“Kaller venstrevridde demokraters mobbing av Barron Trump for motbydelig”

Demokratenes innbitte hat mot den sittende presidenten ser ikke ut til å ha noen grenser. Selv tilsynelatende “voksne” Donald Trump hatere går nå løs på Donald Trumps yngste sønn, Barron i sine forsøk på å ramme presidenten. “Kvalmende er det hele,” sier skuespiller, kommentator og  komiker Terrence K. Williams i en videosnutt lagt ut på Twitter. Terrence K. Williams som tidligere har uttrykt støtte til president Trump mener at det er et nytt lavmål når frenetiske Donald Trump hatere går løs på Barron Trump på Twitter i sine forsøk på å ramme presidenten. “Motbydelig, en hel haug tapere av noen individer angriper president Donald Trumps sønn Barron Trump. Barron Trump er ennå et barn og Twitter må gjøre noe med de Twitter kontoer som mobber barn,” skriver Terrence K. Williams som oppfordrer folk til å varsle og angi Twitterbrukere som mobber barn.

I sitt siste utspill på Twitter går Terrence K. Williams til angrep på Twitterbrukere som mobber Barron Trump. Samtidig klandrer Williams Twitter for å ikke gripe inn overfor Twitterkontoer som brukes til å mobbe barn. En av dem som har tydd til Twitter for å mobbe barn er den nylig avdøde skuespilleren Peter Henry Fonda som skrev at “han ønsket at Barron Trump ble revet bort fra hans mors armer og plassert i en grotte sammen med en gruppe pedofile som voldtok ham.” Peter Fonda som er kjent for en rekke roller i flere filmer, døde og gikk til den evige fortapelse den 16 august 2019. Skuespilleren rakk å påføre seg selv merkelappen “barnemobber” før han gikk bort for en knapp måned siden.

 

 

2 tanker om ““Kaller venstrevridde demokraters mobbing av Barron Trump for motbydelig”

  1. Ingen kan være mer motbydelige enn gudløse sosialister, lik flere av Demokratenes vemmeligste støttespillere. Men hva kan man vente seg midt i avslutningen på den bibelske endetid. Demonene flyr lavt og Satan selv vet at han er dømt og sjanseløs. Derfor lar han all sin vrede og hevn fylle sinn og hjerter til sine mest ihuga entusiaster.

    Vi kan derfor ikke bli overrasket over hvor langt ned slike entiteter kan synke. Det viser bare sanne kristne at verden er på ”rett vei” hva endetidsprofetiene angår.

    Paulus skriver til Timoteus i 2. Tim. 3:1-4:

    ”Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. 2 For da skal menneskene være selvopptatte og pengegriske, brautende, hovmodige og spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige og uten respekt for det hellige, 3 ukjærlige og uforsonlige, baktalende, ubeherskede, rå og ondsinnede, 4 svikefulle, oppfarende og innbilske.”

    Her er det enkelt å skille Clinton fra hveten…

  2. Må si at raseriet stiger opp i en når man ser hvordan disse ugudelige menneskene på venstresiden oppfører seg. Hvordan de oppfører seg mot en president som er valgt av folket. Men menneskers tanker og hjerte er fylt med ondskap dagen lang og man må kjempe med seg selv hele dagen at ikke ondskapen får utløp hos en selv. Veien til ondskap er kort. Kristne må kjempe mot ondskapen som lurer rundt hjørnet. Man har lyst til å si at det ikke finnes en dom og en fortapelse. Men når man ser ondskapen mennesket utøver over andre mennesker, skjønner man at dommens en dag vil komme. De ugudelige tror på ingen dom. Ateisten sier det finnes ingen Gud. Visst det ikke finnes en Gud, finnes det heller ingen dom. Da spiller det egentlig ingen rolle hva man gjør i dette livet. Men man høster det man sår.

Det er stengt for kommentarer.