Mennesker finner veien ut homofili og annen kjønnsforvirring

BønnMange mennesker hevder seg å ha vært homofile, lesbiske eller transpersoner med forvirret kjønn-identitet har funnet veien ut av mørke. Vi lever nå i en tid der den norske kirke er i ferd med å ville velsigne all slags forvirring og all slags synd og som også sier seg villig til å tilby slike Guds velsignelse. Samtidig som kirken svikter Gud for å tekkes folket og villig aksepterer synd og urett finnes det nå mennesker som forteller at de i Jesus ble satt fri fra forvridd seksuell lyst og som gjennom frelsen og troen på Jesus fikk erfare underet at Gud endret deres  kjønnsidentitet og som bruker You Tube til å fortelle at Jesus snudde opp ned på livet. “Det er håp for alle og Jesus kan frelse og helbrede homoseksuelle, lesbiske og transpersoner,” sier Skjold-Hansen i en epost til hedninger som rasende skjeller han ut. Samtidig sier Hansen at han også har fått henvendelser fra søkende som har reagert positivt på kommunikasjonen på epost etter at saken ble kjent. Sjekk vitnesbyrdene fra dem som er satt fri fra homofili

Denne mannen var homofil men fant Jesus å ble fri.

Denne mannen var homofil, men ble fri og er nå gift med en kvinne

I Used to be a Lesbian | Audra Austin

Pastor Paul Begleys introduserer sitt live intervju med en tidligere transperson

Som bibeltroende kristne tror vi på allmaktens Gud. Den Gud som skapte himmel og jord og som opprettholder alt liv har også makt til å forandre livene og følelsene til mennesker som er kjønnsforvirret. Homofile kan finne frihet og frelse og utfrielse i Jesus og det samme kan lesbiske og såkalte transpersoner. Bibelen forteller at vi har en mektig Gud, en Gud som har all makt i himmel og på jord, og for ham er det null problem å forvandle et menneskes liv som kommer til ham.

Facebook Comments

29 tanker om “Mennesker finner veien ut homofili og annen kjønnsforvirring

 1. Jeg har mer tro på at disse får god støtte hos hedningesamfunnet, og hos humanetisk forbund og den godhjertede vennen min, Levi Fragell.
  Det er sannhetten.
  Har komet til at jeg har mer tro for hedningene enn de såkalte “kristne”, etter å ha sett herjingene til firer banden ++++++

  • Jan Kåre: ditt siste innlegg er et samrøre av tvangstanker, pranoide forestillinger, antakelser og løgn.
   Jeg skrev en personlig mail til Benestad, IKKE til dagbladet. Benestad har offentliggjort mailen!

   På vegne av A Braut tar jeg avstand fra alle dine påstander om ham. De er uten substans og fullstendig grunnløse.

  • Du la inn et innlegg som du senere slettet, Jan K. Der skrev du at du støttet Skjold-Hansen og at det var riktig å sende mail til Benestad.

 2. Jeg har selv hørt flere slike vitnesbyrd, og husker spesielt en mann i 50 års alderen, som gikk på talerstolen under et møte og fortalte at han hadde levd i 12 år i et homofilt samboerskap, også preget av alkoholmisbruk.
  Han hadde ikke hatt det godt, la seg en kveld på kne og ropte til Herren om hjelp.
  Der og da tok han i mot Jesus, ble helbredet fra homofilien og misbruket. Han er nå gift og har 3 barn, og er evig takknemlig for ay Jesus satte ham fri, og gav ham et godt liv.
  Det var virkelig et sterkt og gripende vitnesbyrd!

 3. Det er underlig aa vere vitne til all denne meget store interessen som her vises ovenfor andre sine seksuelle aktiviteter og hvor lite interesse det vises ovenfor misjonering.

  I psykiatrien omtales dette som pirring og som gjenspeiling av ens egen interesse og legninger. Noe som har blitt bevist i USA der den ene etter den andre predikanten har blitt avslort som kunder hos callboys og andre prostituerte som tilbyr tjenester de i offentlighet advarer mot. Empiri er en fin ting….

  Som av-og-til Hawaii skjorte og shorts brukende heterofil med interesse for kvinner og som er trygg paa dette og ikke anser meg som aa vere kjonnsforvirret, mener jeg at det er viktigere aa misjonere enn aa vere oppslukt i seksuelle handlinger og legninger.

  Dessuten sa Jesus at man skal elske sine neste. Jesus snakket ogsaa om toleranse. Men nu er Jesus hos mange kun en perifer skikkelse innen kristendommen.

 4. Btw. Nu har forskningen vist at det som legges frem av Sokelys i deres innlegg er bare tull og toys. Men la ikke fakta komme i veien for nok en traad om s*x. Er det noe som interesserer mest, saa er det s*x.

  • Vel Torodd, disse videoklippene ble sendt til meg fra Skjold Hansen i går og etter en samlet vurdering besluttet jeg å legge dem ut som vitnesbyrd om hva disse forteller at Kristus har gjort for dem. Jeg merker meg at du og Skjold-Hansen syntes å være om hvorvidt Gud kan helbrede mennesker med forvridd kjønns-identitet. Selvfølgelig liker selvfølgelig ikke homobevegelse og hedningesamfunnet dette, men Søkelys deler Skjold Hansens syn på at alt er mulig for Gud. Det mest interessante er dog det faktum at JKC også her faller ned på feil side.
   Faktum i saken er at Skjold Hansen leste artikkelen i Dagbladet om Benestad-Pirelli og hisset seg opp, sende deretter en epost til denne “hen” personen som delte denne eposten med sine venner i hedningesamfunnet.
   Jeg fant saken så interessant at jeg bestemte meg for å lage en artikkel om Skjold-Hansens epost og jeg delte forsåvidt synspunktene i mailen.
   Så begynte det å deise ned eposter i Skjold-Hansens postkasse og etterhvert fant Skjold Hansen ut at hans brev til “hen” var blitt delt i en Facebookgruppe til hedningesamfunnet hvor man må være medlem av gruppen for å kunne kommentere. Så ble det en liten oppfølging av dette-som viser samrøre mellom homo-transe-bevegelsen og med en organisasjon som motarbeider Gud direkte.
   I går kveld fikk jeg tilsendt linkene til disse You Tube videoene med vitnesbyrd fra eks homofile og ekstranser osv, og lagde en egen liten sak på de. Tanken var opprinnelig å legge ut en link til den siden på hedningesamfunnets facebookside, men jeg så da at man måtte være medlem av gruppen for å kunne poste, -og dermed sendte jeg en epost til Skjold Hansen med ordene at du kan sende link til denne siden dersom du får flere hatmeldinger fra hedninger. I tillegg i denne suppen er det jo interessant at JKC nå søker støtte hos hedninger i sin kamp mot alt og alle, og som du skriver i mail, et nytt lavmål er nådd i JKC med at han henger ut dommeren med navn på sin blogg. Det er ikke normal praksis, og grenser til forakt for retten.

  • Kjell. Ytringsfriheten i Norge gjelder ogsaa deg. Om jeg kaller det du la ut som tull og toys betyr ikke dette at jeg mener at det er galt at du la det ut. Det er faktisk baade lov og helt OK at man bedriver tull og toys i et land som Norge.

   Ergo; du var i din fulle rett og det maa du fortsette med utover.

 5. Åpent brev til Jan Kåre Christensen:

  På vegne av Ansgar Braut ber jeg JKC dokumentere følgende påstander fremsatt i dag og tidligere:
  1. At han skal ha sendt et brev som Jens B Jensen
  2. At han skal stå bak Smyrna Bloggen
  3. At han skal ha sendt brev til hans kones arbeidsgiver
  4. At han skal ha sendt mail til hans kone på hennes private mailadresse
  5. At han skal ha lagt inn kommentarer med andre nicks
  6. At han og jeg er samme person.
  7. At Braut skal ha kommet med trusler. HVA har han truet med? Og på hvilken
  måte er handlingene det eventuelt trues med straffbare?

  Dersom det ikke innen utløpet av morgendagen foreligger dokumentasjon på disse forhold, bes JKC om å legge ut en sak på sin blogg, med en dementi og en uforbeholden unnskyldning til Ansgar Braut.

  PS! DERSOM DET IKKE FREMLEGGES DOKUMENTASJON(HVILKET DET IKKE VIL) OG JKC IKKE FREMLEGGER EN DEMENTI/UNNKYLDNING, VIL HAN FOR ALLE FREMSTÅ SOM EN LØGNER OG MANIPULATOR!!!

  For egen regning vil jeg tilføye at jeg opplever det som forkastelig at JKC nå også søker støtte hos hedningesamfunnet. Dette kommer altså på toppen av humanistene med Levi Fragell i spissen. Det beviser nok en gang med all mulig tydelighet, at JKC ikke er en kristen, men en satans disippel.

  PS! JEG HAR IKKE SENDT MAIL ELLER VÆRT I KONTAKT MED DAGBLADET.

  • La oss naa fastslå dette: “DET HAR GÅTT RUNDT FOR CHRISTENSEN”
   JKC kan umulig være med sin fulle fem og et bevis finner vi i hans siste blogginnlegg. Det er tydelig at JKC naa søker støtte ogsaa i alle kilder han kan finne. Han finner støtte i de kilder som passer ham.
   Vi har tidligere sett hvordan JKC for aa begrunne sitt syn maate ty til Mormons bok for aa sitere. Naa anvender han norsk hedningesamfunn for aa dokumetere noe han ikke kan dokumentere. Dagens blogg innlegg fra JKC er intet annet enn rene spekulasjoner og det burde fortelle alle at det er mye rart som rører seg i hodet til denne kolossen.
   La oss gjengi hva JKC skriver som er på nivaa med en fem aaring:

   Torodd Fuglesteg lurte VG, Ansgar Braut Dagbladet og Jan Aage Torp Manglerud politiet, alle tre er blitt avslørt som kriminelle!

   Som vanlig så svarer ikke Ansgar Braut på hva jeg skriver, at han legger ut et oppdiktet innlegg med null referanse punkter. Jeg vet om ingen Norske som har stått frem slik i de siste ti årene. Vet Ansgar Braut det? Neppe!

   Ansgar Braut skriver på Søkelys som jeg også skriver i mine artikkler.

   For at dette skal komme frem klart, så lar vi Ansgar Braut selv svare.
   Her driver vi ikke noe renkespill som Jan Aage Torp og politiet på Manglerud gjør.
   Alt skal opp og frem i lyset, og alle skal få lov å si sitt bare språkbruken er velbalansert og pen:

   § on 10/04/2016 at 10:04 said:

   Jan Kåre: ditt siste innlegg er et samrøre av tvangstanker, pranoide forestillinger, antakelser og løgn.
   Jeg skrev en personlig mail til Benestad, IKKE til dagbladet. Benestad har offentliggjort mailen!

   Ansgar Braut skriver på Søkelys:

   1. Viggo Skjold-Hansen on 10/04/2016 at 09:44 said:
   Jeg har selv hørt flere slike vitnesbyrd, og husker spesielt en mann i 50 års alderen, som gikk på talerstolen under et møte og fortalte at han hadde levd i 12 år i et homofilt samboerskap, også preget av alkoholmisbruk.
   Han hadde ikke hatt det godt, la seg en kveld på kne og ropte til Herren om hjelp.
   Der og da tok han i mot Jesus, ble helbredet fra homofilien og misbruket. Han er nå gift og har 3 barn, og er evig takknemlig for ay Jesus satte ham fri, og gav ham et godt liv.
   Det var virkelig et sterkt og gripende vitnesbyrd!

   Dette er bare vis vas, ikke dokumentert i dert hele tatt, bare oppdiktet!

   Dagens latter når Ansgar Braut blir omtalt på følgende måte:

   Med tillatelse Esben Esther selv, har jeg fått lov til å gjengi en mail hen mottok av en “biskop” skikkelse fra Sørlandet.
   (Hedningesamfunnet).

   Ja, og politiet tror på Torp og VG tror på Fuglesteg, vi trenger ikke Fleksnes eller andre som underholder oss på TV. Vi har alt her på nettet, og ikke minst at selv politiet tror på Jan Aage Torp som ikke har gjort noe annet en bedratt og lurt andre mennesker gjennom et helt liv. Men når skal han betale tilbake 1.5 Millioner til min Serbiske venn som Torp sier er nokså syk og kan ha pengene for seg selv?!

   Fremgangsmåten et den samme stort sett. Slik som her med Ansgar Braut.
   Nå har jeg ikke orket å sette med inn i denne saken til det fulle, men her noe fra Søkelys:

   Skjeller ut kristne slik hedninger liker å gjøre

   På Facebooksiden til den militante ateist-sekten pågikk debatten omkring Skjold-Hansens modige epostmelding til denne “Hen” som det kaller seg. Eder og galle spyttes ut mot kristne og det blir en tid spekulert på om Skjold-Hansen er biskop eller om han er et “troll”. I hvert fall fanebærer Skjold-Hansen synspunkter mange kristne har overfor transpersoner, synspunkter vi bør være stolt av og når Hedningesamfunnet skriker opp i protest, må vi i hvert fall kunne fastslå at vårt synspunkt må være rett. Vi trenger flere slike røster som reiser seg og protester mot den galskapen og perverse holdninger og normer skoleverket nå drukner våre barn i. Kristne bør gjøre som Skjold-Hansen, si tydelig fra hva som er rett og galt. Vi roser engasjementet og oppfordrer kristne til å ta lærdom. Hvor lenge vil vi finne oss i at mørkets krefter er det som skal påvirke våre barn og den oppvoksende slekt?
   (sitat slutt).

   Dagbladet hadde som sagt omtale av dette på onsdag, da de gikk fem på som referert til i artikkel Nr. 1435.

   http://blog.janchristensen.net/2016/04/nr-1435-ansgar-braut-eller-na-som-en.html

   Dette er det samme mønsteret. De gir seg ut for å være seriøse – men er bare ute etter oppmerksomhet. Skriver en sak, her biter Esben Esther Pirelli Benestad, så henger Dagbladet seg på med artikkel. Og hedningsamfunnet fortsetter før noen der oppdager at hele greia er bare falskneri ut i fra bl.a. emailadressen.

   Jan Aage Torp går frem på samme måten. Han hatet meg og min forkynnelse imot gjengifte. I retten så sier politet rett ut at det jeg har skrevet er ikke kriminelt, men det er mengden. At det er 99 % som er skrevet etter Jan Aage Torps fiktive anmeldelse unnlater både Jan Aage Torp og politiet å nevne. Samt dommer hopper over å spørre meg om dette som tross alt ble grunnlurt her av dommer Malin Strømberg Amble (bildet) som virket «kjøpt og betalt» da dommen ikke var gjennomført i det hele tatt da jeg ikke fikk et eneste spørsmål angående det dommen bygger på. Mengden av det jeg har skrevet. At det ligger over 10.000 hatmeldinger imot meg som jeg har svart på den Himmelske blogg. Samt hva Jan Aage Torp også har skrevet, ble ikke vektlagt da Torp rent verbalt overgår meg flere ganger som også Brynjar Meling påpekte men hans argumentasjon ble av Dommer Malin Strømberg Amble totalt oversett.

   Bilde av Dommer Malin Strømberg Amble som etter min vurdering var overhode ikke oppgaven verdig i Tingretten 20. januar 2016 der Jan Aage Torp ble hørt og vektlagt på alle punkter selv om han både løy og fordreide sannheten! Torp er en mann som husker ekstremt godt hvis det er til hans fordel, men er det til hans bakdel, da husker han ingenting. Slik er han også overfor sin sønn Anders Torp.

   Å slippe katta ut av sekken

   Dette uttrykket er tidligst kjent fra «London Magazine» i 1760: «To let the cat out of the bag».

   Dette er et alminnelig brukt uttrykk på engelsk og kan oversettes til norsk med «røpe en hemmelighet».

   Opprinnelsen til uttrykket skal være en spøk blant bønder når de skulle begi seg til et marked: De stappet en katt ned i en sekk og solgte den som en smågris dersom kjøperen ikke forlangte å få se innholdet i sekken før han kjøpe den.

   Hvem er da denne «katten» her? Ganske så åpenbart; Pastor Jan Aage Torp.

   Sisteord: Christensen er her paa tynn is-som enkelte ser spøkelser i alt, ser Christensen Torp i alt, men det etter JKCs siste skriverer grunn til at spørre om JKC ogsaa er en “hen” -det er mange sider ved JKC vi ikke kjenner.. Siden JKC nærer saa sterke sympatier med Levi Fragell, homofile og naa hedningesamfunnet -maa vi kunne stille spørsmålet: Liker JKC aa kle seg i dameklær om natten?

  • JKC har lenge sokt stotte hos hedningsamfunnet. Gjennom mange aar, faktisk. Intet nytt her.
   Jeg viser til Sokelys og kloakkbloggen arkivene for mange innlegg der JKC har vist til hedningssamfunnet som stotte og bevis for sine sjikane og terror mot kristne.

 6. En kollega av meg har fortalt meg at man i mafiaene i USA, Russland og Italia alltid publiserte bilder av dommere og politi tjenestemenn som en taktikk for aa unndra seg straff og rettferdighet. Meningen var aa skremme samt gjore livet saa ubehagelig for politi og dommer at de anklagede ikke ble straffet.

  Jeg ser at JKC har kopiert denne taktikken til mafiaen og andre forbrytere. Han legger ut bilder for aa unndra seg selv straff og rettferdighet. Dette er hoyst uvanlig i Norge sier en norsk kollega av meg. Saa vi kan nu konstatere at JKC har naa adoptert mafia metoder i sin stadige kamp mot straff og rettferdighet.

  Hvem som helst kan ogsaa google de navnene han har lagt ut for aa finne deres adresser. Den vanlige mafia metoden er aa saa terrorisere dem der samt annet som jeg ikke vil skrive her. Man kan lure paa om ikke akkurat dette er JKC sitt neste steg.

 7. Kan det tenkes at sagføreren har trødd på noen av JKCs tær? Er det mulig at JKC er en og at han har blitt fornærmet og såra?
  Det kan jo også forklare at han er så ustabil; at “mormonerne hopper og danser”!

  Uansett må det jo være svært personlige og ømtålige grunner til at en som kaller seg kristen trykker den perverse Benestad og hedninge samfunnet til sine bryster?
  Bare en teori, vet ikke om jeg har rett…

  • Ja, det tror jeg de gjør; for seriøse mennesker. Mennesker som har Guds Ord som sin rettesnor for liv og lære!

  • Jeg har flyttet stoffet om at JKC raser på egen blogg i forbindelse med denne saken.

  • Er det useriøst etter din mening å slippe til mennesker som forteller at Gud har forandret deres kjønnsidentitet? Bibelen lærer faktisk at Gud er underets Gud og for Gud er alt mulig. Som kristne finner vi det ikke utenkelig at himmelens og jordens skaper faktisk har makt til å helbrede personlighetsforstyrrelser. Og det gleder oss å høre at mennesker faktisk har fått erfare dette som mange dessverre avviser.

  • Mitt spørsmål vedr. seriøsitet gjaldt:

   1. At du blander JKC inn i innlegget. Søkelys fremstår etter hvert like fiksert på JKC som JKC er fiksert på Torp……

   2. Er denne Skjold-Hansen en reell person ? Når karakterer fra danske TV-serier begynner å sende e-poster om kontroversielle religiøse tema blir jeg automatisk skeptisk (men for all del, tilfeldigheter forekommer)

  • Christensen er selvfølgelig en del av bildet også i denne saken-enten vi liker det eller ikke. Selvfølgelig er Skjold-Hansen et pseudonym for ellers kommer JKC til å forfølge vedkommende daglig resten av sin levetid.

  • ….. noe han kommer til aa gjore med meg da JKC er en meget ensom mann som har mistet all respekt fra sine barn og delvis sin kone. Ei er det noen andre som tar kontakt med han.

   Saa jeg er hans “venn” og kommer til aa bli stalket av han i mange, mange aar. Men det taaler jeg da jeg kort og godt kan ignorere han slik jeg ignorerer er par andre. Det finnes spam filter og jeg har et godt liv langt unna Sokelys og kloakkbloggen.

   Men Kjell er hyggelig, da….

  • Hvor kommer JKC inn I bildet ?

   Denne “Viggo Skjold-Hansen” sendte da vitterlig en privat e-post til Benestad, ikke JCK ?

  • Han kommer seg inn i bildet på mange måter i og med at han bruker denne saken for å fremme sitt synspunkt om aktørene her. Det er nok å besøke hans nettside hvor løgnene mot undertegnede florerer. Jeg ser at jeg igjen må avvise at jeg har omtalt JKC som Conchita Wurst, en transe. Jeg skjønner ikke hvor denne mannen får sine løgner fra.
   I dag kjører JKC en sak med et bilde av Conchita med påstanden: “Bilde av Conchita Wurst som Søkelys hevder jeg er som henne.
   Som er en åpen transvestitt. Jeg har politianmeldte alle disse impliserte, men så lenge vi har et ikke eksiterende politi.”
   JKC er hele tiden i kulissene her..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *