Masseflukt fra Twitter -folk rømmer til Parler og GAB

Titusenvis av kontoer er blitt slettet av Twitter fordi de ikke opererer i overensstemmelse med den sosialistiske revolusjonen som de sosiale plattformene i kompaniskap med demokratene og globalistene nå har innført. Imidlertid har slettingen av president Trump og titusener av andre konservative profiler, ført til et exodus fra Twitter. Hundretusener av brukere er nå i ferd med å hoppe over til Parler eller GAB. Både Twitter, Facebook, Instagram og YouTube er alle en del av det samme undertrykkende systemet og er helt åpent en del av det nye Sovjet anno 2021 som er vokst frem det siste året. Tiden er nå kommet for å si farvel til de fire store, og favne det som ennå gir brukere rett til ytringsfrihet. Etter at disse har introdusert sitt nye sensur-regime forteller mange at de forlater tyranni og fascisme gjennom “walk away bevegelsen”

Det finnes heldigvis ennå alternativer for oss som ikke tåler venstreorientert fascisme og den tanke-kontroll vi nå ser praktiseres av de globalist og sosialist-kontrollerte medium. På tide å si farvel til sensurvelde og søke alternativer.

Alternativ til YouTube er

Bitchute

Rumble

Banned video

Alternativ til Twitter er

Parler

Gab

Et alternativ til Facebook

MeWe

 

Facebook Comments

4 tanker om “Masseflukt fra Twitter -folk rømmer til Parler og GAB

  1. Slett Twitter før de sletter deg. Ta kontroll. Fortell Twitter og FBI-boka at du ikke er deres slave. Disse utnytter deg grovt og tjener penger på deg.
    Gi dem ikke gleden av å slette deg, kom den i forkjøpet!
    Har DU Kjell Andersen forlatt Twitter?

  2. Nettopp! Dette er sånn markedet fungerer. Ethvert selskap står fritt til å forvalte sin egen eiendom som de vil, men hvis de gjør en dårlig jobb vil de tape oppslutning til konkurrenten.

    Ytringsfriheten er like stor så lenge du står fritt til å benytte deg av konkurrenten.

    Det sies også at Parler driver massiv sensur av røster på venstresiden. Det er helt greit! Det står dem fri til, akkurat som Facebook og Twitter gjør det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *