Christensen i harnisk etter å ha fått anonym trusselmail som lover dem å bli uteliggere

Lover Christensen familien en fremtid som uteligger. Foto: Frans Van Heerden (free foto)

Blogger Jan Kåre Christensen er i harnisk etter at hans kone på sin jobb mail fikk en skremmende epost som var undertegnet JAT der det i klare ordlag ble slått fast at både Christensen og frue risikerer å måtte møte neste vinter som uteliggere. I eposten som var sendt fra en anonym guerrillamail.com konto til Berit Christensens jobbmail konto står det dette: “Berit. Hva synes du om å være uteligger ? Kanskje ikke så hyggelig. Men du er tydeligvis ikke klar over at du selv blir uteligger neste høst takket være din mann og hans tull kalt Justismord bloggen. Kanskje liker du å ligge ute i minus 20 grader i en sovepose i et portrom som stinker av oppkast og piss?,” heter det videre i eposten som ble sendt til Berit Christensens jobbemail i Oslo kommune.

Blogger Jan Kåre Christensen er i harnisk over at hans kone har mottatt en ny anonym epost

Og det fortsetter: “Tydeligvis gjør du det og du får garantert sjansen til å oppleve dette allerede neste vinter. For når man er ferdig med internett trollet til høsten, har dere ikke mer enn fem kroner å rutte med. Det etter tvangssalget av hus, løsøre og bil. Men du kan stoppe dette selv ved å stoppe din mann fra å gjøre deg til en uteligger. Du har et par uker på deg. Ta en titt ut i snøen. Ta en titt på uteliggerene. Vil du virkelig bli en av dem ? Ta dette som en siste advarsel. Du vet selv hva du skal gjøre,” skriver den anonyme avsenderen til slutt. Christensen som videresendte mailen til Søkelys sier i en annen epost at  “Kona mi er oppløst i tårer, smerte og et inferno p.g.a. dette. Som er for å ramme meg! Politiet gjør ikke noe heller så hva skal vi gjøre?,” spør Christensen som ikke kommer til å politianmelde dette. Christensen selv har sine klare formeninger om hvem som står bak og mener at det er noen som vil skremme oss til taushet. “Dette er kriminelt og vi har anmeldt dette, men politiet dritter fullstendig i oss! Norge er blitt et land der det er lov å drive med kristendomsforfølgelse! Men alt annet skal straffes! Dette er sendt til kona mi sin jobbmail i Oslo kommune for de skal sikre seg at hun skal føle seg mest mulig tråkka på og at jeg skal fjerne min blogg om justismord,” sier Christensen som ikke legger skjul på hvem han mistenker står bak det hele. Som kjent fortsetter Christensen i kjent stil å lange ut mot pastor Torp og alle andre på sine nye blogg http://justismord.janchristensen.net/ og mener at den eller dem som står bak mailen prøver å skremme og true ham til taushet. Den eller dem som har sendt mailen har tatt i bruk en epost tjenesten Guerrilla Mail som er en tjeneste for folk som ønsker å sende epost uten å registrere sitt navn noe sted.

Står Ansgar Braut bak og tror han kjenner Brauts identitet

I følge kilder skal noen sitte på et ekte bilde av personen som skriver under navnet Ansgar Braut. Dersom dette er tilfelle har Christensen langt mer å gå på ved en eventuell ny sak som involverer Torp og Christensen

En som har fulgt Christensen saken over flere år skriver i en epost kommentar til Søkelys at det er mulig at det er figuren som skjuler seg bak nicket “Ansgar Braut” som  står bak den anonyme eposten. “Det er nok Ansgar Braut eller Torodd Fuglesteg som sender anonyme brev i Torp sitt navn for å røre i opprørt vann. Fuglesteg er som kjent luringen som lurte VG til å gi han førstesiden med falsk historie om rakfisk og politi på døren, mens Ansgar Braut er et notorisk netttroll som i årevis har spammet ned ulike nettsider med fordømmelse, eder og galle,” sier Christensen som etter det vi erfarer kjenner den egentlige identiteten til Ansgar Braut. I følge ulike kilder skal enkelte sitte på et bilde som kan avsløre identiteten til personen som står bak en rekke forskjellige mobbe-nick som har blitt brukt mot Christensen og hans familie.

 

4 tanker om “Christensen i harnisk etter å ha fått anonym trusselmail som lover dem å bli uteliggere

 1. At jeg har skrevet dette selv er det dummeste og mest løgnaktige jeg noen gang har lest.
  Ville aldri skadet min familie som dette gjør.
  TORP HAR SKADET OG ØDELAGT SIN EGEN FAMILIE.
  NÅ PRØVER HAN Å GJØRE DET SAMME MED MIN!

  1
  3
 2. Vi ser alle at Torps anmeldelse av deg har gjort deg mange ganger verre. Bare siden jul har du skrevet minst 20 000 hatmeldinger mot Torp. Du er en farlig mann som må stoppes med alle midler Jan Kåre. Du er fullstendig psykotisk og helt tydelig besatt av Torp. Hadde jeg ikke vist bedre, hadde jeg sagt at du på en måte er forelsket i Torp, fordi du elsker å hate ham.
  Vel, gjør ikke Torp noe med deg, så får du bare fortsette som før. Du er virkelig blitt en stalker og du gjør deg fortjent til betegnelsen tiårets mest aktive stalker.

Det er stengt for kommentarer.