Meningsløs heksejakt mot Donald Trump etter uroen i Charlottesville

Massemedias heksejakt mot Donald Trump fortsetter. Et av anklagepunktene mot Trump var at han ikke tydelig nok tok avstand fra KKK og andre ekstreme høyreorienterte grupper, og kritikerne hevdet at Donald Trump faktisk delvis støtter disse, siden han unnlot å nevne disse i sin første fordømmelse av volden. Det anti-Trump media nekter å fortelle er at Trump gjentatte ganger har fordømt og tatt avstand fra disse gruppene, men media nekter å plukke det opp

Her fra Mark Dice kanal

https://www.youtube.com/watch?v=hoXThCb8EZA

10 tanker om “Meningsløs heksejakt mot Donald Trump etter uroen i Charlottesville

 1. Ja, heksejakten fortsetter…Men sannheten er at president Donald Trump opptrer strålende, når han hevder at begge sider i konflikten i Charlotteville har skyld…Det er akkurat som i et ekteskap, det er alltid to parter.

  Men nå har den hvite befolkningen fått vann på mølla, for første gang har skyldspørsmålet blitt fordelt på flere kulturer og farger…

  Det som nå skjer, vil igjen bre seg til Europa, og det blir vel ikke så ille?

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Ser i dag i avisen Dagen, at kun 2 % av de som er troende kristne stemmer FRP. Det er jo omtrent som jeg har hevdet i årevis. Det er bare at de få lager så mye støy, at man tror de er flere
   Jeg jobbet i sin tid som assurandør i landbruket. Var hjemme hos svært mange hyggelige og driftige bønder disse årene.
   Jeg opplevde faktisk at en av dem fortalte meg at han stemte FRP. Svaret var enkelt; mannen var overmåte glad i brennevin, og FRP hadde lovet at dersom de kom i regjering, så skulle han få et assortert utvalg i sitt lokale samvirkelag, selvsagt helt uten avgifter.
   Det han ikke hadde fått med seg var at det samme partiet ville fjernet subsidiene han mottok fra staten(200.000-300.000 kr.)
   En av grunnene til at jeg høyst sannsynlig vil stemme SP dette valget, er at nå er det viktigere enn noen gang å opprettholde matproduksjonen og bygge opp og støtte fiskerinæringen.
   Er heller ingen tilhenger av sentraliseringen, og politireformen, som har fått det motstridende navnet:” nærpoliti-reformen”.
   Dessuten har SP en god verdipolitikk, en passe restriktiv asylpolitikk, god bistandspolitikk, rettferdig fordelings og velferd-politikk.
   SP er uten tvil i sum det mest konservative partiet i Norge

  • Anders Helge Myhren sitt forsvar av jødehat og nazisme er ganske velkjent fra denne mannen som fremmer anti-semitisme på sin hjemmeside.

   Og hans spørsmål om hva som skjer hvis dette sprer seg, som han ønsker, til europa er best besvart på denne linken https://no.wikipedia.org/wiki/Holocaust

 2. Knut, hvem du enn er, mener at jeg sprer jødehat. Da har du ikke fulgt mye med i timene, ei heller på Evangeliekirkens nettsider. Tvert i mot så setter jeg de ekte jødene på samme nivå som de andre 11 stammene.

  Juda stammen kommer jødene fra, og vi andre kommer fra de andre 11…Men dette sier vel deg ikke så mye, Knut…for du bryr deg ikke…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

 3. Huff for et lurveleven det er rundt denne mannen. Han er omgitt av storm i orkan styrke fra alle sider.

 4. Alle som sier det var bare en side i disse demonstrasjonene, aksepterer vold. Både de høyre og venstreorienterte grupperingene var voldelig. Det er jo latterlig å si at den kun var den ene part som drev vold når begge gjorde det. Det er selvsagt fullstendig tragisk at slike voldelige hendelser og sammenstøt mellom ulike grupperinger ender med dødsfall. Trump fordømte volden uansett hvem som stod bak. Men de venstreliberale godtar at han bare skulle fordømme de høyreorienterte gruppene og ikke noe mer enn det. Dvs, at den andre grupperingen som var fra venstresiden, kunne utføre sin vold uten konsekvenser. MSM og den politisk korrekte elite er ferd med å bli fullstendig gal.

 5. Hvorfor er Kjell/søkelys så fryktelig glad i Trump? Hva mer kan han gjøre som skal unnskyldes fra denne bloggens side? Han er ekteskapsbryter, han har barn med flere kvinner, han snakker stygt om kvinner, han er utro. Kristen er han i alle fall ikke med en slik liste, og det er bare et lite utdrag. Og nå vil han ikke i klare ordelag fordømme drap og vold mot mennesker som demonstrerer mot KKK og nazister.

  Er denne Trump egentlig en jødehatende, ekteskapsbrytende, KKK-tilhenger, eller er han bare mindre intelligent?

  Nå må vel snart noen i USA kunne gjøre noe og avsette denne udugelige presidenten.

 6. Trump har kun seg selv å takke. Han har selv lagt opp til heksejakten.

Det er stengt for kommentarer.