Mener vi er midt i den store trengsel og i september/oktober vil myndighetene slå ned på alle som ikke har tatt merket (vaksinen)

Vi er midt i den store trengsel allerede nå og i september eller oktober vil myndighetene presse på mot dem som ennå ikke har tatt dyrets merke, og disse vil bli nektet å kjøpe og selge, bli nektet å besøke restauranter, reise osv med mindre de tar sprøyta som Paul Mills og stadig flere tror er dyrets merke.  Mills avviser fullstendig alle argumenter om at dette er en forløper til dyrets merke og de som tror at dette bare er en forløper, lurer seg selv. Det som nå skjer over hele verden, er dyrets merke og om to-tre måneder vil du se at myndighetene slår hardt ned på dem som ikke har tatt merket.  De vil da ta i bruk hardere lut og tvang for å tvinge alle til å ta vaksinen, som i følge Paul Mills er dyrets merke.

“Vi er i midten av trengselstiden, og det som skjer over hele verden er “dyrets merke,” slår Paul Mills fast. Og innen september eller oktober dette år, vil du se en “crackdown”  som du aldri har sett tidligere over hele verden for å få oss eller tvinge oss til å ta den “tingen” ellers vil ditt liv være over. Du vil ikke kunne kjøpe eller selge som åpenbaringsboken sier. Det vil være komplett umulig å ha en jobb, få en jobb, sette seg på et fly, gå på bar eller gå på en gym. Alt du gjorde i ditt normale liv vil du ikke lenger ha adgang til medmindre du bøyer deg og gjør det de vil at du skal gjøre, sier Paul Mills. Det er derfor at Joe Biden og pressesekretær Jen Psaki stadig snakker om å  sende ut venstrevridde aktivister for å banke på dører til ikkevaksinerte, kan vi kanskje slå fast? -Så folk kan argumentere mot meg og si at det er en forløper, men da lurer du bare deg selv, for det skjer rett foran våre øyne,” sier Paul Mills som gjennom et år har samlet videoer om dyrets merke. “Du kan gjemme hodet i sanden eller fornekte, men det store spørsmålet er om du vil ta det eller ikke. Å ikke ville ta det vil få konsekvenser. Det vil bli evige konsekvenser og fysiske konsekvenser. Vi må huske at Jesus Kristus advarte oss om disse tingene,” sier Mills før han spiller av en liten sekvens med Alex Jones som også mener at dyrets merke er her i form av det globale vaksinepasset. I følge Mills kommer det en verdenskrig mellom Kina, USA og Russland i nær fremtid og Gud bruker vaksinen til å skille geitene fra lammene og hveten fra ugresset,” proklamerer Paul Mills som forteller at stadig flere våkner opp nå. Samtidig som Mills proklamerer dette, er vi nå bare 72 timer eller tre døgn unna Renee Moses bebudede bortrykkelse som skal finne sted lørdag 24 juli.. Skal vi tro hennes Rapture Puzzle vil Herren hente hjem førstegrøden i løpet av kommende helg. Både teorien om at vaksinen er dyrets merke og teorien om at bortrykkelsen kommer til lørdag mangler bibelsk fundament og vil mest sannsynlig resultere i at mennesker som forventer Herrens komme lørdag, vil bli skuffet.

 

11 tanker om “Mener vi er midt i den store trengsel og i september/oktober vil myndighetene slå ned på alle som ikke har tatt merket (vaksinen)

 1. Dyrets merke , tror jeg mer og mer er ett fysisk merke i form av en tatovert QR gode som kommer til syne ved infrarødt lys og som etterhvert vil bli det som erstatter vaksine sertifikat, for å bli påtvunget dette merket tror jeg ikke nødvendigvis vil bare gjelde dem som har tatt vaksinen, men absolutt alle , vaksinen er først g fremst ett middel for å få innført dette merket .

  Uansett fraråder jeg på det sterkeste mot å ta vaksinen, dette er ting som kan ha ekstremt farlige bivirkninger på lengre sikt og som ikke er kjent, dessuten dersom vaksinen er ett middel for å få innført dyrets merke , da betyr det at det er satan selv som står bak vaksinen , vil du ta noe som kommer fra satan ?

  IKKE TA VAKSINEN, IKKE TA ROTTE GIFTEN FRA HELVETE !!!!

  4
  6
 2. Paul Mills: “…innen september eller oktober dette år, vil du se en “crackdown” som du aldri har sett tidligere over hele verden for å få oss eller tvinge oss til å ta den “tingen” ellers vil ditt liv være over.”

  For min del ødelegger han sine egne argumenter enda mer når han trekker inn Alex Jones.

  Men dersom året går uten at Paul Mills får rett regner jeg med at også Søkelys slutter å sitere denne mannen.

  7
  1
 3. Jeg ser den falske læreren og horebukken Stein Sørensen som forsvarer dyrets merke er ute og sutrer i Dagen over at han fikk truende tekstmeldinger da han støttet innføringen av dyrets merke.
  Disse falske pastorer og falske profeter gir jeg ikke fem øre for.
  Slike horebukker som er skilt og gift på nytt har ikke rett til å være pastor eller noe som helst i Guds rike.
  Det er dessverre slike som Torp, Hanvold og Sten Sørensen som medvirker til at menighetene dør og er uten ånd og kraft.
  Den sanne Guds ånd blir av disse erstattet med kundalini-kraft eller gynergi som en religionsforsker engang slo fast at dette var.
  Disse figurer er skyer uten regn, tomme tønner som rumler for å leve godt på penger lurt fra hjorden.
  Disse falske profeter og lærere har gjerne tatt seg fine titler, som apostler, pastorer, profeter, men vi vet at de er dødningeben og vandrende zombier som lever i hor med kvinner de ikke har rett til å ha i følge Guds ord.
  Dyrets merke er her og vi ser allerede nå hvordan dem som har tatt dyrets merke er negativt forandret. Det er kommet en annen ånd over dem.
  Jeg tror Paul Mills har langt mer rett og åndelig åpenbaring enn det norske gjengifte horebukker har.

  1
  12
  • Hei Britt Elene
   Jeg liker dine friske kommentarer, men noen liker nok ikke dine “rett fra levra” og ” kaller en spade for en spade”
   Men det er klart, det du hevder om skilte og opp igjen gifte er sant. Står også, “der synden ble stor ble nåden ennå større” rom 5.20 Det betyr ikke at vi skal synde på nåden…Gud signe deg søster!

  • Det står også noe om flisen og bjelken i øyet……

   “Den av dere som er uten synd, kan kaste den første steinen..”

 4. Du skal se at verden går videre etter oktober også!
  At noen gidder å holde på med slike vrangforestillinger og sludder, er meg helt uforståelig.

  6
  2
  • Rørassen , du trenger nødvendigvis ikke være profet for å se at ting er i ferd med å spore av i denne verden og at det har en akselererende utvikling , om det går fullstendig a dunders alt i oktober , mulig det eller kanskje ikke , uansett du blir faktisk langsomt kokt som det er nå , det blir gradvis varmere og varmere og du merker det ikke en gang..

   2
   4
 5. Komisk at kristne i fullt alvor spekulerer og krangler om dyrets merke. Minner om pavekirkens krangler om fluer i himmelen i middelalderen. Religiøse fanatikere er heldigvis i mindretall i Norge.

  3
  1
  • Enig.

   Mange av konspirasjonsteoriene og overtroen har kommet til Norge via USA.

   Amerika har stått for store fremganger på mange områder, men er også skremmende gammeldags og tilbakestående sammenliknet med andre vestlige demokratier. For eksempel utgjør landets innbyggere kun fire prosent av jordens befolkning, men har 46 prosent av verdens privateide våpen.

Det er stengt for kommentarer.