18 år siden terrorangrepene mot Twin Towers og Pentagon

Terrorangrepet den 11 september 2001 har skrevet seg inn i bevistheten til oss som kunne følge tragedien via nyhetssendingene på tv-

I dag skriver vi datoen 11 september 2019 og det er i dag gått nøyaktig 18 år siden hele verden via tv-apparatet ble vitne til historiens mest spektakulære terrorangrep. 2 996 mennesker omkom og  et stort antall mennesker ble fysisk og mentalt skadd som en følge av fire pasasjerfly ble kapret og brukt som våpen mot de to tvillingtårnene i New York og mot USAs militære hovedkvarter i Pentagon. Nesten 3000 mennesker døde en svært smertefull død i flammehavet i de to skyskraperne. Flere av dem som satt fanget i den enorme bygningen valgte selv å gjøre slutt på lidelsene med å kaste seg ut av byggene. Kort tid etter at de to kaprede passasjerflyene eksploderer i et flammehav i New York, blir Pentagon rammet av et tredje fly som brukes som rakett.

Det fjerde flyet, som var kapret av noen av de 19 muslimene terroristene styrter og ramlet ned i  Pennsylvania. Samtlige ombord i flyene, herunder de 19 fredselskende muslimene, ble drept. De døde kom fra 93 land, og i dag 18 år senere minnes verden på ny hva som skjedde og utløste en pågående krig mot terror. En krig hvor den siviliserte verden utkjemper sitt slag mot et voksende islam.

Remembering 9/11 | Terrorist Attacks | Full Story

https://www.youtube.com/watch?v=qSaacW2IKjQ

 

 

8 tanker om “18 år siden terrorangrepene mot Twin Towers og Pentagon

 1. Det har gått 18 år, men jeg har ennå ingen forståelse for hvordan den tredje skyskraperen i NYC, World Trade Center 7, kunne kollapse i tilnærmet fritt fall. Denne bygning ble som kjent ikke truffet av noe fly, men ble utsatt for moderate branntilløp i noen etasjer som følge av kollapsen til tvillingtårnene.

  1
  3
  • Vel, faktum er at det skjedde. At denne kollapsen ikke er tatt med i den offisielle rapporten etter 9/11, og at hendelsen ikke er så kjent blant allmennheten, bør få noen og enhver til å tenke…

   1
   3
  • Og for å si deg slik: Det har gått 18 år med konspirasjoner etter terrorangrepet. Fortsatt har slike konspuratorer som deg problemer med bevisene deres.
   Husk en ting: VM i 1958 ble aldri spilt i Sverige

  • Jeg er en kristensionist som kun stiller meg undrende til hvordan building 7 kunne kollapse; jeg driver ikke med videre spekulasjoner enn det. Dette skriver forøvrig Chris Bell fra BBC news:
   “This tower has become a key focus for people who question the official account of what happened. A 47-storey building about 100 metres from the twin towers, WTC7 was never struck by an airplane. Two planes plus three towers has equalled plenty of questions – questions compounded by the BBC’s own reporting of the collapse of WTC7. In the frenetic, confusing aftermath of the terror attacks, the BBC reported that WTC7 had collapsed twenty minutes before the building actually came down”
   (hentet fra https://www.bbc.com/news/blogs-trending-42195513 )

 2. Det finnes video av WTC7 kollapsen. Det har vært en del spekulasjoner rundt hvorfor denne kollapsen lenge etterpå. Det er også video av reportere i studio som sier at WTC7 har kollapset FØR den faktisk har kollapset.

Det er stengt for kommentarer.