Mens amerikanerne vurderer å sende våpen trapper separatistene og russerne opp krigen i Ukraina

Russlands invasjon av Ukraina blir tema på NATO møtet torsdag, polakkene frykter for den russiske bjørn

ukraine-war

“Den russiske militæraksjonen i Ukraina forteller med all tydelighet at Russland nå er tilbake som en farlig militærmakt som utgjør en trussel ikke bare mot Ukraina, men også mot Latvia, Estland, Litauen og andre land som ligger innenfor det russiske interesseområde,” sier en polsk analytiker. Polakkene er nå mer bekymret for sin egen suverenitet enn på noe annet tidspunkt i løpet av de siste 20 årene. I en ny meningsmåling sier 80 prosent at Russland er den største trusselen mot rikets sikkerhet. Den pågående konflikten mellom Russland og Ukraina som krever stadige flere dødsofre er i ferd med å tvinge frem en ny Ukraina policy i Washington.

Det blir stadig mer og mer aktuelt for USA og begynne våpenleveranser til den ukrainske hæren slik at de er bedre rustet til å stå i mot alliansen av russere og separatister som har trappet opp krigen mot Kiev. Etter at de russiske styrkene og separatistene gang på gang har brutt den inngåtte våpenhvilen er fredshåpet i Ukraina i realiteten skutt i stykker. Derfor tvinger det seg nå frem et nødvendig policy skifte i Washington. De økonomiske sanksjonene mot Russland har på langt nær vært tøffe nok til stagge den blodige russiske presidenten ekspansjons politikk. Under Vladimir Putin`s ledelse har Russland tatt flere steg i feil retning og fremstår nå mer og mer som et diktatur hvis målsetting er å gjenopprette tapte tiders stolthet. I 2008 satte Russland i gang en krig mot det vesle Georgia som angivelig hadde provosert Putin da  georgiske styrker inn i Sør-Ossetia – som krevde selvstendighet fra Georgia. Den russiske ekspansjonspolitikken fortsatte bare dager etter at OL i Sotsji var over, -og på tross av Putins forsikringer til Angela Merkel om det motsatte -med en russisk invasjon av Krim som tilhørte Ukraina. Siden har området vært preget av krig og uro og hittil har mer enn 5200 mennesker blitt drept som følge av den russiske intervensjonen til fordel for separatistene. En absolutt topp ble nådd da separatister med støtte av Russland skjøt ned et malaysisk passasjerfly over det østlige Ukraina den 17 juli 2014. Hele 298 mennesker ble drept i nedskytingen som må tilskrives Russland.

Siste nytt: Neville Chamerlain X 2 til Moskva for å snakke fred Russlands mektige leder.

Tysklands lettlurte statsminister Angela Merkel og den franske François Hollande reiser i dag til Moskva for å forsøke å fremforhandle en fredsløsning for Ukraina. De to statsledere vil møte Russlands mektige president og håpet er å kunne komme tilbake med budskapet “Fred i vår tid”. Det er frykt for at konflikten som ble utløst av Moskva som søker mer Lebensraum skal utvikle seg til en mer omfattende krig som gjør at de to feige Europeiske ledere drar til Moskva. Verken EU, NATO eller USAs Neville Chamberlain er interessert i å stanse den russiske ekspansjonspolitikken i Øst

https://www.youtube.com/watch?v=bw3B8mxt6yE#t=14

Bør sende avanserte våpen til Ukraina

General Philip M. Breedlove som er NATOs militære øverstkommanderende sier han støtter ideen om å forsyne den ukrainske regjeringshæren med våpen, skriver avisen New York Times. Tanken om våpenstøtte er også i ferd med å vinne terreng i Pentagon og Det hvite hus, hevder avisen. Samtidig sier de russisk kontrollerte separatistene at de planlegger betydelig opptrapping og vil mobilisere ytterligere 100 000 mann til krigen. Den russisk kontrollerte konflikten mellom Ukraina og russisk kontrollerte separatister har gått fra ille til verre de siste ukene. Den inngåtte våpenhvilen har forlengst kollapset og det østlige Ukraina pågår det nå knallharde kamper mellom ukrainske regjeringssoldater og russiske styrker som kjemper sammen med separatistene i den blodige krigen som bare de siste tre dager har krevd innpå 100 dødsofre. Ifølge New York Times kilder har president Barack Obama ennå ikke fattet en endelig beslutning om å sende våpen til Ukraina, men utenriksminister John Kerry er åpen for å diskutere dette når han reiser til Kiev torsdag, opplyser USAs forsvarssjef Martin Dempsey.

Nødvendig med tøffere sanksjoner mot Russland og våpenstøtte til Ukraina

putin-angryEU og USAs halvhjertede sanksjoner mot Russland har så langt ikke gjort inntrykk på den russiske diktator. I følge de siste meldinger fra Ukraina er Russland og de Moskva kontrollerte separatistene i ferd med å gjennomføre en offensiv mens EU virker ute av stand til å få på plass tøffere sanksjoner mot den russiske bjørn som nå har reist seg opp for å ete meget kjøtt som profetordet sier. Kan hende nettopp det er derfor at de baltiske land frykter for sin mektige nabo i øst. Både i Latvia, Polen og de andre baltiske land hersker det reell frykt for hva Putin kan ha i tankene. Under Putin`s ledelse har Russland rustet betydelig opp og denne opprustningen vil fortsette i årene som kommer. Mens det daglig drepes sivile ukrainere i den blodige konflikten er naive europeiske politikere for feige til å gi Ukraina annet enn ord og tom moralsk støtte. Etter den siste russiske opptrappingen drøftet EU før helgen nye sanksjoner mot Russland men klarte ikke annet enn å bli enige om å forlenge de nåværende sanksjonene som ikke gjør inntrykk på en selvbevist russisk leder.

 En konflikt som utløser endetidsspekulasjoner

Russlands posisjon i det bibelske endetidsbildet kan man i følge mange profetigranskere finne hos profeten Esekiel i form av skikkelsen Gog i Magogs land. Er dette som nå skjer i Øst preludiet til det de hendelser bibelen forteller skal finne sted i disse siste dager? Mest sannsynlig er svaret JA på dette og skal vi tro det profetiske ord vil Russland komme til å spille en avgjørende rolle i endetidens store puslespill. Videoen nedenfor forteller om en rekke spådommer som er fremsatt, blant annet en tyrkisk invasjon av Hellas, en dødelig tredje verdenskrig som er nært forestående, en tredje verdenskrig vil i følge en spådom begynne i mars 2014 under de olympiske leker i Sotsji, fem dager etter at OL var slutt. Tja…

https://www.youtube.com/watch?v=X7y8NyW9CoQ

3 tanker om “Mens amerikanerne vurderer å sende våpen trapper separatistene og russerne opp krigen i Ukraina

  1. Enig i at det er en svært skummel situasjon. Vi får håpe at neste president i USA blir mer Israelvennlig. Langesæter, det er ingen mulighet for at det kan bli Bush. Du bør forlate den tanken.
    Bibelen gir oss mange biter i endetidens puslespill, men så langt har vi ikke klart å sette dem helt riktig sammen, for tiden er ennå ikke inne til at vi kan få frem hele bildet. Hittil har det blitt synsing og spekulasjoner, men jeg tror at vi fram i tid vil få vite mer om endetidens drama.

    • Det kan bli Bush Anna Serine.. Jeb Bush. Det er lite trolig at George Bush vil president igjen.

    • Jeg tviler sterkt på at USA vil gå til krig mot Israel eller at antikrist kommer fra USA. Foreløpig vet vi ikke hvem antikrist er, men en mulighet er at han er muslim.

Det er stengt for kommentarer.