Mennesker finner veien ut homofili og annen kjønnsforvirring

BønnMange mennesker hevder seg å ha vært homofile, lesbiske eller transpersoner med forvirret kjønn-identitet har funnet veien ut av mørke. Vi lever nå i en tid der den norske kirke er i ferd med å ville velsigne all slags forvirring og all slags synd og som også sier seg villig til å tilby slike Guds velsignelse. Samtidig som kirken svikter Gud for å tekkes folket og villig aksepterer synd og urett finnes det nå mennesker som forteller at de i Jesus ble satt fri fra forvridd seksuell lyst og som gjennom frelsen og troen på Jesus fikk erfare underet at Gud endret deres  kjønnsidentitet og som bruker You Tube til å fortelle at Jesus snudde opp ned på livet. “Det er håp for alle og Jesus kan frelse og helbrede homoseksuelle, lesbiske og transpersoner,” sier Skjold-Hansen i en epost til hedninger som rasende skjeller han ut. Samtidig sier Hansen at han også har fått henvendelser fra søkende som har reagert positivt på kommunikasjonen på epost etter at saken ble kjent. Sjekk vitnesbyrdene fra dem som er satt fri fra homofili

https://www.youtube.com/watch?v=YpjxbHa0GtI

Denne mannen var homofil men fant Jesus å ble fri.

https://www.youtube.com/watch?v=pPPW2zLcjYA

Denne mannen var homofil, men ble fri og er nå gift med en kvinne

https://www.youtube.com/watch?v=lps3kCalgAA

I Used to be a Lesbian | Audra Austin

https://www.youtube.com/watch?v=faaLiJwy_AU

Pastor Paul Begleys introduserer sitt live intervju med en tidligere transperson

Som bibeltroende kristne tror vi på allmaktens Gud. Den Gud som skapte himmel og jord og som opprettholder alt liv har også makt til å forandre livene og følelsene til mennesker som er kjønnsforvirret. Homofile kan finne frihet og frelse og utfrielse i Jesus og det samme kan lesbiske og såkalte transpersoner. Bibelen forteller at vi har en mektig Gud, en Gud som har all makt i himmel og på jord, og for ham er det null problem å forvandle et menneskes liv som kommer til ham.

21 tanker om “Mennesker finner veien ut homofili og annen kjønnsforvirring

 1. Jeg har mer tro på at disse får god støtte hos hedningesamfunnet, og hos humanetisk forbund og den godhjertede vennen min, Levi Fragell.
  Det er sannhetten.
  Har komet til at jeg har mer tro for hedningene enn de såkalte “kristne”, etter å ha sett herjingene til firer banden ++++++

  • Jan Kåre: ditt siste innlegg er et samrøre av tvangstanker, pranoide forestillinger, antakelser og løgn.
   Jeg skrev en personlig mail til Benestad, IKKE til dagbladet. Benestad har offentliggjort mailen!

   På vegne av A Braut tar jeg avstand fra alle dine påstander om ham. De er uten substans og fullstendig grunnløse.

  • Du la inn et innlegg som du senere slettet, Jan K. Der skrev du at du støttet Skjold-Hansen og at det var riktig å sende mail til Benestad.

 2. Jeg har selv hørt flere slike vitnesbyrd, og husker spesielt en mann i 50 års alderen, som gikk på talerstolen under et møte og fortalte at han hadde levd i 12 år i et homofilt samboerskap, også preget av alkoholmisbruk.
  Han hadde ikke hatt det godt, la seg en kveld på kne og ropte til Herren om hjelp.
  Der og da tok han i mot Jesus, ble helbredet fra homofilien og misbruket. Han er nå gift og har 3 barn, og er evig takknemlig for ay Jesus satte ham fri, og gav ham et godt liv.
  Det var virkelig et sterkt og gripende vitnesbyrd!

 3. Åpent brev til Jan Kåre Christensen:

  På vegne av Ansgar Braut ber jeg JKC dokumentere følgende påstander fremsatt i dag og tidligere:
  1. At han skal ha sendt et brev som Jens B Jensen
  2. At han skal stå bak Smyrna Bloggen
  3. At han skal ha sendt brev til hans kones arbeidsgiver
  4. At han skal ha sendt mail til hans kone på hennes private mailadresse
  5. At han skal ha lagt inn kommentarer med andre nicks
  6. At han og jeg er samme person.
  7. At Braut skal ha kommet med trusler. HVA har han truet med? Og på hvilken
  måte er handlingene det eventuelt trues med straffbare?

  Dersom det ikke innen utløpet av morgendagen foreligger dokumentasjon på disse forhold, bes JKC om å legge ut en sak på sin blogg, med en dementi og en uforbeholden unnskyldning til Ansgar Braut.

  PS! DERSOM DET IKKE FREMLEGGES DOKUMENTASJON(HVILKET DET IKKE VIL) OG JKC IKKE FREMLEGGER EN DEMENTI/UNNKYLDNING, VIL HAN FOR ALLE FREMSTÅ SOM EN LØGNER OG MANIPULATOR!!!

  For egen regning vil jeg tilføye at jeg opplever det som forkastelig at JKC nå også søker støtte hos hedningesamfunnet. Dette kommer altså på toppen av humanistene med Levi Fragell i spissen. Det beviser nok en gang med all mulig tydelighet, at JKC ikke er en kristen, men en satans disippel.

  PS! JEG HAR IKKE SENDT MAIL ELLER VÆRT I KONTAKT MED DAGBLADET.

 4. Vel Torodd, disse videoklippene ble sendt til meg fra Skjold Hansen i går og etter en samlet vurdering besluttet jeg å legge dem ut som vitnesbyrd om hva disse forteller at Kristus har gjort for dem. Jeg merker meg at du og Skjold-Hansen syntes å være om hvorvidt Gud kan helbrede mennesker med forvridd kjønns-identitet. Selvfølgelig liker selvfølgelig ikke homobevegelse og hedningesamfunnet dette, men Søkelys deler Skjold Hansens syn på at alt er mulig for Gud. Det mest interessante er dog det faktum at JKC også her faller ned på feil side.
  Faktum i saken er at Skjold Hansen leste artikkelen i Dagbladet om Benestad-Pirelli og hisset seg opp, sende deretter en epost til denne “hen” personen som delte denne eposten med sine venner i hedningesamfunnet.
  Jeg fant saken så interessant at jeg bestemte meg for å lage en artikkel om Skjold-Hansens epost og jeg delte forsåvidt synspunktene i mailen.
  Så begynte det å deise ned eposter i Skjold-Hansens postkasse og etterhvert fant Skjold Hansen ut at hans brev til “hen” var blitt delt i en Facebookgruppe til hedningesamfunnet hvor man må være medlem av gruppen for å kunne kommentere. Så ble det en liten oppfølging av dette-som viser samrøre mellom homo-transe-bevegelsen og med en organisasjon som motarbeider Gud direkte.
  I går kveld fikk jeg tilsendt linkene til disse You Tube videoene med vitnesbyrd fra eks homofile og ekstranser osv, og lagde en egen liten sak på de. Tanken var opprinnelig å legge ut en link til den siden på hedningesamfunnets facebookside, men jeg så da at man måtte være medlem av gruppen for å kunne poste, -og dermed sendte jeg en epost til Skjold Hansen med ordene at du kan sende link til denne siden dersom du får flere hatmeldinger fra hedninger. I tillegg i denne suppen er det jo interessant at JKC nå søker støtte hos hedninger i sin kamp mot alt og alle, og som du skriver i mail, et nytt lavmål er nådd i JKC med at han henger ut dommeren med navn på sin blogg. Det er ikke normal praksis, og grenser til forakt for retten.

 5. Kan det tenkes at sagføreren har trødd på noen av JKCs tær? Er det mulig at JKC er en og at han har blitt fornærmet og såra?
  Det kan jo også forklare at han er så ustabil; at “mormonerne hopper og danser”!

  Uansett må det jo være svært personlige og ømtålige grunner til at en som kaller seg kristen trykker den perverse Benestad og hedninge samfunnet til sine bryster?
  Bare en teori, vet ikke om jeg har rett…

  • Ja, det tror jeg de gjør; for seriøse mennesker. Mennesker som har Guds Ord som sin rettesnor for liv og lære!

  • Jeg har flyttet stoffet om at JKC raser på egen blogg i forbindelse med denne saken.

  • Er det useriøst etter din mening å slippe til mennesker som forteller at Gud har forandret deres kjønnsidentitet? Bibelen lærer faktisk at Gud er underets Gud og for Gud er alt mulig. Som kristne finner vi det ikke utenkelig at himmelens og jordens skaper faktisk har makt til å helbrede personlighetsforstyrrelser. Og det gleder oss å høre at mennesker faktisk har fått erfare dette som mange dessverre avviser.

  • Mitt spørsmål vedr. seriøsitet gjaldt:

   1. At du blander JKC inn i innlegget. Søkelys fremstår etter hvert like fiksert på JKC som JKC er fiksert på Torp……

   2. Er denne Skjold-Hansen en reell person ? Når karakterer fra danske TV-serier begynner å sende e-poster om kontroversielle religiøse tema blir jeg automatisk skeptisk (men for all del, tilfeldigheter forekommer)

  • Christensen er selvfølgelig en del av bildet også i denne saken-enten vi liker det eller ikke. Selvfølgelig er Skjold-Hansen et pseudonym for ellers kommer JKC til å forfølge vedkommende daglig resten av sin levetid.

  • Hvor kommer JKC inn I bildet ?

   Denne “Viggo Skjold-Hansen” sendte da vitterlig en privat e-post til Benestad, ikke JCK ?

  • Han kommer seg inn i bildet på mange måter i og med at han bruker denne saken for å fremme sitt synspunkt om aktørene her. Det er nok å besøke hans nettside hvor løgnene mot undertegnede florerer. Jeg ser at jeg igjen må avvise at jeg har omtalt JKC som Conchita Wurst, en transe. Jeg skjønner ikke hvor denne mannen får sine løgner fra.
   I dag kjører JKC en sak med et bilde av Conchita med påstanden: “Bilde av Conchita Wurst som Søkelys hevder jeg er som henne.
   Som er en åpen transvestitt. Jeg har politianmeldte alle disse impliserte, men så lenge vi har et ikke eksiterende politi.”
   JKC er hele tiden i kulissene her..

 6. Little-idiot: pseudonymer er snarere regelen enn unntaket her, av meget gode grunner…

  • Ja der er Trodd og JKC så hjertens enige. Ingen av dem tror på Jesu Kristi forløsende makt.

Det er stengt for kommentarer.