Massiv terror mot jøder og Israel de siste dagene bør få kristne til å be for den jødiske nasjonen

israelsk-flaggEtter at det palestinske flagget ble heist utenfor FN bygningen i New York og den palestinske eks-terroristen og såkalte presidenten Mahmoud Abbas gikk offentlig ut å sa at palestinerne kansellerte “Oslo-avtalen” har volden og terroren blusset voldsomt opp mot jøder og Israel. Palestinske terrorister i ulike aldre men med tradisjonelt jødehat i sine hjerter har i de siste dagene gjennomført ulike terrorangrep mot sivile jøder i form av skyteepisoder, steinkasting og angrep med kniv.

Som troende kristne vil vi stå sammen med Israel og det jødiske folk i disse jesus-wearing-the-thorn-of-crownsvanskelige dager og vi vil oppfordre enhver troende kristen til å be for Israel og jødene i disse dager. Be om at Gud skal beskytte hver eneste jøde og be om at Gud gir Israelske ledere visdom til å takle denne vanskelige situasjonen, og be om at Herren Jahve, Abraham, Isak og Jacobs Gud vil gi de israelske militære vaktsomme øyne så de forhindrer terror og drap. I løpet av den siste uken har minst fem israelere blitt drept som følge av palestinsk vold, og senest i dag ble en 25 år gammel Yeshiva student påført alvorlige skader av en blodtørstig palestinsk 19 åring ute i ondskapens tjeneste. Som troende kristne er står vi i dyp takknemlighetsgjeld til jødene, da vår Messias og frelser ble født som jøde og derfor heter det også at i Johannes evangeliet: Frelsen kommer fra jødene. Vi vil derfor i denne vanskelige stunden for den jødiske staten oppfordre kristne til å be for Israel. Om Guds beskyttelse og at Israel skal se at Jesus Kristus er den lovede Messias.

Én tanke om “Massiv terror mot jøder og Israel de siste dagene bør få kristne til å be for den jødiske nasjonen

  1. Det som kan komme til å skje, er nok at Israel vil bli med i den 3. verdenskrigen som paven sa hadde begynt. Da først er det muligheter for at moskeen kan bli skutt i filler. Dersom også araberne får tilsvarende behandling kan det bli en åpning for det 3. templet.

    Ønskedrømmer hjelper lite, Torstein, du må også forklare hvorfor du tror templet blir bygget og står ferdig om 5 år!

Det er stengt for kommentarer.