Mener statsminister Netanyahu må tiltales for korrupsjon

Benyamin Netanyahu risikerer tiltale for korrupsjon

Israel Israelsk politi mener at statsminister Benyamin Netanyahu bør tiltales for to tilfeller av korrupsjon melder den israelske avisen Yedioth Ahronoth tirsdag kveld. I følge israelsk politi finnes det klare indikasjoner på at den israelske statsministeren med minst to tilfeller (sak 1000 og sak 2000) har mottatt penger eller gaver. Blant gavene den israelske statsministeren skal ha mottatt finner vi sigarer, juveler og champagne melder avisen. Netanyahu selv har avvist alle slike anklager, men med dette er statsministeren et langt skritt nærmere offentlig tiltale. I følge avisen Times Of Israel avviser Netanyahu anklagene og mener at det hele er bygd på sladder og er politisk motivert. I kveld har lederen for Joint (Arab) List oppfordret statsministeren til å gå av, samtidig som de sier at Netanyahu vil gjøre alt for å klamre seg til makten. (13/2-18)

6 tanker om “Mener statsminister Netanyahu må tiltales for korrupsjon

 1. Endelig en mulighet til å komme inn å skrive på Søkelys igjen. Takk for det! Det er rart med det, aldri en dag uten Søkelys og min skrivekløe!

  Når det gjelder Netanyahu, har jeg ikke så mye å legge til. Jeg mener vel at han har gjort sitt i Israel, og kanskje Jahve vil ha en annen statsminister. Gud pleier å få det som Han vil, det ser vi av innsettelsen til president Donald Trump!

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Jeg forstår at det er satan som er din gud Anders. Satan har virkelig fått verdensherredømme nå, ved sine lydige onde tjenere fra Kim i øst til Trump i vest. Dette går den veien høna sparker.

   2
   2
 2. Tja, det er vel ikke mange som roper hurra for Trump fyren, men du skal ikke se bort i fra at han er innsatt av Gud for det. Han har nå rystet Amerika kraftig nå, og det er helt nødvendig, og flere rystelser vil komme.

  Mvh RJ

  1
  1
  • Tror noen virkelig at Gud setter inn en ondskapsfull sosiopat med 3 – koner til å styre Amerika?
   Nei, vi får de lederne vi fortjener. Og amerikanerne har sådd i grådighet, fosterdrap, dødsstraff, seksuell umoral, vold og elendigget. En syndens pøl. Og Trump er rett mann for satan til å opprettholde synden. Det viser han i all sin gjerning. Men, hans tid er heldigvis snart forbi. I november vil demokratene ha flertall i begge kamrene; riksrett og fengsel for kjeltringen Trump?

   1
   1
 3. Tja, kunne noen virkelig tro at Gud satte inn Nebukadnesar som konge i sin tid? Så hvis ikke Trump ydmyker seg så kan han lide samme skjebne som kong Nebukadnesar. Vi her i Norge er ikke det dugg bedre en Amerikanerne i synden.

  1. Jage Jesus ut av skole og lovverk. (Enn så lenge er K. i KRLE faget i lovverket)
  2. Lov om å drepe barn i mors liv abortloven (Lov av 01.01. 1976)
  3. Lov om likekjønnet ekteskap. (Lov av 01.01. 2009)
  4. Tillate og tolerere Islam i skole og lovverk (kommer snart i lovs form)
  5. Oslo-avtalen, eller Oslo-avtalene, to avtaler mellom Israel og PLO, inngått 1993 (Oslo 1) og 1995 (Oslo 2).

  Amos 1:2-15 + Amos 2:1-8

  Så sier Herren:
  For tre ugjerninger Norge har gjort, ja, for fire tar jeg ikke min dom tilbake.

  Ja Norge får de lederne vi fortjener.

  Så hva tror du blir dommen for Norge??

  Mvh RJ

  • Salomos ordspråk 29 v/16: “Når de ugudelige får makt, får synden makt”, v/18: “Uten åpenbaring blir folket tøylesløs”.

Det er stengt for kommentarer.