Mens Creflo Dollar krever jetfly til en halv milliard, er Franklin Graham glad for en DC-9 fra 1969

Creflo Dollar krever det beste -mens Franklin Grahams organisasjon tar i bruk en 46 graham-flyår gammel DC-9 berget fra en fly-kirkegård i Mexico

Tros og velstandsforkynner Creflo Dollar som søndag gikk knallhardt ut mot dem som kritiserte ham for å be om penger til en Gulfstream G650 til mer enn 500 millioner kroner er åpenbart ikke det eksemplet Franklin Graham og hans organisasjon Samaritan’s Purse strekker seg etter. Torsdag kunne Franklin Graham som er sønn til den legendariske forkynneren Billy Graham glad fortelle sine følgere på Facebook at de nå har berget en 46 år gammel DC-9 fra  fra en fly-kirkegård i Mexico. Flyet som ble produsert i 1969 har over 100 000 timer i luften og tilfredsstiller nok neppe Creflo Dollars drømmer om å fly bedre enn de kongelige.

“Den gamle arbeidshesten av et fly vil bli satt inn for å fly inn nødhjelp og Samaritan’s Purse’s stab til forskjellige kriserammede områder rundt i verden,” skriver Franklin Graham på sin side på Facebook. Den modige og frittalende amerikanske predikanten som i det siste har skreket opp på vegne av kristne som blir forfulgt av det ekstreme islam dollar-creflo-pimpser åpenbart av en annen ånd enn den grådige Creflo Dollar. Også blant dem som har kommentert Franklin Grahams post på Facebook har ulikhetene mellom Graham’s virksomhet og Creflo Dollars grådige drømmer om et luksuriøst jetfly blitt kommentert: “Dette er forvaltning, noe jeg dessverre ikke kan si om Creflo Dollar og hans 65 millioner dollars jetfly,” skriver Amy Culpepper Powell som får følge av flere. En rekke kristenledere, også i den karismatiske bevegelsen har vært kritisk til Creflo Dollar’s ønsker om å skaffe seg en  Gulfstream G650 som er et av de dyreste jetfly som er å oppdrive. Dollar gikk først ut å oppfordret sine partnere til å spytte inn 300 dollar hver slik at han kunne skaffe seg et slikt luksusjetfly. Imidlertid var det mange som reagerte på hans trygling om penger til et slikt leketøy, så han fjernet videoen hvor det ble bedt om penger. Søndag gikk Dollar i strupen på dem som kritiserte hans drøm om det dyre jetflyet og sa det var djevelen som  aggressivt forsøker å diskreditere hans stemme.

3 tanker om “Mens Creflo Dollar krever jetfly til en halv milliard, er Franklin Graham glad for en DC-9 fra 1969

  1. Franklin Graham har jeg sansen for, en modig Guds mann som Herren har reist opp i denne mørke tid. Han viser de sanne åndens frukter og jeg lytter mye til hans forkynnelse. Når det gjelder denne Dollar er han en falsk profet som lyver, svindler og bedrar, en Mammondyrker som elsker makt, berømmelse og velstand. En skamløs falsk profet som Guds folk må rømme fra.

    • Jeg deler ditt standpunkt her Bjørg. Franklin er modig, taler ut mot den politisk korrekte elite og representerer ikke framgangsteologi og gjør en viktig jobb i Guds rike.Dollar derimot, jeg finner knapt ord.. Slike som Creflo representerer en grådighetskultur som ikke preger den sanne Jesu Kristi kirke.

  2. Trist at folk ikke har vett og forstand til å se det innlysende, nemlig at denne Dollar er en syk og narsissistisk person uten skrupler. Stans pengestrømmen og pressedekningen, og han ville sitte i mørket og skrike for seg selv uten å bli hørt.

Det er stengt for kommentarer.