den dramatiske utviklingen mellom Israel og Gaza de siste timer. Norge i Dag omtalte riktignok gårsdagens israelske militærangrep mot islamsk hellig krig, men har ikke fått med seg at minst 270 raketter er skutt Israel i dag. Vårt Land har i ettermiddag en notis om angrepene. I de store norske mediene har den pågående og brennhete situasjonen mellom Israel og palestinere ikke høstet de store overskrifter. Søkelys står med Israel i denne situasjonen i bønn for befolkningen.

5 tanker om “Mer enn 270 raketter avfyrt mot Israel så langt onsdag -flere skadd som følge av angrepene -Netanyahu truer med opptrapping

  • Jeg kunne ikke se noe om rakett-angrepene verken i Dagen eller Idag. Men de hadde en sak fra i går ser jeg. Det var om gårsdagens israelske angrep på islamsk hellig krig.

  • Kjell følger mer med på visse ting enn Norge i Dag.

   Jeg har reagert utallige ganger på NiD når de er helt fraværende -og også ganger da de burde tie helt stille (mener jeg)

   Si unnskyld til en viss en burde de også gjort. Men leserne godtar stygt snakk og uoppgjorte ting. (Alt er så flott at…🙈😢)

   Jeg tenker det er absolutt ikke en avis for alle kristne. Kun for spesielle -som ikke VIL se mer. De er svært tro mot NID og ledelsen, De ligner Visjon Norges partnere. Jeg synes litt synd på dem.

   Det er også svært mye mas om denne avisen på visjon Norge. Skryt og glorifisering av personer. Ikke-kristne tenker jo; «Hva er greia liksom?»
   «Det var da svært så voldsomt🤔…»

   Det er en avis. Haloo…

   Visjon Norge skryter også stadig om programinnhold sitt, at «VI slipper ALLE til vi!»

   Javel? Så slipp til Dagen/Vårt Land og andre også da.

   Det blir bare litt trist…synes jeg.

  • Norge i Dag er litt for positiv til Visjon Norge. De fokuserer veldig mye på Torp og det kjedelige programmet “i hovedstaden”
   Jeg ser sjeldent på Visjon Norge.
   Og Norge i Dag er sene med å oppdatere når noe skjer.

  • Ser Rita Åsen avogtil, (er det det hun heter?)
   Flink dame. Bena på jorda. God som gull.

   Han du nevnte er nifste greier…

Det er stengt for kommentarer.