Søkelys snart tilbake i normal drift i løpet av noen uker

Foto: Pixabay

Etter en periode med sykdom og utslitthet og få oppdateringer av Søkelys, regner jeg med at Søkelys vil være tilbake i normal drift i løpet av noen uker. Vi må alle i livet gå gjennom ting som gjør at vi ikke klarer å yte 100 prosent, og slik har det vært for meg den siste måneden eller egentlig helt siden nyttår. Motivasjonen har vært borte og en lei senebetennelse i høyre arm gjorde at jeg måtte bruke mindre tid foran en datamaskin. Målet er å gjenoppta normal drift igjen i løpet av de neste 3-4 dagene. I mellomtiden ønsker jeg å dele en sang som jeg husker løftet meg mens jeg var innlagt på sykehus fra 7 juni 1999 til 13 september 1999 da jeg gikk gjennom en smertefull operasjon og rehabilitering. 

Her er gruppen Lyrix med  Mark Williamson fra 1982 med sangen “Don`t turn your back on Jesus

Og her synger  Bob Carlisle og gruppen Allies den vidunderlige låten “Heaven” fra 1992

Og her prøver  SC Ramos seg på