Megakirke pastor, forfatter og blogger Jarrid Wilson (30) tok sitt eget liv

It is with the deepest sadness and shock that I have to report that Jarrid Wilson went to be with the Lord last night. At a time like this, there are just no words. The Bible says, “There is a time to mourn.” This is certainly that time.

Megakirkepastor og talsmann for folk med mentale lidelser, Jarrid Wilson sjokkerte sin familie og megakirke med å ta sitt eget liv. Wilson som etterlater seg kone og to sønner var pastor ved Harvest Christian Fellowship som ledes av Greg Laurie er i sjokk og sorg etter at nyheten om selvmordet ble kjent. I en oppdatering på menighetens nettside oppfordrer pastor Laurie menigheten til å be for hans kone, Juli og de to sønnene Finch og Denham, samt foreldrene til den avdøde pastoren. «Selv om Jerrid over lang tid har slitt med depresjoner og andre mentale problemer, noe han selv har vært åpen om, er vi likefult rammet av sjokk og sorg,» sier pastor Greg Laurie som kan fortelle at pastor Wilson åpenhet om sine mentale problemer har satt dype spor i forsamlingen

Livet ble for tungt å leve for kjent megakirkepastor og forfatter.

Også Søkelys slutter seg til flokken av dem som ønsker å be for den avdøde pastorens etterlatte, kone og to gutter. Må Gud Faders og Den Hellige Ånds trøste og styrke dem i sorgen.

Facebook Comments

1 tanke om “Megakirke pastor, forfatter og blogger Jarrid Wilson (30) tok sitt eget liv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *