Kraftig smitteøkning i Israel og nye Corona-dødsfall

På tross av at Israel er et av de mest “vaksinerte” land i verden, fortsetter smitten å spre seg i det vaksinerte samfunnet. Mandag ble det registrert 1491 nye smittetilfeller i Israel og tallet ser ut til å øke fra uke til uke. Fra 8 juli til 13 juli ble det registrert 3147 smittetilfeller og 10 dødsfall. Fra 14 juli og frem til i dag er det registrert 7456 nye tilfeller og 11 dødsfall. Mange av de nye smittede har fått både en eller to doser Pfizer og effekten og nytten av vaksinene syntes å være fallende. Også målt globalt er smitten på vei oppover og i Norge ser vi smittetall som er 2460 prosent høyere i år enn i fjor sommer. Mens det 20 juli i 2020 ble registrert 10 nye smittetilfeller, var tallet i går 246. Alt tyder nå på at vi i løpet av de neste få måneder vil gå inn i en ny smittebølge som vil tvinge myndighetene til å stramme inn igjen.

Tirsdag 20 juli ble det registrert 511513 nye smittetilfeller globalt og 5282 Covid-19 relaterte dødsfall. I flere land er myndighetene tvunget til å gjeninnføre noen restriksjoner og mange frykter at vi i løpet av høsten vil se at mange land vil ty til nye nedstegninger. Det er frykt for at de nye versjonene av Coronaviruset. Delta og Delta+ ikke vil være så lett å håndtere og at det derfor kan bli nødvendig med nye lockdowns og gjeninnføring av munnbind og avstandskrav.

3 tanker om “Kraftig smitteøkning i Israel og nye Corona-dødsfall

 1. Dagens kjødelige nasjon Israel er IKKE det sanne Jehovah Guds Israel. Det er Satan Djevelen som forleder kristenheten til falsk lære.

  Det sanne Guds Israel er et ÅNDELIG ISRAEL av alle stammer, folk, ætter og tungemål. Det sanne åndelige Israel er en åndelig nasjon “uten fysiske bommer og porter” som “ikke løfter sverd mot folk”, men “slåss kun med åndelige våpen”.

  Først når du skjønner dette, så forstår du Jesu ord om at han “taler til dem i bilder for at de (hedningene) IKKE skal forstå”.

  6
  1
 2. Personlig tror jeg smitteøkningen skyldes nettopp vaksinen. Det kan ingen bekrefte eller avfeie, men tiden vil vise om dette stemmer eller ikke.

  Spørs om ikke denne såkalte delta varianten egentlig er en vaksine variant av viruset 🤔 vi får se med tiden. I mellomtiden må vi ikke glemme det viktigste. Koronaen må ikke ta all plassen i hverdagen vår.

 3. Trist.

  Innleggelser av pasienter med covid-19, særlig delta-varianten, øker også kraftig i USA. Over 97 prosent av prosent av dem som er innlagt på sykehuset grunnet coronasmitte er uvaksinerte, skriver The Washington Post. En kvinne uttaler at hun rett og slett ikke var godt nok opplyst. Et godt poeng. Andre trygler forgjeves om vaksine på dødsleiet. Konspirasjonsteorier og religiøs fanatisme tar nå liv.

Det er stengt for kommentarer.