Mediataushet om omfattende protester mot Canadas vaksinepåbud for trailersjåfører

Canada har innført et omstridt påbud om at trailersjåfører må være vaksinert og ha vaksinepass for å kunne krysse grensen til Canada. Dette har ført til sinne og nå protesterer langtransport-sjåfører på påbudet om å ta vaksinen. En konvoi av trailere med sinte trailersjåfører og støttespillere er nå på vei mot Ottawa for å protestere på canadiske myndigheter som gjør Covid-vaksinene obligatorisk for sjåfører. Rundt 50 000 trailersjåfører tar del i demonstrasjonen hvor målet er å fjerne pålegget om å ta vaksinen. Dersom ikke myndighetene tar til vettet vil titusener av trailersjåfører parkere sine vogntog. Dette kan resultere i at produkt og matmangelen canadiske forbrukere sliter med, blir forsterket.

Dersom alle de 50 000 sjåførene parkerer sine trailere og går ut i streik, vil dette bli merket i form av tomme hyller og omfattende produktmangel i butikkene. On Monday, Primeminister Trudeau said the trucker rebellion amounted to “fear mongering.”

“I regret that the Conservative Party and conservative politicians are fear mongering to Canadians about the supply chain, but the reality is that vaccination is how we’re going to get through this,” Trudeau said to reporters.”
Late last week, the Trudeau government reinstated a requirement that all truckers crossing the border be “fully vaccinated” against COVID-19 by January 15.”

6 tanker om “Mediataushet om omfattende protester mot Canadas vaksinepåbud for trailersjåfører

 1. Kjempeflott at noen protesterer mot at dyrets merke blir påbudt. Antikrist er i ferd med å utgyte av sin ånd over alt kjød og mange har allerede tatt i mot av denne ånd ved å la seg merke.
  Den sanne kristne kirke holder fast på troskapen mot Guds sønn og lar seg ikke besmitte av dette urene som de antikristelige krefter tvinger på folk.
  Kristne som har latt seg merke av vaksinen, har strøket på eksamen.
  Ikke bestått står det ved siden av deres navn i Guds bok.

  • Dette var harde ord. De fleste kristne har tatt koronavaksine, også fremtredende pastorer og forkynnere som har ledet tusenvis av mennesker til Gud. Jeg uvaksinerte har knapt ledet noen til frelse, så vidt jeg vet…
   Så dette er tankevekkende.

  • «Merket av vaksinen».
   Har du ingen kristne rundt deg til å stoppe munnen på deg?
   Er så mektig lei av sære kristne som gjør SÅ mye skade på menigheten.

   Antikrist er her ikke enda. Og selvfølgelig ikke merket heller.
   Forførelsen blant kristne er stor. Det har heller aldri vært mer vranglære rundt omkring. T.o.m. ukristne vet bedre enn deg. Kunne sagt mange skriftsteder men det er enhver kristens jobb selv å lese Guds Ord. Også om dyrets merke og endetiden.

   Når skal du gi deg? Er du et barn som ikke klarer å finne undervisning selv? Det er det samme om du har et før, midt eller etter-trengsels syn. Vaksinen er ikke merket.

   Ta dg sammen før du skader mer.
   Nesen din i Ordet.

  • Geir, du skrev din kone tok en PCR-test, mener du da hun har tatt dyrets merke? Selv har jeg latt være å lese for mye om testen i det siste, da jeg rett og slett måtte prøve å leve, og å få i meg mat. Hadde ingen matlyst og har vært skikkelig redd etter å ha testet meg, jeg sier ikke det ene eller det andre, men jeg håper virkelig ikke at det man har tatt dyrets merke med en test, ei heller med en sprøyte. Man kan i såfall slutte å be for noen mer da, for de fleste er vaksinert og mange testet. Jeg blir helt dårlig av å tenke på det.

  • Du kan ikke sammenligne en PCR test med å ta i mot en vaksine.
   Min kone tok testen og er fremdeles Guds barn.
   Vaksinen innebærer et åndelig valg. Å ta vaksinen er et vitnesbyrd om at man har satset på den menneskeskapte frelse i stedet for å satse på Guds frelse. Du kan trygt hvile i visshet om at vaksinen og testen er to forskjellige ting.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.